7 vinkkiä uudenvuodenaaton kohteisiin

Vuosi on lähestymässä loppuaan eikä sinulla vieläkään ole aavistustakaan missä juhlia vuodenvaihdetta? Jos et halua viettää uudenvuodenaattoa tutussa ympäristössä, kannattaa katsoa seuraavat 7 matkavinkkiä. Olitpa Saksassa, Euroopassa tai toisella mantereella – anna vaihtoehtojemme inspiroida sinua!

Ulkoilma Dresdenissä

Jopa 20000 kävijää juhlii vuoden loppua katedraalin, Semperoperin ja Dresden Zwingerin välillä vuosittain. Elävän musiikin ja kulinaaristen nautintojen lisäksi voit nauttia upeista ilotulitteista keskiyöllä. Voit odottaa tätä historiallinen kaupunki myös eksklusiiviset juhlat, lukuisat esitykset ja gaalaillalliset.

uudenvuodenaaton matkakohteiden vinkit dresden

Uudenvuodenaaton pukujuhlat Weymouthissa

Kuka on tuulella Englannin suurimpaan pukujuhlaan? Juhli Elvisin kanssa tai mene pubista pubiin joulupukin kanssa – kaikki tämä on mahdollista Weymouthissa! Voit paahtoleipää lähes 20000 juhlijan kanssa Jubilee Clock Towerissa. Siirtyminen uuteen vuoteen tapahtuu täällä myös elävän musiikin, ruoan ja erilaisten juomien kera.

vinkkejä uudenvuodenaaton matkakohteisiin

Valojen meri Wienissä

Kävely uudenvuodenaaton polkua pitkin Wienin keskustan, Praterin ja Aspern Seestadtin läpi – eikö kuulostakin houkuttelevalta? Noin 600 000 kävijää juhlii uudenvuodenaaton spektaakkelia vuosittain valssimelodioilla, mutta myös nykyaikaisilla klassikoilla ja vanhoilla. Erityinen kohokohta: digitaalinen ilotulitus. Voit nauttia valaistusta matosta, joka on valmistettu pyro -tekniikasta, kultaisesta sateesta ja kännykän ilotulituksesta valaistuilla näytöillä.

vinkkejä uudenvuodenaaton matkakohteisiin Wien

Dubain korkein ilotulitus

Sinun on kuitenkin oltava Dubaissa Vältä alkoholin käyttöä kadulla, maailman korkeimmat ilotulitteet ovat sinua varten. Se syttyy maailman korkeimmassa rakennuksessa ja valaisee Burj Khalifan satoilla väreillä. Näiden upeiden ilotulitteiden lisäksi voit myös odottaa maailman korkeinta valaistua suihkulähdettä. Superlatiivien ja dekadenssin kaupungissa, jossa kaikki ennätykset rikotaan, on paljon koettavaa. Joten jos suunnittelet spontaania lyhyttä matkaa Dubaihin tai haluat viettää loman edulliseen hintaan, löydät sopivat tarjoukset osoitteesta Urlaubsguru.de.

Vinkkejä uudenvuoden matkakohteisiin Dubai

Uiminen Syltissä

Jos et tunne ilotulitusta, mutta haluat kokea jotain erityistä, mene Syltiin ja osallistu Syltin naamiointijakson vuosisatojen perinteeseen. Niin kutsutut “Omtaakelten” pukeutuvat tuntemattomasti ja lausuvat pilkkaavia jakeita kylän historiasta ja kuluneen vuoden kohokohdista. Perinteinen uudenvuoden kylpy on myös suosittu. Noin 100 ihmistä hyppää Pohjanmerelle Wenningstedtissä vuosittain. Mutta jos sinulla ei ole tavoitteita hypätä Pohjanmerelle, katso vain spektaakkeli kuumalla juomalla kallion maililta.

Vinkkejä uudenvuoden matkakohteisiin Sylt

Igloon kylä Alpeilla

Jos et välitä kylmästä, voit hemmotella itseäsi poikkeuksellisella uudenvuodenaaton näytelmällä Alppien igukylässä. Käytä tilaisuutta rakentaa itse iglu ja viettää yö rakkaasi kanssa itse tehdyssä ”rakkauspesässä”. Olipa romanttinen matka tai poikkeuksellinen tapaaminen ystävien kanssa – kun paahdat uudenvuoden lasillisen kuohuviiniä lumisessa ympäristössä, peittojen alla, se on varmasti kokemus sinulle.

uudenvuodenaaton matkakohteet vinkkejä Alpeille

Marokko

Etkö tunne väkijoukkoja ja haluat vetäytyä hieman? Vietä uudenvuodenaatto Marokon dyynissä. Unelmat voivat toteutua tähtitaivaan alla ja näkymällä loputtomalle autiomaalle.

uudenvuodenaaton matkakohteiden vinkit Marokkoon