Eksoottiset matkat lahjaideana

Usein joudut kysymään, mitä voisit antaa lahjaksi. Lahjojen antaminen ystäville ja sukulaisille, joilla on jo kaikki ja jotka tekevät edelleen kaiken oikein, ei useinkaan ole helppoa. Joten miksi et anna matkaa ilmaiseksi? Näin voit myös vapauttaa muun perheen huolestuttavista linjoista ja antaa yhdessä unohtumattoman.

Mahdollinen vaihtoehto olisi kulinaarinen matka. Lisäksi eksoottiset maat, kuten Intia tai Persian keittiöt lukemattomilla mausteillaan ja tuoksuillaan, tarjoavat itsensä matkalle aisteille. Varusta vastaanottajat maakohtaisella keittokirjalla ja lähetä heidät kulinaariseen “paperijahtiin”. Jotkut keittokirjat yhdistävät reseptejä eri puolilta maata, joten voit järjestää kiertueen etukäteen. Kohokohta: Voit juhlia paluuta perhejuhlassa, jossa reseptit voidaan luoda uudelleen. Matkan mukana tulevat tarinat ja valokuvat eivät varmasti ole pitkä.

Intia lahjaideana eksoottisille matkoille

intialainen ruoka curryriisi

 Sohvaperunan antaminen aktiiviselle matkalle on hieman rohkeaa, mutta varmasti mahdollista. Hyvin valmistautuneena jokainen uskaltaa lähteä seikkailuun. Tässäkin on järkevää järjestää “edestakainen matka”. Hiihtoalueilla, kuten Itävallassa, voit varata retkiä, ratsastusta, sauvakävelyretkiä tai koiravaljakkoelämyksiä hiihtoretkien lisäksi. Vastaanottajien on taattava hikoilla ja ehkä tulla kotiin uusien harrastuksien kanssa.

loma Alpeilla

 Koulutusmatka erolla: anna lahjaksi New Yorkin Wall Street Insider -kierros.

Kiertueet järjestävät todelliset osakemarkkinoiden sisäpiiriläiset ja tietoa New Yorkin pörssistä tai Goldman Sachsista, historiallisia taustoja ja toimintatapoja. Tämä on varmasti yksi vaikuttavimmista matkoista, koska se avaa osan tämän maailman voimakeskuksista vierailijalle. Vastaanottajat voivat olla pieniä Ohjeita aloittelijoille osoitteesta brokervergleich.com Ota selvää etukäteen ja vie sitten tietosi mukaasi tähän outoon maailmaan.

opetusmatka New Yorkiin

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä: henkinen matka. Se sopii ystäville, jotka horjuvat elämässä eivätkä löydä oikeaa paikkaa. Tiibet ja matka buddhalaisten munkkien luo ovat hyvä idea. Siellä voidaan parhaiten välittää sisäinen harmonia ja paluu rauhallisuuteen ja kärsivällisyyteen. Tiibet itsessään on joka tapauksessa maa, jolla on syvästi ankkuroitu hengellinen karma. Selkeä karkea maisema, yksinkertainen majoitus ja tiibetiläisten kova mutta lämmin elämä tekevät loput tuodakseen ihmiset takaisin juurilleen.

 Kerro siis todellisia kokemuksia, jos voit. Tämä muistetaan varmasti monien vuosien ajan.

Tiibetin henkinen matka


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80