Grimmin veljekset ja saksalainen satureitti

Grimm -veljekset Saksalaiset sadut sanovat Bad Oeynhausenin

Grimmien veljien legendaarinen elämä

Saksalaista satureittiä kutsutaan poluksi, jota kaksi veli Grimmiä kävelivät ja ratsastivat tutkimaan ja keräämään satuja. Satureitti on noin 600 km pitkä ja sijaitsee Grimm Hanaun veljien kotikaupungin ja Weser-Bremenin kaupungin muusikoiden kaupungin välillä.

Vuonna 1975 Steinaussa perustettiin “German Fairy Tale Route” AG. Ajatuksena oli lisätä matkailijoiden vetovoimaa Hessenin alueella ja kiinnittää kävijöiden huomio Jacobin ja Wilhelm Grimmin kulttuuriseen panokseen. Hanaun ja Steinauun jälkeen Bremen liittyi työryhmään ja pian sen jälkeen yli 40 kaupunkia, kylää ja yhteisöä, jotka liittyivät Grimm -veljien työhön. Menestyvästä AG: stä tuli itsenäinen yhdistys vuonna 2007, ja sillä on oma toimisto Kasselin Documenta -kaupungissa.

Grimm-Hanau-veljien kaunis ja pieni koti sijaitsee lähellä Frankfurt am Mainia

Veljekset Grimmit kirja denkbal veljekset

Saksan satureitti sisältää huomattavan määrän kilometrejä, mutta myös henkeäsalpaavia luonnonpuistoja ja monia asemia, jotka ovat monien satujen koti.

Kolme ensimmäistä asemaa ovat Hanau, Steinau ja Kassel. Jacob ja Wilhelm syntyivät ja kasvoivat täällä, menivät kouluun ja tapasivat ensimmäisen kerran satujen ja legendojen maailman. Brothers Grimm Fairy Tale Festival järjestetään näissä kaupungeissa vuosittain, ja Brothers Grimm -museo odottaa sinua kauniissa Palais Bellevuessa Kasselissa. Hieman kauempana länteen ja myöhemmin kahden veljen elämässä tulemme Marburgiin. Wilhelm ja Jacob opiskelivat täällä ja heitä kutsutaan saksalaistutkimuksen perustajiksi. Lähellä Marburgia on Alsfeldin kaupunki, jossa kävijä voi löytää satutalon, Punahilkka-talon ja lukuisia keskiaikaisia ​​puutaloja.

Veljet Grimm omistivat elämänsä saduille ja legendoille, mutta myös saksan kielelle 

Brothers Grimm -kirjalasit

Heidän työtään kutsutaan nyt “Saksalaiseksi satureitiksi”

Lasten kirja lumivalkoinen kortti

Yksi jännittävistä pysäkeistä tiellä on Lumikki -museo Bad Wildungenissa

Veljekset Grimm Lumikki

Kaksi veljeä opiskeli viehättävässä Marburgin kaupungissa

Veli Grimm marburgin joulu

Kotikaupunginsa ja Bremenin välillä he tutkivat ja kirjoittivat legendoja ja satuja

Lastenkirja rapunzel

Bad Wildungenissa, jossa sijaitsee viehättävä Lumikki -museo, on myös satuesityksiä ja nähtävyyksiä lapsille. Kirjaimellinen satumatkamme jatkuu kauniin Reinhardswaldin läpi. Täällä voimme vierailla upeassa Sababurgin Sleeping Beauty -linnassa.

Ennen kuin saavumme idylliseen Pied Piper Hamelnin kaupunkiin, voimme myös ajaa lyhyesti Cinderella-Pollen kotikaupungin ohi. Pieni kiertotie johtaa meidät yhteen maailman 10 kauneimmista kaupungeista. Sijaitsee kolmella joella – Werra, Weser ja Fulda – Hann.Münden. Tämä kaupunki hämmästyttää varmasti kauneudellaan. Kun olet täällä, voit vierailla valheparonin maassa.

Punahilkkainen satu on kotona Marburgin alueella, Alfeldin kaupungissa

Veljekset Grimm Rotkäppchenhaus

Dornrösschenschloss Sababurg sijaitsee Reinhardswaldin keskellä

Veljekset Grimm thornroesschen Castle Sababurg

Siellä on myös Frau Hollen tunnettu lampi

Veljekset Grimm Frau holle

Lampaan kaupunki liittyy aina tarinaan piipusta

Grimmin veljekset piippu

Pohjoisempana saavutamme saksalaisen saaga -museon Bad Oeynhausenin kaupungin päästäksemme kuuluisien Bremenin kaupungin muusikoiden kotiin.

Jos olet kiinnostunut saduista, käy Hannoverin Wilhelm Busch -museossa ja katso alkuperäiset piirustukset ja tarinat Maxista ja Moritzista.

Bremenin kaupungin muusikoita ei tarvitse esitellä

Bremen Grimm

Valheparonilla ei ole mitään yhteistä veljien Grimmien kanssa. Mutta hänen maansa on samalla tiellä

Veljekset Grimm München

Ja jos olet jo löytöretkellä, älä missaa Wilhelm Busch -museota

Veljekset Grimm Maxundmoritz