Jokaiselle horoskooppimerkille löytyy täydellinen loma

Lopulta meillä on parempi ilma ulkona ja nyt lähes joka toinen saksalainen ajattelee ansaittua vuosilomaa. Tai ehkä vain lyhytaikainen oleskelu kauniissa paikassa! Pitkien kylmien kuukausien jälkeen yrität taistella onnistuneesti talvisin bluesia vastaan ​​ja ladata akkuja luonnon keskellä tai muualla maailmassa. Itse asiassa tämän päivän artikkeli käsittelee näkemisen arvoisia paikkoja ympäri maailmaa, mutta niitä tarkastellaan erityisestä näkökulmasta. Suurimpien matkatoimistojen viimeisimpien tietojen mukaan seuraava lomasi on tähdissä. Huomaamatta sitä tai tuntematta sitä millään tavalla, valitsemme tietyn lomakohteen, vaikka emme edes tiedä sitä. Siksi asiantuntijat sanovat, että monet matkailijat ja lomaa tarvitsevat valitsevat lomamatkansa paikan horoskooppimerkinsä mukaan. Kerromme sinulle hetkessä, mitkä pitkän matkan matkat tai lyhyet oleskelut kulkevat kuuden ensimmäisen horoskooppimerkin kanssa.

 Loma Meksikossa sopii kaikille horoskooppimerkkeille ja se voidaan muistaa pitkään

Meksikon loma

Mutta tiedätkö jo, missä täydellinen lomakohde on sinulle? Jokainen meistä valitsee lomakohteensa omien yksilöllisten kriteeriensä mukaan, esimerkiksi sääolosuhteiden mukaan vastaavana ajankohtana paikan päällä, hotelli- ja ravintolaluokan mukaan, oman budjetin tai muiden henkilökohtaisten mieltymysten mukaan.

Ilman vierailua siellä, valitsemme majoituksen lomapäiviksi. Mutta miten on mahdollista, että tähdet vaikuttavat valintaamme? Kyllä, se on hyvin monimutkainen selittää, mutta se on! Usko tai älä. Tulinen, energinen Oinas matkustaa ehdottomasti Meksikoon, kun taas romanttinen Härkä suosii rakkauden metropolia Pariisia. Ja sinä? Minkä lomakohteen valitsisit itsellesi parhaaksi? Lue vain ja vasta artikkelin lopussa voit arvioida itse, mihin olet menossa seuraavan kerran.

Monet ihmiset vetävät etäisyydelle lomalla!

Los Angelesin horoskooppilomakohde

Vesimies horoskooppi (21. tammikuuta – 19. helmikuuta)

Kaikki Vesimiehen horoskooppimerkillä syntyneet ovat suunnannäyttäjiä ja visionäärejä, joilla on eklektinen maku, kuten julkkikset. Pidät lomasta suuressa kaupungissa, jossa tapahtuu paljon. Miksei siis Los Angelesissa? Tämä on paras paikka teeskennellä, että Vesimies on tähti (tai haluaa vain näyttää joltain!). Villa Sophia Los Angelesissa on paras paikka asua tälle horoskooppimerkille. Tämä on Hollywoodin arvoinen Los Angelesin koti, jossa Vesimies voisi todella näyttää. Siellä kuvattiin jopa elokuvia, ja huvila on ollut esillä lukuisissa TV -ohjelmissa.

 Vesimies tuntea olonsa kotoisaksi Villa Sophiassa Los Angelesissa

Villa Sophia, Los Angelesin lomakohde

Ja jos olet syntynyt Kalat -horoskoopin alla, pysy paremmin Euroopassa.

Englannin loma horoskooppi

Kalat horoskooppi (20. helmikuuta – 20. maaliskuuta)

Kalat -horoskooppimerkissä olevat ihmiset ovat todellisia haaveilijoita, jotka ovat aina liikkeellä. He kaipaavat sitä ja haluavat jatkuvasti seurata mielikuvitustaan. Joten jos olet syntynyt 20. helmikuuta – 20. maaliskuuta, suunnittele loputon matka ja katso mihin polkusi johtaa. Mutta ehdottomasti myös Englantiin! Esimerkiksi Northampton on täydellinen paikka matkustaa tyylikkäästi. Ja juuri sitä haluat, eikö?

Kalat haluavat olla jatkuvasti liikkeellä!

Zodiac Holiday Bus Auto Northampton Englanti

 Tulinen Oinas tarvitsee vaihtelua! Mutta hän voi myös arvostaa luonnon kauneutta kaikkialla maailmassa.

Zodiac -lomakohde

Oinas horoskooppi (21. maaliskuuta – 20. huhtikuuta)

Oinas on innostunut ja innostunut. Oinas on tulinen horoskooppi, jota hallitsee planeetta Mars. Tämä tarkoittaa, että hänen lomansa pitäisi olla kaikkea muuta kuin tylsää. Oletko Oinas? Valitse sitten värikäs yöpymispaikka vilkkaalla alueella, kuten Orange Sunset Villa Puerto Vallartassa. Voit viettää viikon tai enemmän Meksikossa ja tutustua tämän maan eksoottisuuteen läheltä. Siellä sinun täytyy kokeilla Meksikon kulinaarisen taiteen herkullisia erikoisuuksia.

Sunset Villa Puerto Vallartassa, Meksikossa, odottaa vieraitaan!

Auringonlaskun huvila Puerto Vallartassa

 Pariisi – rakkauden metropoli on täydellinen paikka Härälle.

Zodiac -loma Pariisin Eiffel -tornin tunnusmerkit

Horoskooppi Härkä (21. huhtikuuta – 21. toukokuuta)

Horoskooppimerkillä Härkä syntyneet seisovat tukevasti maassa. He ovat toisinaan itsepäisiä ja tietävät tarkalleen, miten tavoitteitaan pyritään saavuttamaan. Tämän horoskoopin edustajat haluavat kodikkaan kodin, jossa yhdistyvät mukavuus ja ylellisyys.

 Palais Royal Apartment Pariisissa, Ranska

Villa Sophia, Los Angelesin lomakohde

Vaikka Härkä keskittyy hyvin työhönsä, heillä on myös romanttinen puoli. Tämä liittyy kuitenkin aina käytännön käyttöön tämän horoskooppimerkin ihmisille. Ylellinen huoneisto Pariisin keskustassa olisi ihanteellinen majoitus Härkää. Päivisin hän pääsee helposti Ranskan pääkaupungin tärkeimpiin nähtävyyksiin, kuten Louvreen. Illalla pitkän tutkimuspäivän jälkeen hän palaa ylelliseen sisustukseen ja tuntee olonsa kotoisaksi lomalla.

Horoskooppimerkillä Gemini syntyneet matkailijat rakastavat lentämistä Australiaan

Horoskooppi Gemini Australia panoraamakuva Tasmanian saaren yläpuolelta

Kaksoset (22. toukokuuta – 21. kesäkuuta)

Kaksoset ovat sosiaalisia perhosia, jotka etsivät vaihtelua eivätkä halua sitoutua yhteen tyyliin tai paikkaan. Jos olet kaksoset tähdille, valitse lomakohde kaukana, kuten Tasmanian lumoavat rannat. Siellä on myös ihania pieniä rantataloja seikkailunhaluisille lomailijoille. Talon etuosa säilyttää perinteisen siirtomaa -tyylin. Se on täysin ristiriidassa modernin lasin kanssa, joka muodostaa talon takaosan. Tämä ainutlaatuinen koti on täydellinen vilkkaalle Kaksosten horoskooppimerkille!

Siirtomaa -tyylinen talo Australiassa

Lomakohde australia tasmania siirtomaatyylinen kaupunkitalo

 Sama talo, mutta kuvattu takaa

Horoskooppi Kaksoset Australia talo paljon lasia avoin sisustus

Syöpä horoskooppi (22. kesäkuuta – 22. heinäkuuta)

Syövät rakastavat oman kodin turvallisuutta ja mukavuutta ja tuntevat olevansa sidoksissa yhteen paikkaan. Aivan kuten tärkeille ihmisille elämässäsi. Syövät etsivät kohtuuhintaista lomaa, jossa he voivat viettää aikaa ystävien ja perheen kanssa ja todella rentoutua työn ja suurkaupungin rasituksista. Heille Dublin on täydellinen lomakohde, jossa raput voivat vuokrata talon kaupungin keskustasta. Sen pitäisi olla kutsuva, kodikas, mutta ei erityisen kallis. Kyllä, taloudellinen herkkyys on erityisen tärkeää tälle horoskooppimerkille, minkä vuoksi Kaksoset eivät halua käyttää paljon rahaa lomalle.

 Dublinin vanha keskusta huokuu lämpöä ja kodikkuutta

Dublin Irlanti Syöpäloma

Täällä syöpä tuntuisi oikealta paikalta

Zodiac Cancer -lomakohde Dublinin keskustassa sijaitseva ylellinen huoneisto

Nyt horoskoopin kuusi ensimmäistä horoskooppimerkkiä ovat selvillä siitä, missä täydellinen lomakohde on heille. Lue myös tämän artikkelin jatko saadaksesi lisätietoja seuraavista 6 horoskooppimerkistä ja niiden parhaasta mahdollisesta lomasta.

Haluaisit ehdottomasti Pariisin, varsinkin jos olet syntynyt horoskooppimerkillä Härkä

Zodiac Härkä Pariisin Notre Damen katedraali City Panorama

 Tasmanian viihtyisät rantatalot kutsuvat surffaajia, uimareita ja muita lomailijoita.

Zodiac täydellinen loma uimarit surffaajia Tasmanian saari Australia

 Irlannissa romanttinen luonto saa rahansa!

Zodiac -matkailukeskus romanttinen luonto Irlannin silta auringonlasku

Monet haluavat lentää kauas lomalle oppiakseen tuntemaan uusia paikkoja läheltä

Los Angelesin horoskooppi Vesimies täydellinen lomakohde kaupungin panoraama