Joululoma Dubaissa: kaikki tapahtumat ja aktiviteetit

Järjestä joulubileesi Dubaissa! Löydä parhaat tarjoukset, kauneimmat retket ja koe joulun taika lämpimissä ilmastoissa.

 Olipa strateginen pako joulun hälinästä tai suunnitelma hemmotella itseäsi kaukaisen maan kodikkaalla lämmöllä: Dubai on varmasti yksi joulukuun lomien suosituimmista matkakohteista ja tarjoaa kauniita rantoja, nimen ansaitsevia lomakohteita ja lukuisia tapahtumia unohtumattomalle lomalle emiraatissa.

Meren ja seikkailun välillä: suosittelemme Jouluaika vierailla Dubaissa, kun ilmasto on miellyttävä ja voit tehdä upeita kävelylenkkejä kaduilla. Joulukuun ja tammikuun väliset lämpötilat ovat noin 25–26 astetta. Siksi joulu ja uusi vuosi ovat ylivoimaisesti paras aika vierailla maassa.

Tutustu tähän oppaaseen saadaksesi selville joitain Dubain kaupungin mielenkiintoisimmista tapahtumista joulun aikaan. Sinusta tuntuu varmasti siltä, ​​että varaat lomasi tänään todella maagiseen paikkaan.

vinkkejä joululoma dubai

Dubain ostosfestivaali

Joka vuosi 26. joulukuuta – 1. helmikuuta perinteinen “Dubain ostosfestivaali“sen sijaan. Se on luultavasti kaikkein odotetuin festivaali kaikille ostoksille ja taiteen ystäville sekä hyvän ruoan ystäville, jotka etsivät kulinaarisia nautintoja. Dubain ostosfestivaali ulottuu ympäri kaupunkia, ja pieniä paikallisia tapahtumia eri kaupoissa tai ostoskeskuksissa. Kaupoissa on paljon tarjouksia, alennuksia ja tapahtumia, jotka houkuttelevat yleisöä ja houkuttelevat heidät hakemaan luottokorttinsa. Dubai on ostoskeskus par excellence – se ei ole salaisuus. Mutta DSF: llä kaikki muuttuu vieläkin kiehtovammaksi: siellä on esimerkiksi kulinaarisille taiteille omistettuja tapahtumia, muotinäytöksiä, kansainvälisen tason taiteilijoiden esityksiä, ilotulitteita, konsertteja ja elokuvafestivaaleja.

Dubain ostosfestivaali järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 1996, ja se on oikea tilaisuus varastoida vaatekaappisi ja nauttia esteettä ostoksista. Tänä aikana muodin uhrit tekevät pyhiinvaellusmatkan emiraattiin löytääkseen uusia suuntauksia ja kokeillakseen onneaan arpajaisissa valtavilla rahasummilla ja erittäin houkuttelevilla palkinnoilla. Kaikki suuret ostoskeskukset ovat mukana tapahtumassa. Se tarjoaa mahdollisuuden tehdä kauppoja kaikilla aloilla – elektroniikasta vaatteisiin. Jos ylellisyys on sinun juttusi, sinun on pysähdyttävä Dubain kultakaupalle. Markkinat ovat täysin omistettu koruille ja sinua kiinnostaa heti. Vierailu Mauste Souk, missä melkein kaikki maksaa vähemmän kuin kulta ja voit ostaa ylimääräisiä tuoreita mausteita mielesi mukaan rikastamaan kotikeittiöäsi uusilla makuilla.

dubain ostosfestivaalin kokoa

Joulumarkkinat

Käsityöharrastajat tai turistit, jotka ovat kyllästyneet antamaan luottokorttiensa hehkua, voivat saada upean hyökkäyksen kaupunkiin Dubain joulumarkkinat Yritykset. Täällä on myynnissä useita basaareja, jotka myyvät pieniä käsintehtyjä taideteoksia emiraatista tai kaukaisista maista. Olet todella ainutlaatuinen. Siksi sinun ei pitäisi rajoittua etsimiseen, vaan käyttää tilaisuutta ostaa matkamuistoja ystäville ja perheelle tai hemmotella itseäsi taideteoksella olohuoneeseesi. Anna itsesi Atlantiksen juhlakylässä todellinen joulukylä Atlantis the Palm, Souk -juhlamarkkinat Madinat Jumeirahissa – Älä missaa joulupukin vierailua ja pientä pohjoisnavan rautatietä nuorille ja vanhoille.

dubei joululoma atlantis palm

Ski Dubai Mall of the Emirates

Kyllä, tulit Dubaihin upea ranta ylellisiä lomakohteita nauttia. Mutta kun olet siellä, voit yhtä hyvin hemmotella itseäsi hiihtopäivänä, eikö? Sinun tarvitsee vain mennä osoitteeseen Ski Dubai “Mall of the Emirates” -ostoskeskuksesta mennä ja vuokrata hiihtovälineet. Voit jo tehdä käännöksesi maailman suurimmalla sisätilojen laskettelurinteellä. Lumilautailu ja muut talviurheilulajit ovat myös mahdollisia. Jos et ole varma, mistä puhumme, tässä on muutamia faktoja: 85 metriä korkea, 80 metriä leveä ja yli 400 metriä pitkä. Tuloksena on yhteensä 5 erilaista vaikeustasoa. Luonnollisesti laitos tarjoaa myös sopivia hiihtokursseja. Joten voit saada kaiken irti oleskelustasi tässä paikassa. Jos haluat hiihtää Ski Dubaissa, sinun on maksettava vain lippu: Hinta sisältää kaikki rinteiden varusteet lukuun ottamatta käsineitä, jotka on ostettava erikseen tai otettava kotoa.

Ne, jotka haluavat rentoutua hiihdon sijaan, voivat nauttia lämpimän drinkin jääbaarissa. Että Lumipuisto-Lippu on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat vain kävellä tai kelkkailla lumessa. Järjestelmän sisällä lämpötila on vakio -4 ° C: ssa, mikä on selvä ero ulkona oleviin 25-30 ° C: een!

ski dubain joululoman kokoa muutettu

Dubai Chillout Ice Lounge

-6 ° C: n lämpötilassa se on Dubai Chillout Ice Lounge ehkä yksi kaupungin poikkeuksellisimmista ja kauneimmista nähtävyyksistä. Puhumme Lähi -idän ensimmäisestä jääloungesta kaikille pakkaslämpötilojen ystäville. Lähes kaikki kahvilaloungen kalusteet ovat jäätä. Se heijastaa valon leikkiä valaistuksessa, joka tuo sen kauneuden kokonaan esiin. Jokainen, joka tulee Chillout Ice Loungeen ensimmäistä kertaa, on upotettu lasin, jään ja teräksen seokseen. Ensin sinua pyydetään pukeutumaan erityisiin lämpövaatteisiin (parka, jossa on huppu ja villakäsineet). Tällä tavalla varustettuna sinun on pysyttävä muutaman minuutin ajan “puskurivyöhykkeellä” 5 astetta plus, jotta keho tottuu matalaan lämpötilaan eikä saa kylmäsokkia.

Tässä kahvila -loungessa voit valita jääpöydän ja nauttia tervetuliaisjuoman, joka yleensä sisältyy sisäänpääsymaksuun. Halutessasi voit myös saada keittoa, kuumaa suklaata tai pikaruokaa, kaikki tietysti alle nollan.

joululoma dubai

Tapahtumia ja ostoksia ostoskeskuksissa

Vaikka Dubai on ostoskeskus pääkaupungissa suurimman osan vuotta, voit tuntea todella kiehtovan ilmapiirin tänä erityisenä aikana, joka herättää yhteisöllisyyden tunteen. Paras asia on ottaa ylimääräinen matkalaukku mukanasi, jotta voit säilyttää matkamuistoja, jotka haluat viedä kotiin! Täydellinen kaupunki niille, jotka haluavat paeta pakkasilta ja pakene lämpöön haluta. Samalla se on kuitenkin myös ihanteellinen kohde niille, jotka eivät halua luopua esteettömistä ostoksista eurooppalaisen jouluperinteen mukaisesti. Sinun tarvitsee vain mennä johonkin lukuisista ostoskeskuksista ja tunnet olosi kotoisaksi, mutta ripauksella ylellisyyttä. Suuret joulukuuset, lumikoristeet, laskettelurinteet ja luistelu, sisätilojen sisäalueet sekä lasten viihde- ja viihdealueet: kaikki rentouttavalle lomalle, joka saa sinut tekemään ostoksia.

Dubain kuuluisimmat ostoskeskukset ovat varmasti Dubai Mall (noin 1200 myymälää!), Mall of the Emirates (kuuluisa laskettelurinteistä), Wafi Mall – jotka ylittävät toisensa vuosittain tarjotakseen asiakkailleen maksimaalisen määrän tapahtumia, alennuksia ja juhlia lännessä Tarjoamaan tyyliä. Jos etsit erilaista kokemusta, ostoskeskukset ovat aina oikea vastaus: Dubai Mallissa voit ihailla kaunista akvaariota tai lähteä veneretkelle järvelle. Toisaalta Venetsian kaltaisten kanavien välinen kokemus odottaa Souk Madinat Jumeirahissa.

Teemakeskukset, kuten Ibn Battuta. Keskus, jossa on yli 250 myymälää, joiden erikoisuus on sen jakautuminen 7 tuomioistuimeen. Aivan kuten maat, joissa kävi kuuluisa marokkolainen tutkimusmatkailija, jonka mukaan tämä laitos on nimetty. Voit myös tutustua City Walkiin, Outlet Village -ostoskeskukseen, joka perustuu muinaiseen Toscanan kylään. Wafi Mall on egyptiläistyylinen ostoskeskus, joka on saanut inspiraationsa pyramideista ja muinaisen Egyptin poikkeuksellisesta historiallisesta kauneudesta.

joululoma dubai ibn battuta mall

Joulu Dubain rannalla

Auringonpalvojia valitsee Dubai joka vuosi lukuisten luonnon ja ihmisen tekemien rantojen takia, jotka koristavat sen panoraamaa. Kaupungilla on joitain parhaita lomakohteita. Jos et ole hotellin asiakas, voit käyttää rantaa sisäänpääsymaksua vastaan Vuokraa päivänvarjo. Kustannustehokkaampaa ratkaisua etsivien tulisi valita Kite Beachin ja Jumeirah Beachin upeat ilmaiset rannat – oikea kompromissi mukavuuden ja palvelun välillä ilman rahaa.

Ja Kite Beach ulottuu Sunset -ostoskeskuksen eteen ja on ihana valkoinen ranta, jossa on lämmintä vettä jopa joulun aikaan. Voit levittää pyyhkeen lattialle tai vuokrata lepotuolin 30 eurosta alkaen. Paikalla on lukuisia baareja ja ravintoloita, joissa voit nauttia laadukkaista lounaista ja illallisista. Ranta rannalla Jumeirahin tie, Lyhyt hyppy Burj al Arabista on ilmainen ranta, jossa hiekkakaistale erottaa kristallinkirkkaan meren majesteettisesta kaupungin horisontista. Täälläkin voit vuokrata päivänvarjon täysin rentouttavaa oleskelua varten. Toinen vapaa ranta hieman kauempana keskustasta on Al Mamzar, joka on yksi emiraatin parhaista.

leija ranta dubai joululoma

Joulun ja uudenvuoden risteily Dubaissa

Joulu risteilyllä? Hemmottele itseäsi vaihteeksi: yksi Lähtö Costa -risteilyllä, viettämään joulua ja uutta vuotta Dubain lämmössä. Jätä kylmä kotiin ja astu yhden suuren laivan kyytiin, joka vie sinut suoraan Dubaihin unohtumattomalle matkalle. Jouluna on lukuisia ja aina uusia vaihtoehtoja, jotta voit nauttia lomastasi mahdollisimman paljon. Odota siis vieressä Matka Dubaihin ja Yhdistyneisiin arabiemiirikuntiin aluksella lukemattomia viihdemahdollisuuksia ja juhlia. Esimerkiksi joulupukki on myös aluksissa. Lapset voivat tuoda hänelle kirjeen, ja hän odottaa heitä lukuisilla lahjoilla. Kaikki juhlivat joulupäivää uima -altaan äärellä, missä he voivat vaihtaa suudelmia ja onnitteluja suudelmakameran ansiosta päästäkseen suurelle näytölle. Ei jouluristeilyä ilman fantastista juhlaillallista: Upeiden ravintoloidensa ansiosta jokainen alus tarjoaa parhaan italialaisen perinteen ja innovaation sekä ruokalistat eri puolilta maailmaa todella ainutlaatuisen uudenvuodenaaton aikaan.

Dubain joulumatkan ilotulitus