Juhlat, maailmanmatkailu, maailmanarkkitehtuuri: niin sinulla on paljon kerralla!

Yhdistelmä festivaaleille osallistumisesta ja upeiden arkkitehtonisten töiden katsomisesta voi tuoda sinulle monia positiivisia kokemuksia kerralla! Varsinkin jos olet taiteen ja kulttuurihistorian ystävä. Toimittajat näyttävät olevan samaa mieltä arkistolehti jakaa. Olet koonnut yleiskatsauksen houkuttelevista festivaaleista paikoissa, joissa on ainutlaatuisia nähtävyyksiä ympäri maailmaa. Hyvä syy mennä sinne, eikö vain?

Kaunis näkymä vanhaan kirkkoon, jossa on siirtomaa -arkkitehtuuria Ouro Preto, Brasilia

trooppinen luonto ja upeat siirtomaa -kirkot Ouro Pretossa

Edut ja oikea suunnittelu

Koemme kaupunkien todellisen luonteen yleensä vasta, kun pysymme siellä pidemmän aikaa. Mutta se ei ole mahdollista, kun haluamme vierailla monissa eri paikoissa ympäri maailmaa. Käytännön ratkaisu tässä suhteessa olisi suunnitella matka festivaalin aikana.

Sitten voit vierailla paikallisissa nähtävyyksissä ja kokea paikallista kulttuuria huipussaan. Koska perinteiset festivaalit tarjoavat juuri sitä.

Mutta tässä on tärkeä vinkki: sinun tulee suunnitella matkasi niin, että siihen sisältyy vapaa -aikaa ilman juhlia. Joten voit tutustua paremmin ja nauttia kylän arjen hiljaisesta ilmapiiristä. Tänä aikana voit myös tutustua paikallisiin nähtävyyksiin. Nauti sitten juhlatunnelmasta rauhassa. Tällä strategialla et menetä mitään päivän päätteeksi!

Tässä muutamia ideoita ja inspiraatiota matkasuunnitelmillesi!

Kuvia Kiinan jääfestivaaleilta 2017

Kiinan jääfestivaali 2017

Harbin, Kiina

Maailman suurin jääfestivaali pidetään Harbinissa Kiinassa vuosittain. Näet aina tietyt päivämäärät talvella tällä verkkosivustolla. Festivaalin aikana koet suuria veistoksia ja jopa kokonaisia ​​rakennuksia, jotka on tehty vain jäästä.

Festivaalin aikana, jopa ennen tai jälkeen, voit myös kokea joitain maailman kuuluisimmista nähtävyyksistä. Tässä tapauksessa nämä ovat Harbinin oopperatalo ja Kiinan Wood Sculpture Museum. Molemmat ovat MAD Architectsin projekteja.

Rion Carnival Parade 2017

rion karnevaalikulkue, jossa on suuri hahmo 2017

Karnevaali Brasiliassa

Karnevaali on katolinen perinne, joka edeltää paastoa ennen pääsiäistä. Se on yleistä kaikkialla maailmassa. Mutta sitä tuskin voi kokea missään päin maailmaa yhtä upea ja täynnä kulttuuria kuin Rio de Janeirossa, Brasiliassa. Eri samba -koulut esittävät omia ohjelmiaan. Jokainen taiteellinen ohjelmisto on alisteinen tietylle, enimmäkseen tärkeälle yhteiskunnalliselle tai historialliselle aiheelle, ja siksi se on todellinen kulttuurikokemus.

Rio de Janeirossa karnevaali keskittyy enimmäkseen kaupungin nimettyyn alueeseen. Samaan aikaan voit vierailla monissa tämän kauniin kaupungin nähtävyyksissä. Silti olisi rauhallisempaa, jos tekisit sen pian tämän suuren tapahtuman jälkeen.

Muita paikkoja Brasiliassa, jossa on upeita karnevaaleja ja samalla monia nähtävyyksiä, ovat Recife, Salvador, Ouro Preto, Sao Paolo.

Karnevaalikohtauksia Mardi Grasilta

mardi gras -karnevaalikohtauksia

Mardi Gras -festivaali

Mardi Gras, New Orleans, USA on toinen hieno festivaali, jonka voit yhdistää nähtävyyksiin. Ranskasta käännettynä termi tarkoittaa “rasvaa torstai”. Perinne liittyy myös paastonaikaan. Rasvaisia ​​ruokia tarjotaan viimeisen kerran ennen paastokauden alkua. Siitä syystä nimi. Siellä on perinteinen katufestivaali, johon liittyy paljon musiikkia, tanssia ja hyvä ilmapiiri

Vähän ennen tätä suosittelemme tutustumaan alueen tunnettuihin nähtävyyksiin. Suurin inspiraatio tässä on kaupungin jälleenrakennuksen arkkitehtuuri hirmumyrsky Katrinan jälkeen. Monet rakennukset edustavat liian modernia kaupunkityyliä. Niitäkään ei voi jättää huomiotta Makelt Oikea asuinrakennus.

Holi -värifestivaali Intiassa

Holi -värifestivaali Intiassa

Holin festivaali Intiassa

Tämä tapahtuma, joka tunnetaan myös nimellä Värien festivaali, edustaa kevään saapumista. Samaan aikaan osallistujat heittävät maaleja ja jauhemaaleja toisilleen kadulla. Holi -festivaali on merkittävä hetki hindin perinteessä. Yksi juhlii Radhan ja Krishnan legendaa ja erityisesti hetkeä, jolloin Krishna värjäsi Radhan ja Gopiksen. Jos olet joka tapauksessa Intiassa, älä missaa mahdollisuutta vierailla Le Corbusierin suunnittelemassa Chandigarhissa.

Lue myös artikkelin toinen osa Festivaalit, maailmanmatkailu, maailmanarkkitehtuuri: Näin voit kokea paljon yhdessä paikassa!

Kiinan puinen veistos Musuem

Kiinan puunveistosmuseo

Kiinan jääfestivaali

kiinalaisen festivaalin jää

Harbinsin jääfestivaali

harbin-ice-festival-2017

Ulkopuolinen näkymä Harbinsin oopperatalolle

Näkymä Harbinin oopperatalolle

Monet turistit vierailevat Intian värifestivaaleilla

holi fest houkuttelee monia turisteja

Kohtauksia karnevaalista Ouro Preton historiallisessa kaupungissa Brasiliassa

karnevaalit ouro preto

Esimerkki siirtomaa -arkkitehtuurista Recifessä

siirtomaa -arkkitehtuuri recife

Katukuvia New Orleansin Mardi Gras -festivaaleilta

Katunäkymät Mardi Grasista New Orleansissa

Le Cuisierin Chandigarh -projekti

palatsi chandigarh le cubisier

Carnival -kulkue Brasiliassa -Rio

Rion karnevaaliteatterin teema Egyptissä