Kanadaa ei pidä aliarvioida matkakohteena

Kyllä, matkatoimistot myöntävät sen tahattomasti: Pohjois -Amerikan valtava maa on todella aliarvioitu matkakohteeksi, vaikka se tarjoaa vierailleen mielenkiintoisia luonnonkauneuksia ja suurkaupunkien sykkivää elämää. Jos vaellus on tuonut sinut Kanadaan ennen, tiedät jo tämän Pohjois -Amerikan maan ainutlaatuiset maisemat. Mutta jos aiot matkustaa Kanadaan nyt, sinua kiehtoo tämän maan laajat alueet, joissa tuskin asuu ihmisiä. Ollakseni rehellinen, elämä Kanadan pohjoisosassa on todella kovaa, varsinkin talvella, kun lämpötilat laskevat paljon. Mutta kesällä turistit voivat todella nauttia luonnosta täällä. Löydät todellisia luonnonkauneuksia Länsi -Kanadassa, jossa meri ja rannikko ovat vuorovaikutuksessa keskenään. Täältä löydät leveät lahdet, karu rannikko ja upeat maisemat, jotka muistetaan ikuisesti.

 Tule virtuaalimatkallemme Kanadaan nyt, näytämme sinulle ainakin osan tämän maan luonnollisesta viehätyksestä.

Kanada henkeäsalpaavat maisemat kauniit syksyn värit Rock -järven ympärillä Algonquin Park Ontariossa

 Jos etsit alkuperäistä ja tuntematonta, matkusta Kanadaan.

Puinen silta Bow Lake Banffin kansallispuisto Kanadassa

  • Miksi sinun pitäisi suunnitella matka Kanadaan pian??

Kanadaan matkustamiseen on varmasti tuhansia syitä, varsinkin kun tuntematon kutsuu sinua. Täällä kaunis luonto heittää sinut nopeasti ja uudet ja lumoavat kuvat avautuvat silmiesi edessä. Esimerkiksi Kanadan seikkailunhakijat voivat vierailla Kalliovuorilla ja olla vaikuttuneita tämän vaikuttavan taustan edessä. Tässä edessäsi avautuu henkeäsalpaava vuoristomaailma, jossa halutaan kuunnella ympäristön hiljaisuutta. Jokainen, joka lähtee tutkimusmatkalle, on myös oikeassa paikassa.

 Jos pidät tällaisista kuvista, matkusta Kanadaan!

Sisä -Kanadan kauniit järviveneet Ontariossa

Voit myös nauttia Kanadan paikallisesta keittiöstä. Monissa paikoissa voit syödä herkullista kalaa suoraan grillistä ja unohtaa kokonaan Euroopassa niin suositut merenelävät. Kalaerikoisuuksia ei ole saatavana vain maan sisällä, vaan myös suurissa kaupungeissa. Vancouver, Toronto ja Montreal tekevät vaikutuksen urbaanilla ilmeellään ja luonnon läheisyydellään. Onnistunut sekoitus, jota et näe kanssamme. Näiden Kanadan kaupunkien on ehdottomasti oltava matkalistallasi, jos haluat tutustua Pohjois -Amerikan maahan hyvin.

Upeat panoraamanäkymät Calgaryn keskustaan.

Panoraamanäkymät keskustaan ​​Calgary -joen taustalla vuoristossa

  • Korkeat vuoret ja loputtomat avaruudet odottavat sinua Kanadassa

Kanada on maa, johon rakastut ensimmäisestä hetkestä ja josta et päästä irti. Haluamme nyt näyttää sinulle ainakin pienen osan sen upeasta luonnosta, ja tätä tarkoitusta varten olemme valinneet viisi Kanadan matkakohtaa erityisesti tämän päivän virtuaalimatkalle tämän maan läpi. Haluaisitko liittyä meihin?

 UNESCO tunnusti Georgsbuchtin biosfäärialueeksi vuonna 2009.

Georgian Bay Ontario Kanada Puhdasta luonnon nauttimista, paljon sinistä vesikiveä

  • Georgian Bay, Ontario

Georgian Bay tai Georgian Bay (kuten saksalaiset kutsuvat sitä) sijaitsee Kanadan Ontarion maakunnassa, ja UNESCO tunnusti sen biosfäärialueeksi vuonna 2009. Lahdella on kymmeniä tuhansia pieniä saaria, minkä vuoksi niitä kutsutaan myös kolmekymmentätuhatta saarta. Suurimmat näistä ovat Parry Island ja Christian Island. Leirintäharrastajat voivat pystyttää telttansa täällä ja kokea unohtumattomia päiviä luonnon ympäröimänä. Kaikkien matkustajien tulisi tutustua George’s Bayn ympärillä oleviin luoliin ja hypätä veteen Indian Head Cove -kalliolta.

 Kalliovuorille pääsee helposti lahdelta.

Kanootit Moraine -järvellä, Banffin kansallispuisto Rocky Mountains Province of Alberta Canada

  • Banffin kansallispuisto, Alberta

Kanadan Albertan maakunnassa on maan vanhin kansallispuisto, joka perustettiin vuonna 1885. Banffin kansallispuisto on suosittu kohde monille vaeltajille ympäri maailmaa. Järvien vesi on niin sinistä, että et edes ajattele enää Karibiaa. Sieltä on henkeäsalpaavat näkymät Kalliovuorille, joita haluat ihailla aamulla noustessasi. Loput päivästä voi viettää vaellusta tai melontaa ja tutustua lähelle Kanadan erämaata.

 

 Tältä auringonnousu näyttää Albertan Moraine -järveltä.

Kaunis panoraamakuva Calgarystä yöllä

  • Prinssi Edwardin saari

Kanadan länsipuolelta menemme nyt itärannikolle, jossa on saari, joka on näkemisen arvoinen. Prinssi Edwardin saari on ehdottomasti vierailun arvoinen. Jokainen kallioinen rannikko pitkillä valkoisilla hiekkakaistaleilla, jotka tiedät jo muista matkailukohteista ympäri maailmaa, haalistuu täällä. Prinssi Edwardin saarelta löydät Red Sands Shoreonin, jossa ranta on tulisen oranssinpunainen. Älä unohda kokeilla simpukoita Blue Mussel Cafessa. Täällä olevat merenelävät ovat kuuluisia syystä. Fall Flavours -festivaali (31. elokuuta – 30. syyskuuta) juhlii paikallista ruokaa ja muinaisia ​​perinteitä erilaisten tapahtumien kautta ympäri saarta. Tämä on ainutlaatuinen kulinaarinen ja kulttuurinen kokemus kaikille matkailijoille.

 Prinssi Edwardin saari on ehdottomasti vierailun arvoinen. Täällä rannikkokaistale on väriltään oranssi-punainen.

Prinssi Edwardin saari Kanada Oranssinpunainen hiekkaliuska

  • Kaksi muuta kaupunkia, jotka sinun pitäisi ehdottomasti nähdä Kanadassa

Tämänpäiväisellä virtuaalimatkalla Kanadan läpi haluamme mennä pois tunnetuista suurkaupungeista ja näyttää silti jotain näkemisen arvoista. Olemme valinneet kaksi pienempää kaupunkia Albertan maakunnasta, jotka kannattaa ehdottomasti nähdä kerran elämässä.

Kaunis panoraamakuva Calgarystä, Kanadan Albertan maakunnan suurimmasta kaupungista.

Kaunis panoraamakuva Calgarystä yöllä

  • Calgary, Alberta

Monet ihmiset yhdistävät Calgaryn olympialaisiin, jotka pidettiin täällä vuonna 1988. Calgary on Albertan maakunnan suurin kaupunki, ja nimellä on etymologisesti skotlantilainen gaelin alkuperä ja se tarkoittaa jotain “rannalla niityllä”. Täällä voit kokea mantereen pisimmät kesäpäivät, koska aurinko paistaa jopa klo 22 jälkeen. Tämä luo myös parhaat edellytykset osallistua Chasing Summer Festivalille ja nauttia elävästä elektronisesta tanssimusiikista. Voit olla ensimmäinen ystäväsi osallistumaan tai?

Auringonlasku Kanadan Edmontonin kaupungin yllä

Auringonlasku Edmonton Albertan Kanadassa

  • Edmonton, Alberta

Calgary on ehdottomasti elektronisen tanssimusiikin paikka, mutta Edmonton on Kanadan kaupunki, jossa voit kuulla ja oppia rakastamaan paljon kansanmusiikkia. Albertan maakunnan pääkaupungina Edmontonilla on vielä paljon tarjottavaa vierailleen. Lukuisat pilvenpiirtäjät muokkaavat kaupunkikuvaa, museot ja galleriat kertovat kaupungin historiasta ja raportoivat kulttuurielämästä täällä. Edellä mainittu kansanjuhla järjestetään täällä elokuussa ja voit myös tanssia konsertissa. Jos kuitenkin haluat aktiivisen loman, voit mennä melomaan Pohjois -Saskatchwan -joella. Tai mennä pyöräretkelle River Valleyn läpi sähköpyörällä? Päätös on vain sinun! Loppujen lopuksi olet lomalla Kanadassa!

Toimituksemme toivottaa teille hauskaa matkaa ja paljon hienoja kokemuksia Kanadassa!

Tämä lasipyramidi on matkailukohde Edmontonissa, Kanadassa.

Lasipyramidi Edmonton Albertassa Kanadassa

Calgary Tower – torni seisoo kaupungin keskustassa ja on Calgaryn symboli.

Touring Calgary Tower Kanadan keskustassa

Prinssi Edwardin saari, kaukaa katsottuna.

Prinssi Edward Island Kanada kaukaa nähtynä

Tästä pienestä puusillasta on upeat näkymät jäätikköjärvelle ja läheisille vuorille.

Kanada kiertue puinen silta näkymä jäätikön mäntymetsään lähellä vuoria

 Ne, jotka haluavat tutustua Kanadan erämaahan, ansaitsevat rahansa täällä.

 

Dyynit Kanadan erämaa mielenkiintoinen matkailijoille Kanadassa