Kanadaan pääsy – tärkein asia, joka sinun pitäisi tietää eTA: sta

Vuodesta 2016 lähtien Saksan ja Itävallan kansalaiset tarvitsevat eTA -koodin päästäkseen Kanadaan. Joten jos haluat lomailla loputtomien metsien ja järvien maassa, suunnittelet työmatkaa tai yksinkertaisesti sukulaisten ja ilon luona, sinun tulee hakea tätä matkustuslupaa hyvissä ajoin. Mitä tarkalleen on tärkeää, miten sitä haetaan ja mitä kustannuksia sinulle tulee, näet alla.

matt-thomason-YBLvEQ6npQo-unsplash

Mitä eTA käytännössä tarkoittaa??

Kohteessa eTA Kanada Se ei ole viisumi sanan klassisessa merkityksessä, vaan maahantulolupa. Voit sitten lentää Kanadaan ilman viisumia, mutta vain enintään 6 kuukaudeksi. Lyhenne eTA tarkoittaa sähköistä matkustuslupaa, saksaksi – sähköinen maahantulolupa. Tämä on voimassa viisi vuotta ja se on aina linkitetty vastaavaan matkustusasiakirjaan. Ennen kuin todella kirjaudut lentokentälle, sinulla on oltava voimassa oleva Kanadan maahantulolupa, jotta voit päästä koneeseen. Sama koskee kauttakulkulentoja. Vaikka et nousisi lentokoneesta sen läpi lentäessäsi, sinun on joka tapauksessa esitettävä viranomaisille sähköinen maahantulolupa. Jos tulet veneellä, autolla tai bussilla, et tarvitse sitä. Periaatteessa tarvitset vain voimassa olevan passin.

ethan-mcarthur-S4CD-Uco5E-unsplash

Tärkeä: Jos matkustat Kanadaan au pairina tai muodostat toisen ammatillisen suhteen kanadalaisen työnantajan kanssa, on välttämätöntä, että sinulla on työlupa etukäteen. Tätä varten lähetä hakemus Kanadan Wienin suurlähetystöön.

ETA: n hakeminen?

Viisumiin verrattuna voit hakea sähköistä maahantulolupaa erittäin nopeasti ja helposti ympäri vuorokauden. Jopa sunnuntaisin ja pyhäpäivinä tämä ei ole ongelma. Sinun ei enää tarvitse varata aikaa Kanadan suurlähetystöön, ja valmistautuminen Kanadaan saapumiseen on paljon helpompaa. Online -hakulomakkeen täyttäminen kestää vain muutaman minuutin ja voimassa olevan passin. Tämän pitäisi olla voimassa vähintään 6 kuukautta lähtöpäivästä. Kaksoiskansalaiset matkustavat Kanadan passinsa kanssa eivätkä tarvitse eTA: ta tähän. On huomattava, että jokaisen matkustajan on haettava oma maahantulolupa. Lapset matkustavat lasten passien kanssa, ja heidän vanhempansa tai valtuutetut henkilöt pyytävät heidän saapumisaikansa.

eugene-aikimov-azqdBkIHVo0-unsplash

Mitkä ovat kustannukset sinulle?

the ETA -kustannukset ovat 19,95 € per henkilö ja maksetaan vain verkossa. Seuraavat maksutavat hyväksytään: Sofortüberweisung, Giropay, eps -siirto, PayPal tai luottokortti, luotto- tai maksukortti (Visa / Mastercard / Maestro / American Express / Carte Bancaire). Euromääräisellä maksulla on se etu, että sinun ei tarvitse maksaa valuutan lisämaksuja luottokorttiyhtiöltäsi ja pysyt riippumattomana valuuttakurssivaihteluista. Lisäksi hakemuksesta ei tule lisäkuluja tai käsittelymaksuja.

Kuinka nopeasti saat maahantuloluvan??

Tämä tapahtuu yleensä viimeistään 72 tunnin kuluessa ja kiireellisissä tapauksissa jopa 18 minuutin kuluessa. Siitä huolimatta on suositeltavaa käyttää eTA Hakemus hyvissä ajoin, koska poikkeustapauksissa on toimitettava lisäasiakirjoja tai tietoja. Kanadan maahanmuuttoviranomaisilla on oikeus pyytää tätä, jos he eivät ole täysin varmoja tapauksestasi ja pelkäävät mahdollista uhkaa Kanadan oikeusjärjestykselle tai turvallisuudelle. Joskus maahantuloluvan viivästymisellä voi olla myös aivan eri syitä, kuten vahingossa esiintyvät kirjoitusvirheet. Tämän välttämiseksi sinun on oltava erityisen varovainen täyttäessäsi digitaalista hakemuslomaketta. Jos kaikki sujuu ongelmitta, saat eTA -sähköpostisi ja voit jo pakata matkalaukkusi.

mwangi-gatheca-qlKaN7eqay8-unsplash

Mitä muuta on otettava huomioon tullessasi Kanadaan?

Ennen kuin pysyt sisällä tämä kaunis maa Ainoa asia, joka on tehtävä, on maahanmuuttoviranomaisten viimeinen haastattelu pian Kanadan lentokentälle saapumisen jälkeen. Sinun pitäisi vain tulla aidoksi ja uskottavaksi. Sinun tulee myös todistaa, että sinulla on riittävästi taloudellisia resursseja oleskelusi ajaksi. Esimerkiksi voimassa oleva luottokortti, jossa on vastaava tiliote, olisi täysin sopiva. Lisäksi viranomaiset haluaisivat nähdä lippusi jatko- tai paluumatkalle ja mahdollisesti kansainvälisen sairausvakuutuksesi englanniksi. Kanadan virkamiehillä on oikeus päästää maahan vain luotettavia matkustajia, jotka noudattavat poikkeuksetta eTA: n määräyksiä ja jotka lähtevät Kanadasta uudelleen viimeistään kuuden kuukauden kuluttua.

Ennen kuin lähdet, ota selvää yksityiskohdista ja varmista, että sinulla on kaikki tarvittavat asiakirjat mukanasi. Toivotamme sinulle hyvää matkaa ja unohtumatonta aikaa Kanadassa!

cassidy-vanderhoek-Jyw08NWE0XU-unsplash   ezra-jeffrey-comeau-adIeNK0Hbc4-unsplash   sebastiaan-stam-azIO-XUkfok-unsplash