Kauneimmat kohteet jännittävälle pitkän matkan matkalle

Tiheä viidakko, valkoiset hiekkarannat tai muinaiset rauniot – jos uskallat lähteä kaukaisuuteen, voit kokea paljon. Kaukamatka on paras tapa tutustua vieraisiin kulttuureihin, rentoutua tai laajentaa näköaloja. Mitkä kolme paikkaa ovat erityisen sopivia tähän, paljastetaan tässä.

Etelä -Afrikka: savannit, vuoret ja kauniit rannat

Ne, jotka rakastavat monimuotoisuutta, rakastavat Etelä -Afrikkaa. Ainutlaatuiselle maisemalle on ominaista kuiva savanni, kuumat aavikot, trooppiset sademetsät ja outot vuorijonot. Ilmasto tarjoaa myös jokaiselle matkustajalle sopivan. Vaikka idässä on leuto ja välimerellinen, lämmin trooppinen sää odottaa lomailijoita koillisessa. Garden Route tarjoaa Intian valtameren kauneimmat lomakohteet. Kaikkien kaukomatkojen kohokohta tähän merkittävään maahan on kohtaaminen norsujen, sarvikuonojen, leijonien ja leopardien kanssa Krugerin kansallispuistossa. Luonnonystävät, retkeilijät ja adrenaliiniriippuiset ansaitsevat varmasti rahansa täällä. Mutta jopa ne, jotka ovat kiinnostuneita tutustumaan vieraisiin kulttuureihin, ovat iloisia vierailusta zululaisten keskuudessa ja unohtumattomasta näkemyksestä siellä.

Gepardit havaittiin peliajolla

Vietnam: kulttuuriaarteita & Virkistyspaikat

Jos etsit henkeäsalpaavia maisemia, Vietnam on aina kiertotien arvoinen. Tuhannet upeat rannat odottavat kaikkia pitkän matkan auringonpalvojia. Seikkailunhaluiset metropolit osoittavat, kuinka kaunis kaaos voi olla. Vilkkaalle kaupungin elämälle ovat Hanoi tai Ho Chi Minh tarkasti.

Jos etsit rauhaa ja rentoutumista, voit vetäytyä viidakon kaltaiselle kansallispuistoon. Koskemattomat rannat ja henkeäsalpaava luonto kutsuvat rentoutumaan. Todellinen pakko olla Vietnamissa Cai Rangin kelluvat markkinat ja Cai Be. Siellä matkailijat löytävät tuoreita hedelmiä ja vihanneksia juhlimaan. Vietnam on siksi ihanteellinen matkakohde rannan ystäville, luonnon ystäville ja kaikille, jotka haluavat tutustua jännittävään elämään siellä.

Unenomainen auringonlasku Halongin lahden kivien keskellä Vietnamissa

Kuuba: nauti Karibian joie de vivre rommin ja salsa

Monille matkailijoille Karibian elämäntapa on esimerkki tauosta arjesta. Suurin Antillien saari, Kuuba, välittää tämän kuin mikään muu paikka maan päällä. Näennäisesti loputtomat hiekkarannat kutsuvat uimaan, ja intohimoiset rumba-rytmit nauttivat parhaiten jääkylmän mojiton kanssa kädessä. Kaukamatkailijat voivat odottaa täydellistä rauhaa ja rentoutumista. Pääkaupunki Havanna on värikkäiden hälinäjen keskus. Täällä voit vaeltaa historiallisessa vanhassakaupungissa, jossa on siirtomaa -charmia, tai ihailla sataman legendaarista linnoitusta. Todellisia luonnon ihmeitä odottaa myös ympäri kaupunkia. Baconaon puisto houkuttelee kasvitieteellinen puutarha, akvaario ja on jopa Unescon maailmanperintökohde. Mutta Montemarin luonnonpuistossa on myös lukuisia vesilintuja, matelijoita ja muita ihmeitä.

Street Havannassa, Kuubassa, amerikkalaisella autolla

Oikea matkakohde ei ollut siellä tai tiedät jo esitetyt maat? Löydät lisää inspiraatiota matkoille kaukaisiin maihin tässä!

Kuva 1: © istock.com/wanderluster

Kuva 2: © istock.com/nevskyphoto

Kuva 3: © istock.com/spooh