Kohteet romantikoille ja ystäville – minne menet helmikuussa?

Ystävänpäivä on epäilemättä vuoden romanttisin päivä. Helmikuun 14. päivänä jokainen haluaa yllättää “paremman puoliskonsa” kauniisti ja ilmaista lämpimiä tunteita. Siksi ystävänpäivänä annetaan kauniita kukkia ja pieniä ja suuria lahjoja. Joka tapauksessa tämä päivä on erittäin tärkeä kaikille rakastuneille pareille. Siksi on tärkeää viettää se hauskalla tavalla. Voit esimerkiksi matkustaa suuren rakkautesi kanssa ja vierailla mielenkiintoisissa paikoissa, joissa voit jakaa monia romanttisia kokemuksia yhdessä. Tämän päivän artikkeli kertoo tällaisista matkakohteista romantikoille ja ystäville. Jos haluat matkustaa kaukana parina, ympäri maailmaa on upeita romanttisia matkakohteita, jotka vain odottavat, että rakastuneet parit löytävät ne. Mutta jos haluat jäädä Eurooppaan, lue ja inspiroidu ystävänpäivän matkavinkkeistämme.

Rakastajien päivän miellyttävät yllätykset ja matkavinkit ovat kirjaimellisesti loputtomia!

Kohteet romantikoille Brugge Belgia kaunis paikka rakastuneille pariskunnille juhlia ystävänpäivää

Vie suuri rakkautesi Pariisiin 14. helmikuuta ja kerro hänelle siellä, kuinka paljon hän merkitsee sinulle.

Romanttisten kohteet vierailevat Pariisissa nähdäkseen Eiffel -tornin julistavan rakkautta

  • Kolme Euroopan pääkaupunkia houkuttelee romantikkoja ja ystäviä kuin magneetit

 

Jos etsit erityisen romanttista pakopaikkaa, mene epäilemättä kahdelle Pariisi. Ranskan pääkaupunki tunnetaan maailman romanttisimpana paikkana ja sitä pidetään rakkauden kaupunkina. Ranskan metropolin tutkiminen yksin on hienoa, mutta Pariisissa vierailulla on varmasti jotain erityistä. Oikeastaan ​​täydellinen kohde ystävänpäivälle! Katso Eiffel -torni – Ranskan pääkaupungin symboli, jonka välkkyvät valot tekevät Pariisista maailman romanttisimman kaupungin. Suukko tämän ainutlaatuisen rakenteen alla on pakollinen ystäville. Vielä vähän enemmän – rohkeat miehet ehdottavat romanttista avioliittoa naisilleen täällä. Viileä, oikein?

Eiffel -torni – Pariisin symboli näkyy kaukaa.

Romanttisten kohteet Pariisi vierailevat Eiffel -tornin maamerkissä Ranskan pääkaupungissa

Tämä silta Seinen yli on nimeltään Pont Alexandre III ja se on rakennettu uusbarokkityyliin.

Romanttisten kohteet Pont Alexandre III -silta Seinen yli rakennettu uusbarokkityyliin

Kävele sitten Pariisin läpi ja löydä Pont Alexandre III -kävelysilta, joka ulottuu Seine -joen yli Louvren eteläpuolella. Jos sää on hyvä, voit lähteä romanttiselle veneretkelle helmikuussa ja ihailla Ranskan pääkaupungin nähtävyyksiä kaukaa. Jos olet Pariisissa, älä missaa Riemukaarta. Vaikka Pariisista huokuu paljon rakkautta ja romantiikkaa, se on myös muodin ja taiteen kaupunki. Siksi vierailu Pariisin Montmartren alueelle on pakollinen. Kävele siellä romanttinen kävely, etkä tule katumaan sitä elämässäsi!

 Kohteet romantikoille ja ystäville: Pariisi, Riemukaari

Romanttisten kohteet Pariisin Ranskan pääkaupunki vierailee Riemukaarella

 Tunnetko Wienin Hofburgin??

Romanttisten kohteet Wien Itävalta Hofburg

Seuraava vinkkimme valittuihin matkakohteisiin romantikoille ja ystäville johtaa Wien. Itävallan pääkaupungilla on paljon tarjottavaa lukuisille vierailleen ja matkailijoilleen erityisesti historiallisen ja kulttuuriperinnön osalta. Täältä löydät lukuisia monumentteja, kuten vaikuttavia linnoja, katedraaleja, gallerioita ja museoita.

Kauneimmat ja suosituimmat näistä ovat epäilemättä Schönbrunnin palatsi, Hofburg ja Belvederen palatsi. Jos haluat nauttia aitoa wieniläistä kahvia, mene kaupungin keskustaan ​​ja löydä Graben. Tämä on sykkivä jalankulkualue kaupungin keskustan sydämessä, jossa ruttopylväs sijaitsee. Lisäksi Graben on suosittu ostosalue wieniläisille ja kaikille kaupungin vieraille. Siellä on lukuisia kahviloita, joissa rakastuneet parit voivat nauttia mukavasti kuumasta juomastaan.

Wienin Graben on aina turistien ylitse.

Romanttisten matkailukohteet Graben Wienissä on täynnä turisteja, ostosmailia ja kauniita kahviloita

Pyhän Tapanin katedraali on epäilemättä yksi Wienin suosituimmista nähtävyyksistä. Se on Itävallan pääkaupungin symboli ja symboloi toisen maailmansodan jälkeistä jälleenrakennusta. Wienissä on monia muita matkakohteita romantikoille ja ystäville, kuten parlamenttitalo, City Opera, Maria-Theresien-Platz, monet kaupungin puistot ja Burggarten.

Maailmanpyörä Praterissa – myös Wienin symboli!

Matkakohteet romantikoille maailmanpyörä Praterissa, Wienin maamerkissä

Ne, jotka vierailevat ikuisessa kaupungissa ensimmäistä kertaa, ovat varmasti kiehtoneet siellä olevista lukuisista historiallisista muistomerkeistä ja nähtävyyksistä!

Kohteet romantikoille Rooma ikuinen kaupunki Colosseum on yksi Italian pääkaupungin lukuisista nähtävyyksistä

Haluamme sinun menevän myös Pariisiin ja Wieniin ikuinen Rooman kaupunki Ehdota sopiva matkakohde ystävänpäivälle. Italian pääkaupunki on myös yksi Italian kauneimmista ja romanttisimmista kaupungeista. Rooma on säilyttänyt aidon muinaisen viehätyksensä ja houkuttelee miljoonia turisteja eri puolilta maailmaa. Italian pääkaupunki on myös täydellinen ystävänpäivän kohde. Kaupungissa on niin paljon nähtävää, kuten Colosseum, Forum Romanum – republikaanisen Rooman keskus – ja Pantheon – kerran pakanallinen temppeli ja myöhemmin vaikuttava kirkko. Roomassa on tuhansia muita nähtävyyksiä. Jos olet menossa romanttiselle kävelylle merkittävän toisen, aviomiehesi, rakastajasi tai parhaan ystäväsi kanssa, löydät monia kauniita barokkikirkkoja ja -rakennuksia sekä romanttisia kahviloita ja ravintoloita rauhalliselle illalliselle.

Voit nauttia aamukahvisi tällä romanttisella kadulla.

Kohteet romantikoille Rooma Ikuinen kaupunki romanttinen katujuoma aamukahvi

  • Muita suuria eurooppalaisia ​​kaupunkeja, jotka ovat erinomaisia ​​matkakohteita romantikoille ja ystäville

Brugge on belgialainen kaupunki, jossa on keskiaikainen satumainen tunnelma. Kaupunki on niin kaunis, että se vie monen turistin hengen. Bruggen tulokset keskiaikaisella arkkitehtuurillaan, pienet talot, kanavat, vaikuttavat palatsit ja kappelit. Tämä belgialainen kaupunki on niin romanttinen kohde, että se houkuttelee monia rakastuneita pariskuntia ystävänpäivänä. Jos teet lyhyen matkan Bruggeen rakkauden päivänä, sinun on ehdottomasti nähtävä 13C -kellotorni paikan päällä. Sinun täytyy kiivetä 336 askelta, mutta se on vaivan arvoista. Ylhäältä näkymä Bruggeen ja ympäröivälle alueelle on upea!

On mahdotonta olla ajattelematta keskiaikaista romantiikkaa Bruggen keskustassa.

Kohteet romantikoille mielenkiintoinen arkkitehtuuri viherrakennustalot Bruggen keskusta romanttinen tunnelma

Kaksi muuta romanttista paikkaa Euroopassa odottavat, että romantikot ja rakastuneet parit löytävät ne ystävänpäivänä. Seuraava matkavinkkimme johdattaa sinut Verona. Tämä italialainen kaupunki on nyt suosittu nähtävyys lukuisille matkailijoille ympäri maailmaa. Verona lumoaa kaikki historiallisilla monumentteillaan. Veronan vanhassakaupungissa näet monia Unescon maailmanperintökohteisiin kuuluvia nähtävyyksiä. Esimerkiksi amfiteatteri, Arco dei Gavi, Porta dei Borsari ja paljon muuta.

Sinun ei tarvitse mennä Venetsiaan. Myös Veronassa voit tehdä romanttisen veneretken kaupungin kanavien läpi ystävänpäivänä.

Romanttiset kohteet Verona Italia Lähde veneretkelle kaupungin kanavien läpi

Park Güell Barcelonassa on vain yksi Gaudin nerokkaista rakennuksista.

Romanttisten kohteet Barcelona Park Güell, Gaudin rakennus

Erityisesti ystävänpäivää varten luomassamme luettelossa romantikoille ja ystäville tarkoitetuista eurooppalaisista matkakohteista on myös kaunis ja nähtävä kaupunki Espanjassa. Barcelona! Tämän ainutlaatuisen kaupungin nähtävyyksistä voi ihailla Sgrada Familiaa. Myös muut Antoni Gaudin ajattomat rakennukset odottavat sinua siellä. Mukaan lukien Park Güell, Casa Batillo ja Casa Mila. Nerokas katalaanilainen arkkitehti on jättänyt jälkensä koko Espanjan metropoliin. Joten suosittelemme, että otat muutaman päivän tauon nähdäksesi kaikki Barcelonan nähtävyydet. Se on ehdottomasti sen arvoista!

 Et voi koskaan kyllästyä täällä!

Kohteet romantikoille Barcelona Espanjan metropoli kauniita värikkäitä rakennuksia

Ei väliä minne ja kenen kanssa haluat matkustaa 14. helmikuuta, toimituksemme toivottaa kaikille romantikoille ja rakastuneille pareille ihanaa ja unohtumatonta rakkauden juhlaa!

 Juhlista rakkautta ystävänpäivänä ja nauti joka tunti kahdelle!

Kohteet romantikoille, jotka viettävät ystävänpäivää Roomassa kahdelle nauttien ruoasta ja juomasta