Kööpenhamina: nähtävyyksiä ja matkailukohteita

Kööpenhaminan nähtävyydet kaupunkikuvat matka ja loma

Nähtävyydet Kööpenhaminassa – enemmän kuin odotit!

Kööpenhamina ei ole niin suuri pääkaupungille. Mutta kun on kyse monikulttuurisen vaihdon laadusta ja kulttuurielämästä täällä, voidaan varmasti sanoa päinvastainen.

Kööpenhaminan nähtävyydet: Christiansborg

Kööpenhaminan nähtävyydet Christiansborg Nikolaj Kirken

Seuraa “HYGGE” -henkeä

Tarkoitamme lämpöä, turvallisuuden tunnetta, rakkautta ja hyvää ruokaa. Tärkeintä on kaikki ne asiat, jotka tuovat esteettistä ja fyysistä nautintoa heidän kanssaan. Voit tuntea yhden lauseen kaikista näistä positiivisista kokemuksista juomalla olutta pienissä ravintoloissa, jotka sijaitsevat Nyhvan -kanavan vieressä. Ne ovat myös yksi Kööpenhaminan nähtävyyksistä.

Nyhvan -kanavan viehättävä kauneus

Kööpenhaminan nähtävyyskanava nyhavn

Palatseja, linnoja ja muita monarkian historian monumentteja

Jos olet kiinnostunut tästä osasta Kööpenhaminan historiaa ja arkkitehtuuria, ensimmäinen pysäkki olisi Christiansborgin ja Rosenborgin rakennukset. Ne eivät ole vain kauniita, vaan myös paljastavat paljon kaupungin arkkitehtonisista piirteistä.

Christiansborgin palatsi

Kööpenhaminan nähtävyydet Christiansborgin vaunu

Christiansborgin palatsi on tässä suhteessa hyvin erottuva. Hallitsijat juhlivat siellä häitä. Mutta nykyään on myös monia modernin arkkitehtonisen taiteen monumentteja. Monet uudet elementit voidaan selittää myös sillä, että 1800 -luvulla tapahtuneiden tulipalojen ja tuhojen jälkeen siellä tapahtui paljon korjauksia. Paikka ei ole menettänyt edustavia toimintojaan tähän päivään asti. Koska täällä istuu parlamentti ja myös pääministerin toimisto on tässä rakennuksessa.

Täällä parlamentti istuu ja pääministerin toimisto sijaitsee myös Christiansborgin linnassa

Kööpenhaminan nähtävyydet Christiansborgin linnan puutarhalampi

Rosenborgin palatsilla on hieman erilainen luonne. Täällä unohdat historian ja sen käännekohdat paikoin. Koska uppoutut täällä sijaitsevien kasvitieteellisten puutarhojen rauhaan ja nautintoon hyvin nopeasti. Loppujen lopuksi voit myös halutessasi oppia paljon hallitsijoiden historiasta. Tässä on kruunuja ja arvokkaita kappaleita, jotka tulivat heidän hallituskaudeltaan. Myös heidän tarinansa 16. ja 19. vuosisadan välillä kerrottiin.

Rosenborgin linna on Kuninkaanpuutarhan reunalla

Kööpenhaminan nähtävyydet Rosenborgin linna

Pääset myös useimpiin Kööpenhaminan nähtävyyksiin polkupyörällä. Suosittelemme kuitenkin, että jätät sen syrjään ja nautit juoksemisesta Euroopan pisimmällä kävelykadulla. Hän on nimeltään “Strøget”.

Kööpenhaminan Strøget -kävelyalue on 1,1 kilometriä pitkä

Kööpenhamina maamerkit Strogget -kävelykatu

 Suihkulähde kävelyalueella

Kööpenhaminan nähtävyydet stroget -kävelykatu

Nauti kävelystä Tanskan pääkaupungissa

  Kööpenhaminan maamerkit kulkevat jalankulkijoiden pisin katu

 Pyöräily on myös erittäin suosittua täällä 

Kööpenhaminan nähtävyydet stroget jalankulkija pyöräretki

Kuninkaallinen saari

Niin kutsutulla kuninkaallisella saarella Kööpenhaminassa on erittäin paljon nähtävyyksiä. Se ei ole kaukana edellä mainitusta Christiansborgin palatsista. Siellä on hyvin kuuluisa Ny Carlsberg Glyptotek, kansallismuseo, kauppakeskus, kaupungintalo ja monia muita gallerioita ja museoita. Päärautatieasemalle pääsee myös helposti täältä.

Ny Carlsberg Glyptotek

Kööpenhaminan nähtävyydet Ny Carlsberg Glyptotek

Viihtyisä sisäpiha, jossa palmuja ja eksoottisia kasveja

Kööpenhaminan maamerkki Carlsberg Glyptotek -puiston palmuja

Vieraile Kööpenhaminan kansallismuseossa

   Kööpenhaminan kiertoajelumuseo Carlsberg Glyptotek

 Ny Carlsberg Glyptotek sijaitsee niin kutsutulla kuninkaallisella saarella

Kööpenhaminan nähtävyydet NY Carlsberg Glypothekin sisäänkäynti

Christianian piiri

Haluamme korostaa tätä kaupungin osaa Kööpenhaminan nähtävyyksistä. Se ei ole osa EU: ta. Sen perustivat hipit 70 -luvulla ja sillä on nyt itsenäisen yhteiskunnan perussääntö.

Kaupunginosa Christiania

Kööpenhaminan nähtävyydet vierailevat Christianian alueella

 Itsenäinen yhteiskunta EU: n ulkopuolella

Kööpenhaminan maamerkit naapurustossa christiania sisäänkäynti

Kööpenhaminan uusi moderni kirjasto

Niille teistä, jotka pitävät modernista arkkitehtuurista, haluamme korostaa tätä työtä täällä. Hankkeen takana on ajatus helposta saavutettavuudesta kaikille tänne tuleville ihmisille. Tämä koskee myös muuten erittäin selkeästi rakennettuja alueita sisällä. Jälkimmäiset ovat omistettu koulutukselle, viihteelle ja virkistykselle ja toimivat myös. Silti on huomattavaa, kuinka monet perinteisen tanskalaisen julkisen arkkitehtuurin tunnusmerkeistä säilyivät. Niiden merkit tunnistaa julkisivun, katon, sisäpihan ja valojen suunnittelusta.

 Moderni kaupungin kirjasto

Kööpenhamina on moderni kirjasto

 Tanskan nykyaikainen arkkitehtuuri

Kööpenhamina maamerkissä moderni kirjastorakennus

 näkymä sisälle

Kööpenhamina maamerkkejä modernista kirjaston sisätiloista

Kaikki nämä on yhdistetty täysin integroituun järjestelmään. Rakennus symboloi kaupungin modernia luonnetta ja muun muassa tapaa, jolla menneisyys ja tulevaisuus kulkevat yhdessä täällä.

Kronborgin linna näyttää vihreältä keitaalta

Kööpenhaminan Kronborgin linna


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80