Loma syyskuussa – minne olet menossa syyskuussa?

Monet ihmiset haluavat pitää lomansa syyskuussa ja käydä lyhyillä kaupunkilomilla. Jotkut haluavat vain matkustaa pitkän viikonlopun ja tiedustella uusia paikkoja. Vähän ennen syksyn saapumista Etelä-Euroopan sää on edelleen miellyttävän lämmin, päivät ovat sateettomia ja aurinko houkuttelee viipymään ulkona raikkaassa ilmassa. Etsitkö myös rauhaa ja rentoutumista syyskuun lomallesi? Haluatko vaihtaa pitkille kaupunkikierroksille ei -erityisen tungosta paikoissa? Haluatko varmasti oppia jotain uutta lomasi aikana ja löytää ja käydä erittäin mielenkiintoisissa nähtävyyksissä? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan, koska aiomme näyttää sinulle mielenkiintoisia kaupunkimatkakohteita Etelä -Euroopassa kahdessa peräkkäisessä artikkelissa. Paljon kulttuuria, kaunista luontoa ja upeaa viihdettä odottavat sinua! Olemme jo raportoineet Pohjois -Euroopan kauniista matkakohteista. Nyt syyskuun lämmin aurinko kutsuu meitä ja lähdemme lounaaseen! Haluaisitko liittyä meihin?

 Etkö vielä tunne Portugalin pääkaupunkia? Sitten syysloma menee juuri sinne!

Lissabonin kauppa -aukion maamerkki

  • Loma syyskuussa Lissabonissa, Portugalissa

Monien vuosien ajan Lissabon oli varjostettu suosituimmista matkakohteista Barcelona ja Madrid. Nyt Portugalin pääkaupungissa alkaa uusi kulta -aika ja se on jälleen matkailijoiden kiinnostus. Lissabon on epäilemättä pakollinen metropoli, jossa yhdistyvät karisma ja vilkas arki.

Rikas historiallinen perintö odottaa vain, että monet kaupungin vieraat löytävät sen. Täällä säilytetään ja kehitetään kansallisia perinteitä. Kaupungin keskustassa näet historialliset raitiovaunulinjat, jotka kulkevat kapeiden, romanttisten katujen läpi. Ponte 25 de Abril (25. huhtikuuta silta) näkyy kaukaa, koska se on Portugalin pääkaupungin erottuva maamerkki. Aivan tämän sillan vieressä, Tejo -joen rannalla, on vaikuttava muistomerkki – Christo Rei -patsas. Se on rakennettu Rio de Janeiron kuuluisan Kristuksen patsaan malliksi ja on ehdottomasti Lissabonin suurin nähtävyys.

 

Belemin torni on pakko nähdä

Loma Lissabonissa syyskuussa

Monet turistit tulevat Lissaboniin, koska he ovat erityisen kiinnostuneita maan ja koko vanhan mantereen historiasta. Saat rahasi vastineeksi 1800 -luvun linnoituksessa Castelo de São Jorgessa. Täällä on niin paljon historiaa ja kulttuuria 6000 neliömetrin alueella, että sinun on suunniteltava tarpeeksi aikaa vierailla linnan raunioilla, vartiotorneilla ja muilla kaivauksilla. Voit tuntea Lissabonin vilkkaan ilmapiirin vanhoissa kaupunginosissa ja rantapromenadilla ja nauttia lämpimästä auringosta ja herkullisista portugalilaisista jälkiruokia tuntikausia viihtyisissä katukahviloissa. Ensiluokkaiset hotellit ja ravintolat odottavat vieraitaan täällä ja heillä on paljon tarjottavaa heille. Lissabonissa voit täysin luottaa kauniiseen säähän, koska aurinko paistaa täällä noin 270 päivää vuodessa!

Ihaile Portugalin pääkaupungin aitoa tunnelmaa sen pienillä kaduilla ja vanhoilla raitiovaunuilla

Loma Lissabonissa syyskuussa

  • Syyskuun loma Sevillassa, Espanjassa

Nyt olemme menossa Espanjaan ja haluamme vierailla Andalusian pääkaupungissa Sevillassa. Varsinkin syyskuussa tuntuu Sevillassa kuin Saksan keskikesältä. Täältä löydät idyllistä lomailua, aurinko paistaa aina ja lämpötilat ovat myös upeita uintilomalle. Paljon auringon, lämmön, valon ja elämänilon lisäksi Sevillassa on paljon tarjottavaa matkailijoille. Vieraita odottaa paljon Euroopan historiaa, kulttuuria, kansanperinnettä ja värikkäitä festivaaleja. Kaupungin keskustassa jokainen Sevillan vierailija on vaikuttunut goottilaisen katedraalin (1200 -luku) majesteettisesta arkkitehtuurista ja Giralda -tornista. Alcazarin palatsi, La Tore de Oro (kultainen torni) ja monet muut keskiaikaiset muistomerkit olivat syy UNESCOn julistamiseen maailmanperintökohteeksi vuonna 1987.

Keskustan katedraalin vaikuttava arkkitehtuuri voi tehdä vaikutuksen kaikkiin vieraisiin

Lomat syyskuussa Sevillan katedraali

Sevillassa on kiirettä päivin ja öin. Kaupunkia pidetään flamencon syntymäpaikkana ja se tarjoaa sinulle monia mahdollisuuksia kokea tämä intohimoinen tanssi mielenkiintoisissa paikoissa. Lomalla Sevillassa voit myös maistella espanjalaista ruokaa ja oppia rakastamaan sitä ikuisesti!

Syyskuun loman aikana Sevillassa voit oppia lisää kaupungista ja pitää hauskaa sen tekemisessä

Flamenco -tanssin naiset

Hemmottele itseäsi syyskuun lomalla Sevillassa ja tutustu espanjalaisen keittiön ainutlaatuiseen makuun

Espanjalainen keittiö

  • Syysloma Bolognassa, Italiassa

Syyskuun lomallesi olemme valinneet Italian yliopistokaupungin Bolognan Etelä -Euroopan kolmanneksi matkakohteeksi. Erittäin romanttisesti Apenniinien juurella Reno- ja Savena -jokien välissä sijaitseva Euroopan kulttuuripääkaupunki Bologna vuonna 2000. Yksi kaupungin tärkeimmistä historiallisista ja kulttuurisista nähtävyyksistä on Euroopan vanhin yliopisto, lyhyesti nimeltään La Grassa. Sen 80 000 opiskelijaa muokkaavat kaupunkikuvan edelleen ja tuovat nuorekkaan tunnelman keskiaikaiseen kaupunkiarkkitehtuuriin.

Bolognan yliopistoa ja siihen kuuluvaa kirjastoa pidetään Euroopan vanhimpina oppilaitoksina

Bolognan vanhin yliopistokirjasto Euroopassa

Piazza del Nettuno (Neptunuksen suihkulähde) seisoo tänään Bolognan keskustassa, mutta se luotiin vuosina 1563-66

Bolognan Neptunuksen suihkulähde

Muita kulttuurinähtävyyksiä, jotka pitäisi olla luettelossasi Bolognan erikoisnähtävyyksistä, ovat upeat palatsit Piazza Maggioressa, San Petronion basilika, jonka rakentaminen alkoi vuonna 1390 ja on edelleen kesken. Suosittelemme, että vierailet Neptunuksen suihkulähteellä Piazza del Nettunossa ja Palazzo Re Enzossa 1200 -luvulta. Luettelo Bolognan keskiaikaisista rakennuksista on melko pitkä, joten sinun on suunniteltava aikasi hyvin, jotta näet mahdollisimman paljon tätä ainutlaatuista kaupunkia.

 Piazza Maggiore sijaitsee Bolognan vanhassa osassa

Bolognan Piazza Maggioren vanha osa

Lomalla Bolognassa sinun täytyy ehdottomasti maistaa paikallista ruokaa ja oppia rakastamaan sitä

Tortellini ricottalla ja pinaattitäytteellä

Syyskuun lomallasi Italiassa sinun on ehdottomasti kokeiltava paikallisen keittiön erikoisuuksia. Tortellini ricottalla ja pinaattitäytteellä maistuu parhaalta Bolognassa. Älä missaa mahdollisuutta ja käy trattoriassa, jossa voit nauttia Bolognan epävirallisesta ja epävirallisesta ilmapiiristä. Kyllä, kun kyse on kulttuurista ja ruoasta, tunnet olosi hyvissä käsissä tässä kaupungissa!

Olet jo päättänyt, missä viettää parhaiten syyskuun loman?

Lissabon ja sen nähtävyydet yöllä

Loma Lissabonissa syyskuussa

Syyskuun loman aikana voit hemmotella itseäsi jollakin herkullisella jälkiruoalla

Lissabon

Pienet ravintolat Lissabonissa ovat erittäin viihtyisiä ja tarjoavat parasta portugalilaista ruokaa

Lissabonin keittiö

Espanjan symboli on Plaza de Espana Sevillassa

Espanjan maamerkit - piazza Espana Sevillassa, Andalusiassa

Plaza de Espana Sevilla

Plaza de Espana Sevilla

Panoraamanäkymät Andalusian pääkaupunkiin Sevillaan

Panoraamanäkymät Andalusian pääkaupunkiin Sevillaan

Tervetuloa Bolognaan!

San Donato Porta Bologna

Katukahvilat kutsuvat sinut pidempään ulkoiluun!

Cafe Bologna loma syyskuussa


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80