Lomat Bodenissa – vierailukohteita Bodenjärven suurimmassa kaupungissa

Constance on yksi suosituimmista matkakohteista ja Bodenjärven suurin kaupunki. Lukemattomat keskiaikaiset jäänteet, historialliset museot ja viehättävä, täysin säilynyt vanha kaupunki ovat vain osa vierailumagneeteista, jotka voidaan löytää vuosituhansien vanhasta yliopistokaupungista. Olemme koonneet sinulle kolme tärkeintä, tyypillistä kohdetta tässä viehättävässä Bodenjärven kaupungissa, jotta voit suunnitella lomasi Bodenissa nykyaikaisella tavalla.

Suuri osa Konstanzista on pysynyt muuttumattomana vuosien varrella

Lomat Bodenissa - Bodenjärven suurimman kaupungin tyypilliset kohteet Bodenjärven kollaasikorttikirkko ja bdensee

Lomat Konstanzissa - Bodenjärven suurimman kaupungin tyypilliset kohteet panoraama Bodenjärvelle ja Bodenille

Loma Constance: vieraile kauniissa Niederburgin vanhassakaupungissa

Constance sijaitsee Sveitsin rajalla ja on yksi parhaiten säilyneistä keskiaikaisista kaupungeista Saksassa. Lukemattomien historiallisten rakennusten ja hiljaisten mukulakivikatujen ansiosta Niederburg Altstadtissa tuntuu siltä, ​​että olet upotettu keskiaikaan.

Hiljaiset mukulakivikadut kutsuvat turisteja tutustumaan

Lomat Bodenissa - Bodenjärven suurimman kaupungin tyypilliset kohteet Bodenjärven kaduilla, mukulakivikaduilla

Varaa polkupyörät ja aloita kiertue Imperia -patsaalla satamassa, joka on suosittu maamerkki Constancen kaupunki. Tutustu läheiseen neuvostorakennukseen ja sitten vanhankaupungin sydämeen – torille. Täältä löydät satiirisen Kaiserbrunnenin neljän entisen keisarin kanssa, riikinkukon, jolla on kolme kruunattua päätä, sekä joitain outoja pronssijäniä ja Odinin kahdeksanjalkainen hevonen, Sleipnir.

Imperia -patsas pystytettiin vasta vuonna 1993, ja sitä pidetään jo Constancen maamerkinä

Lomat Constancessa - Bodenjärven suurimman kaupungin tunnusomaiset kohteet, Bodenjärven imperia -patsas

Kaiserbrunnen pyöristää hienosti Marktstätte -aukion ja on suosittu kohtaamispaikka

Lomat Constancessa - Bodenjärven suurimman kaupungin tyypilliset kohteet satiiriset kaisebrunnen -kanit ja riikinkukot

Kävele kapeilla kaduilla ja käy majesteettisessa katedraalissa, joka tunnetaan nimellä Konstanz Minster. Tämä muistomerkki tekee vaikutuksen kaupungin lukuisiin vieraisiin romaanisella-goottilaisella puukatolla ja tuhannen vuoden vanhalla kryptalla. 78 metriä korkea torni kohoaa korkealle taivaalle, ja se näkyy kaikkialta kaupungista. Ennen kuin astut sisälle, tunne pieni lasipyramidi, jonka avulla voit kurkistaa roomalaiseen Constantian linnoitukseen 3. vuosisadalta jKr..

Constance Minster on rakennettu romaaniseen-goottilaiseen tyyliin

Lomat Bodenissa - Bodenjärven suurimman kaupungin tunnusomaiset kohteet, katedraali ja pyramidi

Lomat Bodenissa - Bodenjärven suurimman kaupungin ominaispiirteet Minster katedraali puinen katto sisustus

Siirry sitten Rheintorturmiin ja käy siellä sijaitsevassa karnevaalimuseossa. Kävele Reinin vanhaa siltaa pitkin ja lopuksi vieraile Valtion arkeologisessa museossa ja sen huvittavassa Playmobil -näyttelyssä pienille tutkijoille.

Monet turistit kaipaavat Rheintorturmin karnevaalimuseota, koska se on avoinna vain huhtikuusta lokakuuhun

Lomat Bodenissa - Bodenjärven suurimman kaupungin tunnusomaiset kohteet rheintortum ja museo historiallisesti

Jos haluat hemmotella itseäsi ansaitulla ylellisyydellä tämän pitkän Constance-kiertueen jälkeen, tämä on se Steigenberger Inselhotel juuri oikea paikka rentoutua. Entinen 1200 -luvulta peräisin oleva luostari sijaitsee pienellä yksityisellä saarella Bodenjärven rannalla ja on jo itsessään näky, ja zeppeliinit (samannimisten ilmalaivojen keksijät) muuttivat sen hotelliksi vuonna 1875. Nykyään tämä rakennus on edelleen kaunis hotelli upealla paikalla ja henkeäsalpaavat panoraamanäkymät Bodenjärvelle.

Steinberger Inselhotelista on upeat näkymät Bodenjärvelle

Lomat Bodenissa - Steigberger inselhotel, Bodenjärven suurimman kaupungin tunnusomaiset kohteet

Loma Constance: Puolen päivän matka kasvitieteelliseen puutarhaan Mainau-saarella

Seuraavana päivänä luonnon ystävät voivat tehdä puolen päivän matkan Mainauun saaren kasvitieteelliseen puutarhaan. Tämä puutarhasaari, jossa on lähes 10000 ruusupensasta, tuhansia perhosia, lukuisia kasvihuoneita, kukkamattoja ja 1200 -luvun barokkipalatsi, on yksi alueen suosituimmista matkakohteista. Kukka -näyttelyt ovat avoinna ympäri vuoden ja tarjoavat erilaisia ​​henkeäsalpaavia nähtävyyksiä kaikkina vuodenaikoina. Pääset tähän pieneen paratiisiin lautalla tai kävelysillan yli.

Mainau näyttää melkein trooppiselta paratiisilta

Lomat Bodenissa - Bodenjärven suurimman kaupungin tunnusomaiset kohteet mainau kasvitieteellinen puutarha

Loma Constance: käy Zeppelin -museossa Friedrichshafenissa ja nouse taivaalle

Friedrichshafen on kreivi Ferdinand von Zeppelinin kotikaupunki ja sijaitsee Bodenjärven vastakkaisella rannalla. Kuitenkin Zeppelin -museota siellä ei ehdottomasti saa hukata. Se sisältää 1500 ilmalaivasta koostuvaa näyttelyä sekä valtavan kopion LZ 129 Hindenburgista ja rikkaan taidekokoelman keskiajalta nykypäivään. Museossa käymisen jälkeen voit varata risteilyn zeppelin -aluksella. Lentäessäsi ihmettelet upeaa maisemaa ilmalaivan suurten panoraamaikkunoiden läpi ja kellut hitaasti 300 metriä Konstanzin ja Bodenjärven yläpuolella. Mutta jos pelkäät korkeuksia etkä halua lähteä sellaiseen seikkailuun, voit vain vierailla museoravintolassa ja ihailla zeppelinejä nousemassa ja laskeutumassa.

Koe ainutlaatuinen lento alueen yli aidossa zeppeliinissä

Lomat Constancessa - Bodenjärven suurimman kaupungin tyypilliset kohteet zeppelin -museo friedrichtshafenissa

Hemmottele itseäsi vapaalla viikonloppulla ja hemmottele lomallasi Konstanzissa, yhdessä Saksan vanhimmista kaupungeista. Loppujen lopuksi kaikkien pitäisi tietää tämä paikka, jolla on pitkä historia, ja vierailla siellä ainakin kerran. Koe keskiaika läheltä!

Lomat Bodenissa - Bodenjärven suurimman kaupungin tyypilliset kohteet, Steinberger -hotellin kylpylä ja ravintola