Matkakohteet vuonna 2019 – eksoottiset paikat ovat erittäin muodissa

Ne, jotka haluavat jatkuvasti oppia ja nähdä jotain uutta, haluavat vierailla ulkomailla ja tutustua paremmin heidän historiaan, kulttuuriin ja elämäntapaan, arvostavat varmasti pitkien ja lyhyiden matkojen etuja. Saksalaisille matkailuharrastajille on rajattomat mahdollisuudet lähteä pois joka kausi ja kääntää selkänsä jokapäiväiselle stressille kotona. Voit aina valita mielenkiintoisen matkakohteen Euroopassa, esimerkiksi Ranskassa tai Italiassa, tai lentää Meksikoon tai Singaporeen nauttimaan lämpimästä auringosta ja taivaansinisestä merestä läheltä. Itse asiassa Portugalissa, Kroatiassa ja Kolumbiassa on edelleen kuumia pisteitä. Kaikki on henkilökohtaisten mieltymysten ja prioriteettien asia. Tämän artikkelin avulla haluamme auttaa päättämättömiä teitä löytämään eksoottisen paikan seuraavaa lomaa varten. Tältä osin haluamme esitellä teille vuonna 2019 huomiota herättäviä matkakohteita, jotka ovat jo virallisesti nousussa. Pian saat selville, mitä nämä ovat.

Minne lomamatkasi pitäisi mennä vuonna 2019? Ehkä siellä, missä kaunis luonto ja rikas historia kohtaavat.

Matkakohteet 2019 Maisemakuva Omanin kylästä

Tai pidätkö mieluummin merenrantakohteiden rauhasta ja yksinäisyydestä?

Kohteet 2019 Kivinen ravintolapöytä rannan vieressä Seychellillä

Tämän artikkelin tiedot perustuvat Maailman matkailujärjestön (UNWTO) uusimpaan painokseen, joka julkaistiin äskettäin ja edustaa matkailun uusimpia kohokohtia. Tätä analyysiä varten tarkastettiin ja verrattiin kolmen viime vuoden tietoja. Se esittelee paitsi mantereen suosituimmat matkakohteet, myös maat, joissa matkailu on kasvanut eniten. Seuraavassa kerromme vain joistakin maailman ainutlaatuisista matkakohteista, joiden määrä on kasvanut kaksinumeroisella alueella määritetyn ajanjakson aikana. On aika kääntää huomiosi näihin eksoottisiin 2019 -matkakohteisiin.

 Mongolian palatsissa Ulaanbaatarissa vieraillaan paljon.

Kohteet 2019 Palatsi Ulaanbaatar Mongoliassa

  • Mielenkiintoisia matkakohteita Keski- ja Etelä -Aasiassa vuonna 2019

Mongolia on sisämaavaltio Keski -Aasiassa ja sijaitsee Venäjän ja Kiinan välissä. Toistaiseksi maassa ei ole ollut paljon kävijöitä, mutta sen odotetaan olevan erittäin trendikäs vuonna 2019. Maailman matkailujärjestö ilmoitti, että Mongolian matkailuala kasvoi 16,1 prosenttia vuodesta 2016 vuoteen 2017. Mongolian pääkaupunki Ulaanbaatar on epäilemättä merkittävä nähtävyys. Siellä, mutta myös muissa maan kaupungeissa, tunnettu Naadam-festivaali järjestetään 11.-13. heinäkuuta. Tämä on vuosittainen kesäfestivaali, joka esittelee ja ylläpitää perinteisiä mongolilaisia ​​pelejä ja tapoja. Festivaalilla kurkunlaulajat laulavat vanhoja lauluja ja lapset tanssivat perinteisissä puvuissa. Juhlatunnelman pyöristämiseksi lampaan nyytit tarjoillaan festivaaliteltoissa.

Bogd Khanin palatsi erottuu ainutlaatuisesta arkkitehtuuristaan.

Kohteet 2019 Bogd Khan Palace Ulaanbaatar Mongolia

Naadam -festivaali on Mongolian tärkein loma. Se on myös ihanaa aikaa tutustua tämän hämmästyttävän maan kulttuuriin ja ihmisiin. Festivaalin juuret ovat keskiaikaisissa nomadien hääseremonioissa ja metsästysretkillä. Nykyään tämä on enemmän iso urheilutapahtuma, joka muistuttaa olympialaisia. Naadam -stadionilla järjestetään kilpailuja kolmessa suosituimmassa Mongolian lajissa, hevosurheilussa, painissa ja jousiammunnassa. Festivaalin koko nimi – Eriin Gurwan Naadam – viittaa myös muinaiseen Mongolian perinteeseen. Saksaksi käännettynä se tarkoittaa “kolme miespeliä”.

Tämä Bhutanin luostari on rakennettu kallioille korkealle Himalajan vuorille.

Matkakohteet 2019 Rock -luostari Bhutanissa Himalajalla

Bhutanin kuningaskunta sijaitsee Etelä -Aasiassa. Sen alue on suhteellisen pieni, suurin osa on yli 2000 m korkeudessa Himalajalla, mutta Bhutan on yksi maailman onnellisimmista maista. Tämän sisämaavaltion matkailu on kasvanut 21 prosenttia vuoteen 2016 verrattuna. Se on yksi nopeimmin kehittyvistä matkailumaista maailmassa. Himalajan vuoristossa on lukuisia ylellisiä lomakohteita, kuten Amankora. Jos aiot vierailla tässä Aasian maassa ensi vuonna, ota huomioon, että Bhutanin virallinen uskonto on Mahayana -buddhalaisuus.

 Buddhalaisten jumalien kullatut hahmot Bhutan Thimphun pääkaupungissa.

Kohteet 2019 kullatut hahmot buddhalaisista jumaluuksista Thimphu Bhutanissa

Upeat merinäkymät hotellista Punta Ballenassa, Uruguayssa.

Kohteet 2019 Punta Ballena Uruguay Hotel rannalla

  • Vähemmän tunnetut matkakohteet 2019 Etelä -Amerikassa – Uruguay ja Paraguay

Naapurit Argentiina ja Brasilia ovat edelleen Etelä -Amerikan suosituimpia matkakohteita, mutta Uruguayn kävijämäärä kasvoi tänä vuonna 21 prosenttia. Maasta odotetaan pian tulevan Etelä -Amerikan mantereen hotspot. Esimerkiksi José Ignacion saari on kehittynyt kalastajakylästä ylelliseksi lomakohteeksi. Hylätty aavekaupunki on muuttunut niin paljon, että se on nyt vakiinnuttamassa asemansa maailmankuuluna kulinaarisena kohteena. Sitten on Montevideo, kaupunki, joka on täynnä uusklassista ja jugendtyylistä arkkitehtuuria, joka on tutustumisen arvoinen.

  Uusklassinen arkkitehtuuri Ciudad Viejassa, Montevideossa.

Kohteet 2019 Neoklassinen arkkitehtuuri Ciudad Viejassa, Montevideossa.

Jesuiittojen linnoituksen rauniot Paraguayssa.

Jesuiittojen linnoituksen rauniot Paraguayssa.

Sisämaasta huolimatta Paraguay on trendikäs matkakohde Etelä -Amerikassa. Kävijämäärä kasvaa 17,5 prosenttia vuodesta 2016. Iguazun putoukset ovat yksi tärkeimmistä nähtävyyksistä. Mutta Asunciónia, Paraguayn pääkaupunkia, on kutsuttu “kiehtovaksi, alikäydyksi kaupungiksi”. Siirtomaa -aikaisten rakennusten, laajojen viheralueiden ja rennon ilmapiirin ansiosta se on yksi maailman houkuttelevimmista matkakohteista vuonna 2019.

 Upea kaksoistornien arkkitehtuuri Asuncionissa, Paraguayn pääkaupungissa.

Kohteet modernin arkkitehtuurin kaksoistornit Asuncion Paraguayssa

 Todennäköisesti et vielä tunne Omanin pääkaupunkia Muscatia?

Matkakohteet 2019 Muscat Omanin pääkaupunki

  • Mitkä paikat ovat edelleen trendikkäitä matkakohteita vuonna 2019??

Omaniin matkustamisen kysyntä kasvaa joka vuosi. Tämä Lähi-idän maa on ollut monien matkaharrastajien pakko-vierailulistalla vuodesta 2016. Tämän vahvistavat myös matkailualan asiantuntijat. He ovat kuitenkin täysin samaa mieltä yhdestä asiasta: edelliseen vuoteen verrattuna Omanin matkailu on kasvanut 20 prosenttia. Mikä tekee siitä niin erityisen Subtrooppinen ilmasto tässä Arabian niemimaan osassa on erittäin miellyttävä ja miellyttävän lämmin Euroopan talven aikana. Esimerkiksi tammikuun keskilämpötila on noin 22 C, mikä on ihanteellinen lomailijoille. Täällä voit ihailla pitkiä rannikoita Intian valtamerellä, mutta myös Omaninlahdella ja lyhyitä Persianlahdella. Kirkkaat valkoiset rakennukset, koristeelliset moskeijat ja paikalliset basaarit houkuttelevat myös turisteja.

Muttrah Cornichen kalamarkkinat Muscatissa, Omanissa

Kohteet 2019 kalamarkkinat Muscat Omanissa

 Paljon aurinkoa, valkoiset rannat ja taivaansininen sininen meri odottavat Seychellien vieraita.

Kohteet 2019 loma paratiisissa Seychelleillä

Ja kuten monissa jännittävissä tarinoissa tapahtuu, paras asia on lopussa. Tämän tempun jälkeen haluamme esitellä teille upeita matkakohteita Seychelleillä vuonna 2019. Saaristo sijaitsee Intian valtameren länsiosassa, lähellä Afrikan itärannikkoa, ja tarjoaa parhaat mahdollisuudet paratiisin kaltaiselle lomalle. Maailman matkailujärjestön mukaan Seychellien kävijämäärät kasvoivat 15 prosenttia vasta viime vuonna. Aurinkoa etsivillä matkailijoilla ympäri maailmaa on mahdollisuus varata mukavia lentoja täältä Dubaista ja Pekingistä. Voit myös nauttia runsaasta rauhasta ja yksinäisyydestä Seychellien lomalla. Sukeltajat ja vedenalaiset uimarit ansaitsevat rahansa täällä. Ensiluokkaiset hotellit tarjoavat paitsi upeaa majoitusta myös parasta ruokaa, rentouttavaa hierontaa ja urheilutoimintaa täällä ollessasi.

Mitkä matkakohteet kiinnittivät huomionne vuonna 2019? Oletko jo valinnut tietyn kohteen seuraavalle lomamatkallesi? Jos ei, voit silti lukea artikkelimme maailman kauneimmista rannoista. Silloin päätös on sinulle helpompi!

 Vedenalaisen urheilun harrastajat ja valokuvaajat ovat oikealla paikalla Seychellillä.

Kohteet 2019 Seychellien kaunis ranta tekee vedenalaista urheilukuvaa

 Tyypillinen ruoka Seychelleillä – mustekala riisin ja currykastikkeen kera, tarjoillaan kivilautaselle.

Kohteet 2019 tyypillinen ruoka Seychellien mustekala tarjoillaan riisin ja currykastikkeen kera kivilautaselle

 Mongolian elämä keskittyy perinteisesti paimentolaiskulttuuriin.

Matkakohteet 2019 Famous Turtle Rocks Great Landscape Mongolia

 Naamioitu munkki, jolla on värikäs kasvonaamio, tanssii ja laulaa vuosittaisen Paro Tsechu -buddhalaisen festivaalin aikana.

Matkakohteet 2019 Buddhalainen munkki Värikäs kasvomaski tanssi Paro Tsechu -festivaalilla

 Peruna -nyytit, jotka on valmistettu paikallisen reseptin mukaan Bhutanissa.

Kohteet 2019 tyypillinen ruoka Bhutanin perunoissa, tomaattikastikkeessa

 Merenrantapromenadi Montevideossa, Uruguayssa.

Matkakohteet 2019 Panoramic Promenade in Montevideo Uruguay

Tältä Parillas näyttää, tyypillinen grilli Montevideon kalamarkkinoilla.

Kohteet 2019 Parillas Grill Montevideo Uruguayn kalamarkkinoilla

 Panoraamanäkymä Paraguayn pääkaupunkiin Asuncioniin, otettu Latinalaisen Amerikan korttelista.

Kohteet 2019 Panoraamanäkymä Paraguayn pääkaupunkiin Asuncioniin, otettu Latinalaisen Amerikan korttelista

 Nakhal Fort – historiallinen linnoitus on yksi Omanin suurimmista nähtävyyksistä. Se on noin 120 km päässä pääkaupungista Muscatista.

Kohteet 2019 historiallinen linnoitus Nakhal Fort 120 pääkaupungista Muscatista