Missä on Euroopan kaunein ranta?

Kuka voi sanoa, missä on Euroopan kaunein ranta? Valitettavasti kukaan ei voi antaa tyydyttävää vastausta tällä tavalla esitettyyn kysymykseen. Kauniita rannikkokaupunkeja ja upeita matkakohteita on myös lukuisia vanhalla mantereella, joten jokaisen on valittava itselleen Euroopan kaunein ranta. Nyt kun olemme esitelleet teille maailman viisi kauneinta rantaa, haluamme tänään esitellä teille jotain erityistä Euroopassa. Seuraavassa esittelemme vain neljä näkemisen arvoista paikkaa, jotka houkuttelevat tuhansia turisteja ja luonnon ystäviä vuosittain. Raportoimme tarkalleen, missä nämä kauniit rannat ovat ja milloin on paras aika vierailla niillä. Yksi asia etukäteen: ne ovat kaikki Euroopassa. Toivottavasti tänä kesänä voi ajaa jälleen vapaasti ja käydä näissä maagisissa paikoissa. Siihen asti voimme vain jäädä kotiin ja haaveilla pitkistä romanttisista matkoista.

 Illuusio vai todellisuus? Monille matkailuharrastajille Islannin Diamond Beach on Euroopan kaunein ranta.

Euroopan kaunein ranta Diamond Beach Islannissa

  • Islannin Diamond Beachiä voidaan perustellusti kutsua Euroopan kauneimmaksi rannaksi

Jos haluat ihailla kekseliäitä luonnollisia luomuksia, lennä Islantiin. Luoteis -Euroopan saarivaltio ei ole vain tunnettu Blue Lagoonista. Siellä on myös yksi vanhan mantereen kauneimmista rannoista, mutta ehdottomasti upein!

Diamond Beach tunnetaan myös nimellä Jokulsarlon Beach ja on noin 370 km: n päässä Reykjavikista. Se houkuttelee matkailijoita ja valokuvaajia ympäri maailmaa vuosittain. Tämä on ehdottomasti Islannin kaunein ranta ja se näyttää jopa surrealistiselta ensi silmäyksellä. Täällä voit nähdä ainutlaatuisia muotoja, jotka näyttävät olevan toisesta maailmasta. Voit ihailla kuohuviiniä jäätiköitä, jotka pakenevat läheiseltä laguunilta ja peseytyvät hiekkarannalla. Joten he laskeutuvat mustalle hiekalle, joka muodostuu tulivuoren kivestä. Tämä hiekka ja pienet kivet ovat basaltti -laavan fragmentteja. Yhdessä lukuisten jääpalojen kanssa ne saavat koko alueen näyttämään mystiseltä ja maan ulkopuoliselta.

Mielikuvituksellinen ja näyttävä – tältä näyttää Euroopan kaunein ranta!

Euroopan kaunein ranta Diamond Beach Islannissa musta laavahiekka jättimäisiä jäävuoria, kuten timantteja

Milloin on paras aika vierailla kohteessa Diamond Beach? Vastaisimme siihen – täällä on aina kaunista. Useimmat turistit ja valokuvien ystävät tulevat kuitenkin toukokuusta syyskuuhun, koska se on lämpimämpää ja miellyttävämpää. Mutta talvella mustalla hiekalla on paljon enemmän jäätä. Euroopan kaunein ranta on ainutlaatuinen paikka, jossa ei ole kahta samanlaista päivää. Parhaat kuvat voi ottaa täällä auringonnousun aikaan. Ainakin yksi auringonlasku pitäisi nähdä Diamond Beachillä. Tämän rannan mielikuvituksellinen maailma ja sen valtavat jäävuoret, jotka hohtavat salaperäisesti auringonvalossa, palvelevat ystäviä romanttisena taustana ainutlaatuiselle avioliittoehdotukselle.

Jäävuoret loistavat kuin valtavat timantit mustalla hiekalla ja muodostavat parhaan taustan rakkauden julistukselle.

Euroopan kaunein ranta Diamond Beach Islannissa musta laavahiekka jättimäiset jäävuoret paras tausta rakkauden julistukselle

 Praia as Catedrails: Galician katedraaliranta.

Euroopan kaunein ranta Tuomiokirkon ranta Galiciassa Espanja Kallioportit meressä

  • Cathedral Beach Galician Lugon maakunnassa Espanjassa

Luultavasti tunnetuin ja näyttävin ranta Pohjois -Espanjan Atlantin rannikolla on katedraalin ranta. Gallegossa sitä kutsutaan Praiaksi Catedraisiksi, espanjaksi Playa de las Catedrales. Mutta se voi perustellusti väittää olevansa Euroopan kaunein ranta, koska jokainen vierailu täällä on unohtumaton kokemus. Tämä kaunis ja näkemisen arvoinen ranta sijaitsee noin 10 km Ribadeosta länteen. Se sijaitsee Galician Lugon maakunnan rannikolla. Katedraalin ranta on todellinen luonnon ihme ja tekee suuren määrän turisteja vaikuttaviksi jättimäisillä kallioporteilla. Voit kävellä sen läpi laskuveden aikaan ja tuntea olevani katedraalissa. Siellä oli noin 20 000 kävijää päivässä ja ranta oli täynnä. Yleisö talloi kirjaimellisesti kasviston ja eläimistön. Nykyään kävijämäärä on 4800 päivässä, joten sinun on ehdottomasti varattava etukäteen.

Katedraalin ranta Pohjois -Espanjan Atlantin rannikolla elää nimensä mukaisesti.

Euroopan kaunein ranta Tuomiokirkon ranta Pohjois -Espanjan Atlantin rannikolla Kallioportit muistuttavat katedraalia

Ehkä Euroopan kauneinta rantaa kutsutaan Benagilin luolaksi Portugalissa?

Euroopan kaunein ranta Benagil Cave Beach Portugalissa Luonnon ihmeellinen luola vedessä

  • Benagil Cave Beach Portugalissa – luola vedessä!

Erityinen nähtävyys Etelä -Algarven rannikolla Portugalissa on epäilemättä meren luola, jolla on nimi Benagil Cave. Ranta on portugaliksi nimeltään Praia de Benagil, ja se sijaitsee Albufeiran ja Portimaon kaupunkien välissä. Luola on ainutlaatuinen luonnollinen muodostus Algavren rannikkomaisemien karuilla kallioilla. Mereltä katsottuna näet kaksi pullistumaa rannalla. Nämä johtavat suoraan luolaan. Sisällä voit ihailla vuosisatoja vanhoja kiviä, jotka vaikuttavat epätavallisella muodollaan. Lisäksi ne hohtavat auringon säteiden alla pehmeässä kullanvivahteessa ja tekevät tämän luonnonilmiön vaikuttavan ilmeen vieläkin mielenkiintoisemmaksi. Lukuisat Benagilin luolan kävijät voivat uida suoraan luolaan, kun sää on hyvä, noin 100 m rannikkoa pitkin. Voit myös vuokrata kajakin tai polkuveneen ja käyttää sitä päästäksesi luolaan. Sinun on kuitenkin vältettävä myrskyjä, sadetta ja tulvia, koska täällä ei voida sulkea pois epämiellyttäviä yllätyksiä.

 Ylhäältä katsottuna luola on myös upea!

Euroopan kaunein ranta Benagil Cave Beach luola ylhäältä katsottuna upea

 Euroopan kaunein ranta on todennäköisesti Kroatia.

Euroopan kaunein ranta Zlatni Rat Beach Golden Horn Kroatiassa

  • Zlatni Rat – Kroatian rannikon kaunein ranta

Ranta kuin mikään muu – Zlatni Rat tai Kroatian Kultainen sarvi. Ranta on noin puoli kilometriä pitkä ja ulottuu suoraan kohti merta. Zlatni Rat sijaitsee Bolissa, turistikohteessa Bračin rannikolla. Ranta on jälleen luonnollinen ilmiö. Se on peitetty pienillä valkoisilla pikkukivillä ja sitä ympäröi kristallinkirkas turkoosi vesi. Tämä pieni niemimaa on yhdistetty rannikkomaahan kuusimetsään, mikä tekee sen ulkonäöstä vieläkin mielenkiintoisemman. Zlatni Rat on perustellusti osoittautunut Kroatian symboliksi.

 Luonnollinen ilmiö Kroatiassa!

Euroopan kaunein ranta Zlatni Rat Beach Kroatiassa on luonnollinen ilmiö

Kroatian kaunein ranta, ehkä koko Euroopassa, houkuttelee tuhansia lomailijoita joka kesä. Se on ihanteellinen perhelomille, mutta myös monet vesiurheilun harrastajat haluavat tulla tänne. Erityisesti aktiiviset lomailijat ansaitsevat rahansa Zlatni Ratissa. Purjelautailu, leijalautailu ja purjelautailu ovat suosittuja aktiviteetteja täällä. Lyhyesti sanottuna jokainen vierailu Zlatni Ratissa on sen arvoista! Ei ihme, että paikka on jo nimetty maailman parhaaksi rannaksi useita kertoja!

Nämä ovat neljä ehdotustamme mielenkiintoisiin paikkoihin, joissa on yksi Euroopan kauneimmista rannoista. Oletko jo löytänyt suosikkisi heidän joukostaan??

Oletko koskaan käynyt Kroatiassa ja kauniilla Zlatni Ratin rannalla?

Euroopan kaunein ranta Kroatia Zlatni Rat kaunis valkoinen ranta Golden Horn

 Katedraalin ranta houkuttelee tuhansia turisteja vuosittain.

Euroopan kaunein ranta Katedraalin ranta on luonnollinen ilmiö meressä

 Benagil Cave Beach Portugalissa on yhtä mielenkiintoinen.

Euroopan kaunein ranta Benagil Cave Beach Portugali

Kuitenkin Euroopan maagisin, näyttävin ja kaunein ranta on Diamond Beach Islannissa! Oletko samaa mieltä??

Euroopan kaunein ranta Islannin timanttiranta mystisesti upean kaunis