Missä on täydellinen lomapaikka näille horoskooppimerkeille?

Nyt ulkona vallitsee jälleen tyypillinen kevät, harmaa taivas, sumu, paljon sadetta, päivällä lämpötilat nousevat hyvin hitaasti. Monet ihmiset ajattelevat seuraavaa lomaansa tai ovat jo varanneet sen. Koska monien on nyt aika lähteä lomalle! Mutta oletko koskaan miettinyt, miten on mahdollista, että varaat tietyn lomakohteen lomallesi ja jätät huomiotta monet muut kohteet? Saatat ihmetellä, mutta horoskooppimerkilläsi on rooli myös matkakohteen valinnassa. Kyllä, me kaikki haluamme valita täydellisen lomakohteen ja meitä ohjaavat hyvin yksilölliset maut ja mieltymykset, mutta myös tähdet. Esimerkiksi seikkailunhaluinen ampuja varaa mieluummin pienen, yksinäisen hotellin metsän laidalta. Mutta se ei sopisi leijonalle, koska hän haluaa enemmän ylellisyyttä ja viihdettä. Missä on täydellinen lomakohde sinulle horoskooppimerkistäsi riippuen, haluamme näyttää sinulle heti.

 Luonto näyttää meille usein kauneimmat puolensa lomalla.

Romanttinen lomakohde lähellä Henry Islandin osavaltiota

Olemme jo raportoineet toisessa artikkelissa kauniista matkakohteista horoskoopin kuuden ensimmäisen horoskooppimerkin osalta. Tänään haluamme jatkaa aihetta. Täältä voit selvittää, minne leijona, Neitsyt ja Vaaka haluavat matkustaa ja mitkä loma -ihmiset horoskooppimerkissä Skorpioni, Jousimies ja Kauris haluavat varata. Täältä voit lukea lyhyitä tietoja houkuttelevista lomakohteista, joita kaikki eivät tiedä, mutta haluaisivat käydä, kun tilaisuus tulee.

Pysy kuulolla ja anna jopa yllättyä!

 Kaukoidässä on myös monia salaisuuksia

Mielenkiintoinen lomakohde hindutemppeli Bratan Lake

Zürichin historiallinen keskusta, kuuluisa Fraumünster -luostari ja Limmat -joki houkuttelevat joka vuosi lukuisia lomailijoita

Zürichin keskus Fraumünsterin luostari Limmat -joki mielenkiintoinen lomakohde

Täydellinen lomakohde leijonien horoskooppimerkille (23. heinäkuuta – 21. elokuuta)

Lionit ovat älykkäitä, ylpeitä ja anteliaita. He haluavat, että heidän talonsa on sisustettu kauniisti ja taiteellisesti, minkä he odottavat löytävänsä myös lomalla. Horoskooppimerkillä Leo syntyneet ovat aina erittäin vieraanvaraisia ​​ja haluaisivat mennä lomalle muiden ystävien kanssa. He tarvitsevat monipuolisuutta ja viihdettä, minkä vuoksi lionit haluavat varata luksushotellin kauniin kaupungin keskustasta. Esimerkiksi ensimmäisen luokan Le Bijou Penthouse Zürichissä sopisi hänen luonteeseensa täydellisesti. Siellä vierailla on hotellin oma poreallas katolla, täysin varustettu keittiö ja viihtyisä olohuone, jossa on tilaa jopa 8 hengelle. Kuka siis tulee mukaan?

 Tunnetko jo Sveitsin??

Kohde Lomakeskus Zürich Sveitsi Majoitus Le Bijou Penthouse

Tai etsit romanttista lomapaikkaa Euroopan ulkopuolelta?

Romanttinen lomakohde Euroopan ulkopuolella Villa Bamboo Bali Indonesia

romanttinen lomakohde neitsyelle (22.8. – 23.9.)

Neitsyt ovat analyyttisiä ja käytännöllisiä, ja heidän taipumuksensa täydellisyyteen on myös ratkaiseva valittaessa minne mennä. Täydellisessä Neitsyt -lomakohteessa täytyy olla tietty annos romantiikkaa ja saada hänen yöpymispaikkansa näyttämään huolellisesti sisustetulta kodilta. Tämä horoskooppimerkki vedetään usein kaukaisuuteen, minkä vuoksi Neitsyet haluavat varata jotain kaukaa kotoa lomalleen. Esimerkiksi kodikas loma -asunto Balin saarella Indonesiassa. Sieltä löydät täydellisen yhdistelmän tyylikästä tyyliä ja moderneja yksityiskohtia. Ja se olisi täydellinen majoitus tälle horoskooppimerkille!

 Miljoonat turistit lentävät Etelä -Afrikkaan vuosittain katsomaan Pöytävuorta.

Kannattaa nähdä Table Mountainin lomakohde Etelä -Afrikka

ylellinen lomapaikka Vaaralle (24.9.- 23.10.)

Vaa’at antavat usein hienostuneen maun loistaa. Täydellinen lomakohde tälle horoskooppimerkille olisi suuressa kaupungissa, jossa on lukuisia paikallisia tarjouksia. Vaaka voi esimerkiksi vuokrata upeita moderneja majoituspaikkoja, kuten Kapkaupungin kylpylähuoneen. Ylelliset huonekalut ja oma infinity-allas, hierontahuoneet ja muut kylpylähoidot tekevät tästä eteläafrikkalaisesta loma-asunnosta täydellisen lomakeitaan kaikille, jotka ovat syntyneet horoskooppimerkillä Vaaka.

 Täällä voit viettää unohtumattoman loman Kapkaupungissa, Etelä -Afrikassa.

Unohtumaton lomakohde Kapkaupungissa Etelä -Afrikassa

Tai haluatko nauttia Välimeren tunnelmasta Santorinin saarella ja laiskotella loistavan Kreikan auringon alla?

Välimeren lomakohde Zafira residence Santorini

Välimeren luksusta Skorpionille (24.10.- 22.11.)

Skorpionit ovat ahkeria työssä, joskus jopa käsittämättömiä. Toimit energisesti ja intohimoisesti. Paras lomakohde heille olisi Välimeren rannikolla. Vesi on heidän elementtinsä, siksi skorpionit haluavat viettää lomansa lähellä merta. Esimerkiksi Kreikassa. He valitsevat yleensä majoituksen, joka on hyvin harkittu, tyylikkäästi sisustettu ja sijaitsee lähellä vettä. Näiden ominaisuuksien yhdistelmä löytyy Zafira Residencestä Santorinin saarella. Siellä lomalaiset nauttivat paljon auringosta, loputtomasta haaleasta vedestä ja riittävästä yksityisyydestä – siis parasta itsenäisille skorpioneille!

Erämaa Orcas Islandilla Yhdysvalloissa odottaa kävijöitä

Etäinen lomakohde puumaja

Minne ampujat ovat menossa (23.MARRASKUUTA – JOULUKUU 22)

Seikkailunhaluiset ampujat rakastavat luontoa, minkä vuoksi he etsivät myös suoraa yhteyttä metsän vihreään tai meren siniseen lomalla. Jos olet syntynyt tässä horoskooppimerkissä, suosittelemme, että pysyt tässä upeassa lumotussa puumajassa metsän sydämessä.

 Tässä Uuden -Seelannin lasitehtaassa voit unohtaa kokonaan Saksan arjen stressin

Epätavallinen lomakohde Uuden -Seelannin lasitehdas, joka sopii ampujiin

Jousimies on myös maailmanmatkaaja ja tykkää lentää ympäri maailmaa. Tämän horoskoopin alla olevat ihmiset suunnittelevat matkoja henkeäsalpaaviin paikkoihin kokeakseen luonnon kauneuden läheltä.

Voit nauttia Uuden -Seelannin puhtaasta luonnosta läheltä.

Epätavallinen lomakohde Uusi -Seelanti Puhdas luontolammas

Globetrotters haluavat myös lentää Kaliforniaan kokeakseen Tahoe -järven rauhan.

Tahoe-järvi

Horoskooppi Kauris (23.12. – 20.1.)

Käytännölliset ihmiset ovat kaikki syntyneet Kauris -horoskooppimerkissä. He haluavat saada kaiken irti lomastaan. Oletko sinäkin Kauris? Valitse sitten majoitus, jossa on paljon mukavuutta, jotta saat kaiken irti lomastasi. Haluatko esimerkiksi mennä järvelle ja viettää upean loman viikon tai kaksi? Se olisi mahdollista Tahoe -järvellä, Kaliforniassa. Nauti henkeäsalpaavista näkymistä järvelle, uima -altaalle, järvelle, täysin varustetusta keittiöstä ja kuntosalista. Voisitko kysyä hieman enemmän lomakohteeltasi? Tuskin luulemme niin!

Oletko jo päättänyt minne mennä seuraavaksi? Katso myös seuraavat kuvat. Ei varmasti ole vaikeaa löytää sinulle täydellinen lomakohde.

  Lake Tahoe, Kalifornia, Yhdysvallat

Lake Tahoe California, Yhdysvallat

 Lake Tahoe California, Yhdysvallat

Tahoe -järvi Kaliforniassa

 Henkeäsalpaavat näkymät Oscas -saarelle ja läheiselle lahdelle

 Katso Lummi Island Oscas Island lähellä lahti

Santorinilla on niin hiljaista ja lumoavaa

Paras lomapaikka Santorinin saarella Kreikassa

 Paljon historiaa, kulttuuria ja puhdasta luontoa odottavat sinua Santorinin saarella

Paljon kulttuurihistoriaa puhdas luonto Sanorini Kreikka paras lomakohde

Portaat johtavat historialliseen Lempuyang -temppeliin Balilla, Indonesiassa.

Lempuyangin temppeli Bali Indonesia

 Zürichin vanha keskusta on todella kutsuva.

Suosittu lomakohde Zürich Sveitsin vanha keskusta kutsuva