Pakkaa matkalaukkusi: 6 vinkkiä, joiden avulla et unohda mitään!

Se on aina sama: joko matkalaukussa on liikaa tai liian vähän! Molemmissa tapauksissa tärkeimmät asiat jäävät yleensä kotiin. Mutta se ei ole ehto, jota ei voi muuttaa. Olemme valmistelleet 6 vaihetta matkalaukkusi pakkaamiseen siten, että otat kaiken tarvitsemasi mukaasi. Ei vähempää eikä mitään enempää. Se on todella mahdollista: lue artikkelimme ja katso itse!

Matkalaukkujen pakkaaminen voi myös olla hauskaa!

Pakkaa keltainen matkalaukkusi oikein Pakkaa matkalaukkusi

Suunnittele tarkasti, miten pakkaat matkalaukkusi!

Tämä ei ole missään tapauksessa hukkaan heitettyä aikaa! Jos suunnittelet matkalaukkusi pakkaamisen oikein, loppu matka on paljon helpompi. Koskaan ei ole liian aikaista aloittaa. Mutta voi olla liian myöhäistä: jos pakkaat matkalaukkusi viime hetkellä, unohdat jotain.

Käännä se keskusteluun! Ota lasillinen viiniä, ehkä herkullista ruokaa. Koska seuraaviin vaiheisiin, jotka paljastamme sinulle, tarvitset aikaa. Mutta tämän täyttäminen takaa sinulle paljon rauhaa ja hiljaisuutta matkan aikana!

Tee ensin lista!

Pakkaa matkalaukkusi - tee kaikki oikein

Tee lista, tee se oikein!

Sinun pitäisi aloittaa matkalaukun valmistelu luettelolla. Sinun ei pitäisi mennä kaikkiin yksityiskohtiin! Sinun on tiedettävä, että tarvitset puseroita ja kenkiä. Mutta voit määrittää tarkasti, mitkä ja kuinka monta seuraavassa vaiheessa. Lista on kirjoitettava siten, että jotain voidaan helposti ylittää. Ota paperiarkki ja mieluiten lyijykynä, jotta voit helposti hieroa jotain hätätilanteessa. Vaihtoehtoisesti voit kirjoittaa jotain muistiin puhelimeesi tai tablettiisi! Nyt sinulla on jo perusta ja voit lisätä sen seuraaviin luettelokohtiin ja määrittää yksityiskohdat tarkemmin. Voit myös luoda erillisen luettelon “pienille asioille”!

Jos matkustat useiden ihmisten kanssa, sinun on jaettava vaatteet oikein!

Pakkaa matkalaukkusi - tee kaikki oikein

Pienissä asioissa on joitain tärkeitä ryhmiä.

Liitä ensimmäinen keskittyä kosmetiikkaan ja kaikkeen henkilökohtaiseen hygieniaan. Lisäksi et saa lisätä mitään säähän liittyvää, kuten aurinkovarjoja tai -varjoja. Vaatteemme lisävarusteet ovat myös tärkeitä. Toinen tärkeä ryhmä ovat paperit, kuten kaikki matkustusasiakirjat, henkilökohtaiset asiakirjat, kartat, varaus- ja maksuvahvistukset. Loppujen lopuksi sinun pitäisi ajattele myös asusteita ja koruja.

Vaatteiden taittamistapa on erittäin tärkeä!

Matkalaukkujen pakkaaminen - vaatteiden järjestäminen

Kunnioita kauden erityispiirteitä!

Sillä on valtava ero millainen sää tulee olemaan matkan aikana. Millä kaudella matkustat? Jos on olemassa liian kuuman tai lämpimän sään vaara, tarvitset asianmukaiset vaatteet. On parasta ottaa yksi tai kaksi vaatekappaletta mukaan jokaiseen ennustettavissa olevaan sääasemaan. Joten voit vaihtaa asua usein ja valmistautua hyvin muuttuviin lämpötiloihin.

Pakkaa matkalaukkusi lomalle

Mikä on jännittävää kohteissa?

Sinun pitäisi tutkia, millaisia ​​vapaa -ajanviettomahdollisuuksia on saatavilla eri kohteisiin. Ehkä unohdat jotain etkä huomaa uimasi tai jonnekin voi vaeltaa? Se olisi sääli, varsinkin jos olet näiden harrastusten fani! Kannattaa siis selvittää, mitä vaihtoehtoja on tarjolla, jotta et kadu mitään!

Ota vain se, mitä todella tarvitset!

Pakkaa matkalaukkusi terveelliseen elämään

Suunnittele asusi päivä kerrallaan pakatessasi laukkuja!

Tee suunnitelma toimista, joihin aiot ryhtyä. Tämä helpottaa myös oikeiden asujen valintaa. Jälkimmäisen kanssa sinun pitäisi luottaa monitoimisuuteen erityisesti talvella. Jos voit laittaa jotain päälle useita kertoja, säästät tilaa matkalaukussa. Ylellisten vaatteiden, joita on hieman vaikeampi yhdistää, pitäisi mieluummin pysyä kotona. Kesällä sinulla olisi mahdollisesti varaa käyttää jotain erilaista joka päivä! Sama sääntö koskee kenkiä! Tätä varten suosittelemme myös, että laitat päällesi ne, jotka vievät eniten tilaa, ja pakkaat muut matkalaukkuun. Visualisoi se ja kokeile sitä tarvittaessa! Miltä näytät ja miltä sinusta tuntuu vastaavissa asuissa? Matkoilla ihmiset ovat usein hermostuneita ja heidän vaatteidensa tulee olla erityisen mukavat.

Pakkaa mukavasti - pakkaa matkalaukkusi oikein - pakkaa matkalaukkusi

Pakkaa käsimatkatavarat oikein!

Käsimatkatavaroihin kannattaa mieluiten ottaa yksi kappale kustakin luetellusta “ryhmästä”. Se olisi esimerkiksi T-paita, pusero, pari sukkia, housut, ehkä hattu, pari käsineitä tai sateenvarjo. Se on hieman vaikeampaa lisävarusteiden ja kenkien kanssa. Ehkä voit ottaa urheilukengät mukaasi, koska ne eivät vie niin paljon tilaa matkalaukussasi. Ole varovainen lennettäessä tarvikkeiden ja nesteiden kanssa, kuten shampoot, sillä on tiettyjä rajoituksia. Mieti luetteloa uudelleen ja ylitä rohkeasti jotain! Kun olet tehnyt tämän kaikki yksityiskohdat, sinun pitäisi alkaa maalata tarpeettomat! Joillekin se on melko tuskallista, mutta löydät rohkeutta tehdä niin. Muista seuraavat asiat: Kaikki yksinkertaisesti tarpeeton on kuljetettava mukana! Se olisi tarpeeton taakka sinulle! Menetät myös aikaa asioiden järjestyksessä ja tiettyjen asioiden etsimisessä. Lisäksi on vielä tilaa, jos unohdat jotain.