Patikointi Mallorcalla – vinkkejä kauniisiin matkoihin

Mallorca on suosittu matkakohde – lomailijoille, jotka haluavat mukavan rantaloman, sekä retkeilijöille ja seikkailijoille. Saadakseen tietää etukäteen hänen matkastaan ​​Mallorcaan tarjoukset weg.de matkaopas Mallorcalle osoitteessa, hyödyllistä tietoa aiheesta

  • mielenkiintoisia paikkoja ja alueita,
  • ilmasto ja sää,
  • ajankohtaiset tapahtumat,
  • kauneimmat nähtävyydet ja
  • Mallorcan ruokaa

sisältää. Näin voit suunnitella upean Mallorcan loman. Kaikille, jotka haluavat vaeltaa Mallorcalla, olemme koonneet alla muutamia kiertuevinkkejä.

Unenomainen Mallorcan pohjoispuolella

vaellus mallorcalla puerto pollensa

Koillisessa: vaellus La Molasta Cala Sant Vicenciin

Tämä vaellusretki Mallorcan koilliskärjessä kulkee korkealla Cala Claran yläpuolella. Se on monipuolinen, mutta se on suunnattu kokeneille retkeilijöille, koska kiertue ei ole asianmukaisesti viitoitettu, vain merkitty cairnsilla. Tämän kiertueen kohokohtiin kuuluu henkeäsalpaava panoraama Cap de Formentorista, upeat näkymät Cala Castellin lahdelle ja Vall de Ternellesille sekä esteetön näkymä Punta Galeran niemimaalle.

Cala Sant Vicenc

cala san vincente vaellus mallorcalla

Pohjoisessa: vaellus Puig Tomirille

Vaellus 1103 metrin korkeuteen Puig Tomir Serra de Tramuntanan vuoristossa on melko yksinäistä suurten reittikohtien yli. Tämä vuori julistettiin Unescon maailmanperintökohteeksi vuonna 2011. Vaelluksen aikana voit nauttia upeasta näkymästä Pollencan lahdelle ja ohittaa tuhoutuneen Finca Alcanellan. Vaellus, joka kestää noin neljä ja puoli tuntia, on yksi palkitsevimmista matkoista Mallorcalla.

Puig Tomirin huippukokous Serra de Tramuntanassa

puig tomir serra de tramuntana vaellus mallorcalla

Koilliseen: Llevantin luonnonpuisto

Llevantin luonnonpuisto sijaitsee Mallorcan saaren koillisosassa. Se on ihanteellinen pitkälle vaellukselle rannikkovuorten läpi ja tarjoaa aina vaikuttavan panoraamanäkymän rannikolle. Kiertueen erityisiä kohokohtia ovat Sa Tudossan näköalapaikka, lähes aina autio Platja de Sa Font Celada -hiekkaranta, näkymä Pollençan ja Alcúdian kaareville lahdille sekä entinen vankileiri, joka juontaa juurensa Espanjan sisällissotaan.

Vaeltaa Llevantin luonnonpuiston läpi

vaellus mallorcan luonnonpuistossa

Platja de Sa Font Celada

Platja de Sa Font Celada vaellus Mallorcalla

Idässä: vaellus Alcúdian läpi

Alcúdian niemimaalla yhdistyvät kauniit rannat ja upeat vuoret. Näin ollen vaellusretket täällä ovat monipuolisia ja tarjoavat ainutlaatuisia panoraamanäkymiä uudestaan ​​ja uudestaan. Nauti upeista näkymistä lahdille 446 metriä korkealta Talaia d’Alcúdialta, käy vanhassa vartiotorni -kannossa vuoren huipulla, ihastele Platja des Coll Baixin rannikolle ja rentoudu mäntyjen viileässä varjossa.

Platja des Coll Baix

vaellus mallorcalla platja des coll baix alcudia