Suuri Oktoberfest 2013 – maailmankuulu olutfestivaali Münchenissä

iso Oktoberfest jättimäinen oluteltta

Suuri Oktoberfest 2013 Münchenissä

 Kyllä, tänään on erittäin hauskaa täällä kanssamme! Puhumme erityisestä oluesta – Wiesn -Märzenista, valkoisista makkaroista, ihailemme nuorten tyttöjen sävellysmekkoja ja miesten tyypillistä baijerilaista lederhosenia …… .. Pitäisikö minun jatkaa kirjoittamista? Nyt kaikki tietävät, että suuri Oktoberfest 2013 on aivan nurkan takana!

Kaupunki kutsuu sinut uudelleen

iso oktoberfest upea näköala Münchenistä

 Münchenin Oktoberfest on tunnettu saksalainen kansanfestivaali, joka muistuttaa vanhasta perinteestä. Se järjestetään vuosittain syksyllä ja houkuttelee yli 6 miljoonaa ihmistä ympäri maailmaa. Nuoret ja vanhat tapaavat Münchenissä pitämään hauskaa muutaman päivän sisällä ja tietysti juomaan paljon olutta.

Ylpeä perinne

loistava oktoberfestin perinteinen huopahattu

Kylmä klassikko

iso oktoberfest - kylmä olut

Rentoudu englantilaisessa puutarhassa

suuri lokaberfest englantilaisessa puutarhassa

Huimaava messu

lokakuun suuret messut

Münchenissä on jo kiireistä toimintaa ja kuumetta! Valmistelut tätä ainutlaatuista olut- ja ilofestivaalia varten tapahtuvat suurella Theresienwiese -aukiolla. Siellä niityllä järjestetään messut, joissa lapset voivat pitää hauskaa Oktoberfestillä. Useita olutelttoja valmistellaan, joissa aikuiset pitävät hauskaa. Näissä olutelttoissa voit heiluttaa musiikkia olutmassan kera, kokeilla tyypillisiä baijerilaisia ​​ruokia, kuten Münchenin valkoisia makkaroita ja pretzelia, ja tietysti laulaa paljon!

Tämä on paras tapa juhlia

suuret oktoberfest -nuoret naiset, joilla on dirndl -mekkoja

Älä unohda, että olut on erityinen, nimeltään Wiesn-Märzen, Münchenin panimoiden toimittama, siinä on enemmän alkuperäistä viertettä ja siksi korkeampi alkoholipitoisuus (noin 6-7%).

Todellisille oluen ystäville

loistava oktoberfest suuri perinteinen olutmuki

Münchenin Oktoberfest on värikäs festivaali, jossa naiset ja miehet haluavat pukeutua perinteisiin baijerilaisiin vaatteisiinsa. Monet tytöt ja naiset käyttävät pukeutumismekkojaan ja miehiään – tyypillistä baijerilaista lederhosenia. Perinteisten baijerilaisten vaatteiden esittely on itse asiassa hyvin erityinen tapahtuma Oktoberfestillä, aivan kuten ampujien esittely. Sinun ei pitäisi vain unohtaa sitä!

Värikäs kansanperinne

loistavat oktoberfest -kansantanssit värikkäitä ja energisiä

Haluatko käydä Oktoberfestillä tänä vuonna? Sitten kiirehdi, sinulla on vielä tarpeeksi aikaa järjestää matkasi Müncheniin tai lyhyt tauko sinne. Tänä vuonna Oktoberfest järjestetään 21. syyskuuta – 6. lokakuuta. Mennään siis Müncheniin ja tapaamme siellä!

Pidä hauskaa ja terveydellesi!

iso Oktoberfest lopullisesti