Turvallisia ostoksia matkoilla: vinkkejä seuraavaan lomallesi

Rahan käsittelyssä ulkomailla on joitain riskejä. Loppujen lopuksi älykkäät varkaat vaanivat erityisesti matkailullisesti hyvin kehittyneissä kohteissa, jotta lomailijoiden on helpompi viedä arvoesineensä. Älä kiinnitä huomiota hetkeksi ja lomabudjetti ryöstetään. Käteiset maksuvälineet sisältävät kuitenkin myös taloudellisia riskejä. Yhteenveto siitä, mihin sinun tulee kiinnittää huomiota, jotta saat parhaan mahdollisen turvallisuuden.

Turvallisia ostoksia matkan aikana

Turvallisia ostoksia matkoilla Vinkkejä seuraavaan lomallesi Mstercard

Luottokortit – maksa kätevästi ja turvallisesti

Käteisellä maksamisella luottokortilla on monia etuja ulkomailla. Toisaalta se on kätevää ja aikaa säästävää. Sinun ei tarvitse laskea rahaa maksaessasi, mikä voi olla stressaavaa ulkomaisten valuuttojen kanssa, eikä sinun tarvitse huolehtia siitä, onko sinulla vielä tarpeeksi käteistä kädessäsi.

Luottokortit ovat tervetullut ja vakiintunut maksuväline monissa maissa. Se on harvoin jopa välttämätöntä, koska muita maksutapoja ei hyväksytä.

Jos sinulla ei vielä ole luottokorttia, voit hyödyntää käytännön lisäpalveluja ja palveluita lomallesi. Tämä koskee muun muassa yhdistetarjouksia, joissa on erityisesti matkustajille tarkoitettuja vakuutuksia. Luottokorttisopimukset ovat usein mukana Ulkomaalainen sairausvakuutus tarjottu, tärkein turvavakuutus matkailijoille. joka Luottokortti matkoille kulkee käsi kädessä erityisen järkevän matkavakuutuksen kanssa, selittää FTD -liike- ja talouslehden taloustoimittaja.

Vakavat luottokortin tarjoajat, joilla on muun muassa luottokorttisopimuksia Matkan peruutusvakuutus esittää. Mukaan lukien Barclay, ADAC tai Hansapankki. Edellä mainitulla matkavakuutuksella on se etu, että kortinhaltijoille korvataan toisinaan valtavat peruutuskulut, jotka aiheutuvat, jos matka on varattu, mutta sitä ei ole tehty tärkeistä syistä. Tarjoaako se myös ulkomaista terveyttä Matkan peruutusvakuutus sinun täytyy tarkistaa yksitellen. Jälkimmäinen politiikka puolestaan ​​maksaa, jos matka on keskeytettävä. Tärkeitä syitä ovat perheen kuolema tai vakavat sairaudet. Löydät sen NDR: n artikkelista, mikä matkavakuutus on järkevä.

Lisää vinkkejä luottokorteista:

  • Ennen sopimuksen tekemistä vertaa useita tarjouksia Ulkomaiset maksut, kortin tarjoajat veloittavat maksut ja käteisen nostot ulkomailla! Rahan nostaminen ulkomaisista pankkiautomaateista voi olla maksutonta.
  • Selvitä etukäteen, korvataanko ulkomaisten pankkien ulkomaiset maksut. Tämä on osa palvelua joidenkin palveluntarjoajien kanssa.
  • Kun olet liikkeellä, pidä luottokortit mahdollisimman lähellä vartaloasi suojataksesi niitä varkauksilta ja varmista, että sinulla on sellainen Vaihtokortti! Älä kuitenkaan koskaan säilytä niitä yhdessä toisen luottokortin kanssa, vaan aina erillään toisistaan. Jos lompakkosi varastetaan, voit pysyä liuottimena korvauskortin ansiosta.
  • Merkitse PIN -numerot huolellisesti muistiin! Älä kirjoita niitä mihinkään!
  • Ole varovainen nostaessasi ja maksaessasi! Kiinnitä huomiota ympäristöön!
  • the Korttien esto hotline sinulla on aina oltava se mukanasi, jotta voit estää luottokortit heti, jos ne katoavat. Ota numero mukaan sekä älypuhelimeesi että paperimuodossa!

Turvallisia ostoksia matkoilla Vinkkejä seuraavalle lomalle Käteinen

Käteinen: Turvallinen säilytys on kaikki ja kaikki

Olitpa ostoksilla vilkkailla markkinoilla, ostoskeskuksissa tai kävelyllä rauhassa kaupungin keskustassa: varkaat eivät ole kaukana kaikkialla, missä keskitytään vähittäiskauppaan. Niiden etuna on, että turistit ovat yleensä huomaamattomia ostoksilla ja ovat näin ollen helppo saalis. Sitten on joukkoja, jotka tarjoavat rikollisille tietyn nimettömyyden. Periaatteessa matkailijoita kehotetaan siksi kuljettamaan mukanaan vain niin paljon käteistä kuin tarvitaan. Mitä vähemmän sinulla on mukanasi, sitä vähemmän sitä voidaan varastaa sinulta. Yksinkertainen menettely, joka on kullan arvoinen liikkeellä. Rahan säilyttäminen hotellin kassakaapissa on myös harkittava huolellisesti. Monet mallit on helppo murtaa, eikä rikollisten pääsyä ole riittävästi estetty kaikissa majoituspaikoissa. Hostellien kaapit eivät yleensä ole turvallinen paikka arvoesineille.

Taloudellisen vahingon rajoittamiseksi varkauden sattuessa on suositeltavaa ottaa vain rajoitettu määrä käteistä mukaasi tai nostaa se ulkomaisista pankkiautomaateista.

Turvallisia ostoksia matkoilla Vinkkejä seuraavaan lomallesi

Taskuvarkaita vastaan ​​on useita säilytysvaihtoehtoja:

  • Rahavyö: Vyön varastaminen on paljon vaikeampaa kuin käsilaukun nappaaminen tai repun leikkaaminen. Loppujen lopuksi se on kulunut lähellä vartaloa ja yhdistetty housuihin useiden vyölenkkien kautta. Rahavyö on siksi ihanteellinen setelien säilyttämiseen. Erikoisvyöissä on integroidut lokerot.
  • Bum laukut: Bum -laukut ovat käytännöllisiä ja mukavia. Ne tarjoavat tilaa rahalle, älypuhelimille, nenäliinille ja muille pienille tavaroille. Ne tarjoavat kuitenkin luotettavan suojan varkauksia vastaan ​​vain, jos ne on tehty mahdollisimman litteiksi, jotta niitä voidaan käyttää lähellä vartaloa vaatteiden alla. Tämä tarkoittaa sitä, että laukku ei ole muiden nähtävissä eikä se siksi ole mahdollinen kohde. Jos haluat suojautua identiteettivarkauksilta, voit käyttää malleja, joissa on integroitu RFID -toiminto. Se estää rikollisia vakoilemasta tietoja laittomilla RFID -lukijoilla. Jos haluat kantaa pussin tekstiilien päällä niin, että kaikki on nopeasti käsillä, vankat materiaalit ovat tärkeitä. Muussa tapauksessa varkaat voivat repiä laukkusi väkisin pois sinulta tai leikata sen huomaamattomasti auki saadakseen rahaa.
  • Yhdistelmälukko: Jos haluat repun, kiinnitä se yhdistelmälukolla. Se suojaa luvattomalta käytöltä ja toimii pelotteena huijata varkaita, jotka muuten käyttävät väkijoukkoa pääsemään reppun sisältöön.

Liittovaltion poliisi tiedottaa artikkelissaan taskuvarkaiden temppuja. Lue tiedot rikollisista käytännöistä huolellisesti ennen matkaa ja aloita lomasi hyvin valmistautuneena!

Valokuvat 1-3: stevepb, photosforyou, 3005398, pixabay.com