Uuden vuoden aattoretket lasten kanssa – yleisiä vinkkejä sinulle

Valitse lasten kanssa uudenvuodenaaton matkakohde

Uuden vuoden aattoretket lasten kanssa: yleisiä vinkkejä ja mielenkiintoisia matkakohteita

Meiltä kysytään usein, mitä maata suosittelemme matkustamaan lasten kanssa. Vastaus tähän on meille todella vaikea. Koska kaikissa turisteihin tottuneissa maissa on myös oikeat tilat lasten majoittamiseen.

Siinä mielessä, missä mennään, ei todellakaan ole niin tärkeää. Kaikkialla on hyvin koulutettuja animaattoreita ja erityisiä lastenhoitopalveluja.

Sinun on kuitenkin tiedettävä, että pienet reagoivat herkemmin kaikkeen: lentoon, ajan muutokseen ja lämpötiloihin. Lisäksi jotkut nähtävyydet ja nähtävyydet ovat heidän silmissään houkuttelevampia kuin toiset. Mutta joskus tapahtuu näin, he eivät osoita odotettua tai haluttua kiinnostusta.

Kohde: ulkomaille

Uuden vuoden aattoretket lasten kanssa matkustavat ulkomaille

Siksi sinun on suunniteltava kaikki, kun matkustat lasten kanssa uudenvuodenaattona, jotta jokaiselle asianosaiselle olisi jotakin.

Käydään yhdessä läpi yksittäiset “kriittiset” kohdat?

Matkustaa junalla

Uudenvuodenaaton matka lasten kanssa rautatieasemalle

Kuljetus on siis helpompaa, kun matkustat lasten kanssa uudenvuodenaattona

Itse asiassa lapset eivät vie aikaa sinänsä niin selvästi ja täsmällisesti kuin me esimerkiksi. Mitä pidempi matka, sitä epärealistisempi ja tulviva ajatus siitä. Jotta lapset voivat tuntea olonsa todella mukavaksi, sinun on pidettävä mahdollisimman monta taukoa matkalla. Tänä aikana sinun täytyy juoda paljon nesteitä, lempiruokasi. Pelit, jotka ovat erittäin suosittuja pikkulasten keskuudessa ja jotka voivat kiinnittää heidän huomionsa matkoilla, ovat myös erittäin hyödyllisiä matkustettaessa lasten kanssa uudenvuodenaattona.

Kaikki tämä toimii hienosti autossa

Uuden vuoden aattoretkiä lasten kanssa matkatavaroiden kanssa

 Tuo järjestys autoon

Uuden vuoden aattoretkiä lasten kanssa autolla

Jos olet päättänyt matkustaa lentokoneella uudenvuodenaattona, asiat näyttävät hieman erilaisilta. Siellä on monia ihmisiä, jotka pelkäävät lentämistä itse. Olen varma, että olet myös erittäin herkkä. Useimmille lapsille tämä on kuitenkin väistämätöntä. Ole kärsivällinen, yritä niin paljon kuin voit rauhoittaa pienet ja häiritä heitä sopivilla peleillä.

Jos matkustat lentokoneella

Uudenvuodenaaton matkustaminen lasten kanssa lentokoneessa

Jos sinulla on leluja, peittoja tai muita esineitä, jotka saavat pienet nukahtamaan, ne on ehdottomasti käytettävä. Joten sinulla on todella hyvät mahdollisuudet olla rauhallinen ja nukkua myöhään. Joten kaikki tilanteeseen osallistuvat tuntevat olonsa mukavaksi. Hyväksy myös henkilökunnan apu. Loppujen lopuksi heillä on paljon kokemusta tällaisista tilanteista.

Pelit, jotka häiritsevät sinua

Uudenvuodenaaton matka lasten viihteen kanssa liikkeellä

Vanhempia lapsia pitäisi ehdottomasti motivoida lyhyille kävelylenkeille.

Ruoka uudenvuodenaaton matkalla lasten kanssa

Se on hyvä syy olla valitsematta liian eksoottista maata matkustamaan lasten kanssa uudenvuodenaattona. Mutta jos teet niin, sinun pitäisi mennä paikkaan, jossa on erityispalveluja pienille. Korkeatasoisissa hotelleissa sinulla on aina hyvin mukautetut lasten valikot. Ne on myös mukautettu eri maiden matkailijoiden mukanaan tuomiin kulttuurieroihin.

Mitä sinun ei pitäisi unohtaa, kun matkustat lasten kanssa uudenvuodenaattona?

Uuden vuoden aattoretkiä lasten kanssa, mitä ei pidä unohtaa

vapaa-ajan toimintaa

Nyt olemme tulleet siihen pisteeseen, että lasten on oltava edessä ja keskellä uudenvuodenaattomatkasi aikana. Mutta usko meitä, sinulla on myös hauskaa! Ajattele ennen kaikkea eläinten ja luonnon kohteita. Ne ovat ylivoimaisesti parhaita, joita voit muuten tarjota pienimmille.

Määränpää: Pariisi

Uudenvuodenaatto matka lasten kanssa matkakohde Pariisi

Miten valita matkakohteet

Kun kyseessä on uudenvuodenaattomatka lasten kanssa, aseta pienet etusijalle, kun valitset matkakohteita. Meillä kaikilla on mieltymyksiä, mutta useimmiten näitä on enemmän kuin yksi. Ajattele sellaista, joka on mukautettu pienten ikään ja heidän nykyisiin yksilöllisiin tarpeisiinsa. Jos lapset ovat onnellisia, niin myös vanhemmat, tai?

Minne lapsemme haluaisivat matkustaa??

Uudenvuodenaatto matkustaa lasten kanssa lentokentällä