Vesimaailman salaisuudet – mitä merenpinnan alla on?

Katsotaanpa vedenpinnan alapuolelle

Lahjakkaiden kuvanveistäjien suosittuja taideteoksia esitetään yleensä museoissa, puistoissa tai suurkaupunkien kaduilla, jotta nämä vaikuttavat veistokset ja patsaat ovat helposti yleisön saatavilla. Syvällä pimeässä vedessä ympäri maailmaa, salaisuuksien peitossa, on lukemattomia muita taideteoksia, joiden arvoituksellinen historia ja merkitykselliset viestit houkuttelevat sinut tutkimaan veden maailmaa. Joka vuosi tämä vähän tunnettu vedenalainen taikuus vetää tuhansia sukeltajia loitsunsa alle ja päästää heidät syvälle piilotetuille salaisuuksilleen! Epätavallisesta katselukulmasta viehättävä näky paljastuu veden alla; arvokkaat taideaarteet herätetään henkiin ja muistuttavat meitä sosiaalisesta sitoutumisestamme valtameren suojeluun! Kaikkien on osallistuttava veden saastumisen torjuntaan, koska biologinen monimuotoisuus tarvitsee kiireellisesti korvaamatonta apua ja tukea!

Seuraavilla riveillä esittelemme sinulle muutamia mielenkiintoisia vedenalaisia ​​hahmoja, jotka voivat olla epätavallinen idea seuraavalle matkakohteellesi!

  • Amphitriten, Poseidonin vaimon kaunis ja hoikka hahmo ja riutanvartijan upea hahmo inspiroivat sukeltajia 15 metriä. syvällä vedessä lähellä Caymansaaria. Ilmeisestä armostaan ​​huolimatta hienon merenneidon paino on todella hämmästyttävä 272 kg.! Mutta miten nämä kaksi taideteosta tulivat maailmaan? Koska Jay ja Nancy Easterbrook halusivat muuttaa sukelluskoulunsa todelliseksi vierailijamagneetiksi, he keksivät idean epätavallisille veden asukkaille hyödylliseksi markkinointistrategiaksi. Muutamaa kuukautta myöhemmin kaksi mytologista hahmoa luotiin kanadalaisen kuvanveistäjän Simon Morisin käsiin. Sen lisäksi, että he vetävät hengenvetoa sukeltajilta, ne palvelevat myös hyväntekeväisyystarkoituksia – tietty summa sukellusmaksusta menee ekologiseen rahastoon vedenalaisen maailman säilyttämiseksi jokaisen sukelluksen yhteydessä.

Vesimaailmassa on monia epäilyttäviä salaisuuksia

Tutki ja nauti vesimaailmasta

Tämä ohut ja ensi silmäyksellä hauras merenneito -hahmo odottaa kuin satu merenpohjassa uteliaille sukeltajille

päästä lähelle vesimaailmaa

Vaikuttavat luvut eivät ole vain näky, vaan niiden on tarkoitus muistuttaa meitä vastuustamme luontoa ja ympäristöä kohtaan 

riutan vartija vartioi merenpohjaa

  • “Kun auringonpaiste tuo esiin värikkäitä vivahteita patsailla kasvavien vedenalaisten kasvien runsaasta paletista, tunnet yhtäkkiä olevani hämmästynyt tästä upeasta näkymästä!” Jason Taylor on englantilainen kuvanveistäjä ja maailman ensimmäisen vedenalaisen museon luoja! Lähellä Cancúnia Kaakkois -Meksikossa sen yli 500 merkkiä välittävät tärkeät viestinsä, herättävät tämän päivän polttavat kysymykset ja siirtyvät keskipisteeseemme modernin yhteiskunnan nykyisiin poliittisiin ja ekologisiin ongelmiin!
  • Bahaman lähellä sijaitsevan Atlaksen hahmoa pidetään maan suurimpana vedenalaisena hahmona, ja se on toinen Taylorin mestariteoksista. Tämä ainutlaatuinen luku, joka painaa 60 tonnia, on sekä jännittävä että järkyttävä. Hän korostaa valtamerten ja niiden biologisen monimuotoisuuden elintärkeän suojelun puutetta ja kehottaa meitä ryhtymään tarvittaviin toimenpiteisiin mahdollisimman nopeasti! Kuvion välittömässä läheisyydessä on öljynjalostamo, jonka haitallinen lika heitetään vain koralliriutalle. Kun öljy kelluu veistoksen ympärillä, Taylor toivoo, että turistit ja hallitus painostavat jalostamoa ja löytävät vaihtoehtoisen kaatopaikan.

Vesimaailma – Suurin vedenalainen veistos sijaitsee lähellä Bahamaa

suurin vedenalainen veistos

Taideteos upotettiin vuoden 2014 lopussa ja sen sijainti valittiin taitavasti

veden alla suurin mestariteos

  • Cristo degli abissi (Kuilun Kristus) San Fruttuoson lahdella, Liguria perustettiin samaan paikkaan, jossa ensimmäinen italialainen metsästäjä Dario Gonzatti menetti henkensä sukellusonnettomuudessa vuonna 1950. 2,5 m. korkea pronssinen Kristuksen patsas on 10 metriä syvä merenpinnan alapuolella ja houkuttelee vuosittain tuhansia kävijöitä, jotka haluavat maksaa viimeisen kunnioituksensa niille, jotka ovat omistautuneet elämässään vedenalaisen maailman tutkimiseen eivätkä ole koskaan luopuneet tästä palavasta intohimosta!

Kristus toivottaa kaikki sukellusharrastajat tervetulleiksi kädet ojennettuina

veistos vieraili mesite

Kristuksen vedenalainen ihme

Jason Taylor ja hänen hahmonsa ovat asuneet merenpohjassa vuodesta 2006

cancun Meksiko ja sen nähtävyydet

Vesimaailma – auringon ja veden hauska leikki kutsuu värikkäitä koralleja tanssimaan

 luonnon kauneutta

Ainutlaatuinen esteettinen vaikutus syntyi ajan myötä

upeita muotoja ja väriyhdistelmiä

Veistokset on suunniteltu pienimpiä yksityiskohtia myöten, mutta viimeisen ja tärkeimmän elementin lisäsi vesi itse

mielenkiintoisia kulttuureita veden alla

erittäin mielenkiintoinen valon ja veden leikki

Taylorin hahmot ovat herättäneet lukuisia keskusteluja viime vuosina, koska ne ilmaisevat jokapäiväistä elämäämme

upea museo veden alla

Hahmot ilmaisevat mielenkiintoisella ja innovatiivisella tavalla yhteiskuntamme lukemattomia kiireellisiä ongelmia

englantilainen kuvanveistäjä ja hänen taiteensa

Ilmaisunsa vuoksi patsaat herättävät katsojassa voimakkaita tunteita ja saavat hänet ajattelemaan maailmankatsomustaan

hahmojen vahva viesti

Luvut näyttävät jäätyneiltä ajatuksistaan

hämmästyttävä taide Meksikossa

Vesimaailma – voit tunnistaa itsesi monista niistä

ottaa valokuva

jason taylor ja hänen mestariteoksensa

löytää mestariteoksia veden alla

vedenalainen maailma paljastaa salaisuutensa

upota ja löydä uusi vesimaailma

mene maan alle ja löydä uusi maailma