15 nyeste køkkenmøbler med billeder i 2021

At designe dit eget hjem er blevet en trend i disse dage, da du kan gøre det efter din smag uden at tilslutte et hul i din økonomi. Som en varm gryde i huset har køkkenet brug for lidt ekstra pleje, da det giver dig og din familie alle de lækre måltider og næring. Men at få det til at skille sig ud er alt i dine hænder og ikke så kompliceret længere. Jeg giver dig en liste over de køkkenmøbler, du kan vælge imellem for at gøre dit køkken til et smukt sted.

15 nyeste køkkenmøbeldesign med billeder

Bedste køkkenmøbler i Indien:

Her er vores 15 enkle og moderne køkkenmøbler ideer med billeder. Lad os tage et kig på dem.

1. Modulært køkkenmøbeldesign:

Modulært køkkenmøbeldesign

Her er et modulært køkkenmøbeldesign med naturlig belysning og luft. Møblerne i dette køkken, herunder skabene, er gule, der komplimenterer de hvide vægge i rummet. Der er skabe til opbevaring af væsentlige ting og hylder på toppen for at opbevare kopper og krukker, der bruges regelmæssigt, og det har også en indbygget ovn og komfur. Der er et langt vindue til væggen med skodder og nogle smarte pærer til at tænde dit køkken om natten.

2. Køkkenmøbeldesign til lille køkken:

Køkkenmøbeldesign til lille køkken

Hvis du leder efter en måde at modernisere dit lille køkken på, passer dette design perfekt til formålet. Alle skabe og væggen er i en gråskygge med et hvidt tag, og nogle vægbeslag på væggen i gul, hvilket gør den attraktiv. Der er også et indbygget spisebord uden at optage meget plads, der komfortabelt kan rumme to personer, hvilket gør det til et perfekt køkkenmøbeldesign til et lille køkken.

3. Seneste design af køkkenmøbler:

Nyeste design af køkkenmøbler

Dette er et af de trendy og nyeste køkkenmøbeldesign med en stilfuld finish. Væggen bag på skorstenen er lysorange i kontrast til de grå vægge på de andre sider. Der er skabe i bunden af ​​køkkenet med en slank finish med indbygget ovn og komfur. Der er også en gråhylde med en frostet glasdør med vandrette linjer på. Temperamentet i dette rum er meget roligt og elegant.

4. Køkkenindretning:

Køkken interiør møbler

Uanset køkkenets størrelse er interiøret det, der får det til at se smukt ud med ordentlig ventilation. Alle skabe i dette køkkenindretning er udført i træ i hvidt, der matcher vægens farve. Der er også skabe i det øverste hjørne af rummet med gennemsigtige glasdøre med træbeskyttelse. Der er store døre og vinduer med klart glas, der giver rummet masser af sollys og vind.

5. Køkkenmøbler Farvedesign:

Køkkenmøbler Farvedesign

Dette er en af ​​de måder, du kan inkludere din farvepalet i dit køkkenmøbelfarvedesign. Der er en tynd marmor bordplade med komfur og paneleret lys uskarp bund med lange skabe på den modsatte side af bordpladen. Der er en marmorvæg mellem hylderne, der tilføjer indretningen sammen med en ovn på siden. Der er nogle taburetter omkring bordpladen for at få øjeblikkelig morgenmad, frokost eller middag.

6. PVC Køkken Møbel Design:

Billeder af lilla køkkener Design højglans lilla køkkenskabe køkken

Materialet, der bruges til at forberede skabe, er vigtigt, og PVC har vundet fremtrædende plads i disse dage på grund af alle de fordele, det giver. PVC -køkkenmøbeldesign, der let kan formes, får dit køkken til at se sofistikeret ud med meget få investerede penge. Der er skabe både øverst og nederst med lavendelfarvet finish med en hvid bordplade. Skabene er bygget op omkring ovnen, og komfuret er indbygget i bunden.

7. L Shape Køkken Møbel Design:

L Shape Køkken Møbel Design

Design i køkkenmøbler i L-form er temmelig standard i mange middelklassehuse. Det besatte sted er meget mindre med en indbygget komfur. Skabene i bunden og toppen er renhvide med blomster hist og her. Bordpladen i marmor supplerer hylderne perfekt. Der er også et lille stativ til ophængning af spatler eller kopper. Der er også et gennemsigtigt glidevindue på siden for naturligt lys og vind.

8. Designer køkkenmøbler:

Designer køkkenmøbler

Hvem vil ikke have et klassisk køkken med et minimalt budget? Se på designerkøkkenmøblerne, der ændrer dit standardudseende til elegance. Skabene har en havgrøn og cremefarvet farvekombination nederst og øverst i køkkenet. Der er en komfur på hjørnet og en spiseplads i sort marmor for at få en øjeblikkelig morgenmad. Der er også fliser på væggen, der matcher kombinationen af ​​hylderne.

9. Italienske køkkenmøbler:

Italienske køkkenmøbler

et af de moderne og fashionable køkkeninteriør på verdensplan er italienske køkkenmøbler. Der er træskabe i dette rum, der har et minimalistisk design med glasdøre øverst og nederst. Hvid farve bruges overvejende til vægge og hylder med moderigtigt design på nogle af glasdørene og gennemsigtige glas til opbevaring af service og andre ting, hvorfor det er et top moderne køkkenmøbeldesign.

10. Hvidt køkkenmøbeldesign:

Hvidt køkkenmøbeldesign

Temaet for dette rum er helt hvidt, herunder skabe, vægge, lys og vinduesruder. Dette gør hvidt køkkenmøbeldesign til en elegant mulighed, der skaber et look, der er enkelt, men stilfuldt. Skabene er udført i træ med en standardmodel med indbygget komfur og ovn på den ene side. Der er tre glasvinduer til tilstrømning af sollys i løbet af dagen og pærer, der hæver udseendet om natten!

11. Køkkenmøbler Sunmica Design:

Køkkenmøbler Sunmica Designs

Et andet materiale, der overvejende bruges i mange køkkener, er sunmica. Dette er et køkkenmøbler sunmica design, der giver dit køkken en slank finish. Der er skabe både mod toppen og bunden med en farvekombination af hvidt og mørkegrønt. Skabene ovenfor har åbninger til at placere kaffekrus med en indbygget komfur og vask. Selvom arealet til møblerne er mindre, er det sunmica -finish, der gør det smukt.

12. Design af køkkenmøbler i træ:

Køkkenmøbler i træ

Træ findes i flere typer, der kan løfte dit køkkenrum, såsom finer, krydsfiner og mange flere. Køkkenmøbeldesign i træ er noget, mange foretrækker på grund af træets naturlige følelse og udseende. Skabene i dette rum er udført i træ i bunden og en kombination af hylder med døre og stativer uden døre til opbevaring. Den sorte køkkenplade komplimenterer skabets materiale, og nuancerne i rummet er også farvet for at matche træet.

13. Design af åbent køkkenmøbel:

Åbent køkkenmøbeldesign

Det åbne køkkenmøbeldesign er hurtigt ved at blive det trendende og populære. Du kan betragte dette som et af de bedste designmøbler til hjemmekøkkener, da det kombinerer køkken og spisestue, så det ser stort ud og omfatter også de mennesker, der arbejder i køkkenet. Skabene i bunden har et smukt mønster, og hylderne øverst er grå med glaslåger. Der er en afdeling med en væg, der har en sort marmorfinish, der deler spisepladsen og køkkenet. Der er også et mørkfarvet skab til opbevaring af service og også et spejl til at se på dig selv.

14. Køkkenvægsmøbler Design:

Køkken Væg Møbler Design

Når du har meget lidt plads til køkkenet, ser køkkenvægets møbeldesign perfekt ud uden at optage meget plads. Skabene i dette rum er udført i finertræ i bunden og med frostede glasdøre på toppen med en indbygget skorsten og ovn, hvilket gør det til et perfekt, men simpelt design af køkkenmøbler. Der er også stativer mod siden for at placere dine vinglas med lys i toppen.

15. Ideer til køkkenhjørne:

Ideer til køkkenhjørne

Du kan betragte dette som en af ​​de bedste ideer til køkkenhjørner, der er så enkle som man kan få. Der er kun skabe øverst i hjørnet med trædøre på begge sider og en gennemsigtig glasdør i midten. Du kan gemme tallerkener, kopper og glasskåle i midterskabet og dagligvarer i de to andre, hvilket gør det til et køkkenmøblelayout perfekt til ethvert sted med minimal plads.

Det behøver ikke længere være hårdt at designe dit køkkenrum. Der er en overflod af muligheder i materialer og designs, som du kan vælge imellem, der passer til dine kriterier og matcher dit køkkenrum. Med den omfattende liste over køkkenmøbelmodellerne i denne artikel kan du helt ændre, hvordan du og andre opfatter dit køkken.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80