9 különböző típusú szívfüggő képekkel

A medálok az egyik legszembetűnőbb ékszerek, amelyeket férfiaknak és nőknek szánnak. Napjainkban a medál szív alakja egyre népszerűbb, és a fiúk és lányok körében elért óriási népszerűsége miatt a tervek és stílusok hatalmas választéka jön, de egyszerűen rajtad áll, hogy megtaláld a megfelelőt. hozzád illik a legjobban.

szív medálok

Szív alakú medálok tervei fotókkal:

Néha meglehetősen nehéz kiválasztani a legjobb szív medált, mert a piacon elérhető számtalan kivitel és minta. Itt segítünk Önnek azáltal, hogy bemutatjuk a 9 legjobb szívfüggő kivitel listáját.

1. Ezüst kristály szív medál:

Kristály szív medál ezüst színben

Mint mindannyian tudjuk, hogy a kristályt széles körben használják ékszerekben, de itt is különleges helyet foglal el a szív medáljában. A kristály szív medál ideális ékszer, amely ragyogást és szépséget kölcsönöz személyiségének.

2. Puffadt szív alakú arany medál:

Puffadt szív alakú arany medál

A puffadt szív alakú medál gyakori dizájn a szív medálok kategóriájában, de még a közös stílus is, a design soha nem megy ki a divatból. Ebben a kialakításban könnyen megtalálhatók a különböző méretek és formák. A puffadt arany szív medál tökéletes ajándék, amit szeretettnek adhatsz.

3. Ezüst szív nyíl medál:

szív-nyíl-medál

Ha valami újat szeretne kipróbálni az egyszerű ezüst szív medállal, akkor a szív nyíl medál tökéletes elem lesz az Ön számára. Az ezüst szívű, nyilakkal ellátott medál felhívja az emberek figyelmét a medáljára, és a show show -ja lesz. Ez a medálminta tökéletes szívfüggő lehet párok számára.

4. Dupla szív medál lánccal:

Dupla szív medál lánccal

Miért van egy, ha két szívet együtt viselhetünk. A kettős szívű medál egyedülálló stílus, ha szív medált visel a láncában. Színek széles választéka áll rendelkezésre ebből a szív medálból párok számára. Összerakod tehát a két szívet egy láncban, és bemutathatod a saját stílusodat.

5. Mesh Design arany szív alakú medál:

Mesh Design arany szív alakú medál

A dizájnt nagymértékben befolyásolja a puffadt szív alakú medál, de a medálnak valami más a saját stílusa, és ez a háló kialakítása. A formatervezett arany szív medált a férfiak és a nők is viselhetik. Díszítse magát ezzel a hálós szívfüggővel, és hagyja, hogy az emberek beszéljenek a szépségéről.

6. Szív alakú gyöngy medál lányoknak:

Szív alakú gyöngy medál lányoknak

A gyöngyök gazdag és klasszikus megjelenést kölcsönöznek. A szív medál és a gyöngy gyöngyök párosítása ideális választás lehet azok számára, akik meg akarják mutatni luxus és előkelő megjelenésüket a többieknek. A gyöngyök fénye és a szív kialakítása fokozhatja a nyakkivágás körüli lánc szépségét.

7. Gravírozott szív medál nevek:

Gravírozott szív függő nevek

Szívfüggő gravírozása szavakkal vagy nevekkel különleges dolog, amit ajándékozhat szeretteinek. Az ilyen medálok lehetővé teszik, hogy saját személyre szabott medálokat készítsen. Vésse tehát szerette nevét vagy néhány különleges szavát a medálba, és hagyja, hogy a medál kimondja a szeretet szavait.

8. Virág szív függő kialakítás:

Virág szív medál tervezés

A virág szív medál aranyos ékszerdísz, amelyet különleges alkalmakkor lehet viselni. A kristályvirágú, kiválóan elkészített szív medál stílusos elegáns hangulatot kölcsönöz Önnek.

9. Ezüst lánc kulcsfontosságú medállal:

Ezüst lánc kulcs szív medállal

A kulcs szív medál egy gyönyörű ékszer, amely tökéletesen ötvözi a modernitást és az osztályt. A gyönyörű kulcs szív medál bármilyen különleges alkalomra vagy eseményre viselhető. Szerezd be a kulcsfontosságú szív medált a nyakláncodba, és készen állsz arra, hogy új stílusban pompázz.

A szív a „szerelem és öröm” szimbóluma, és ezért a szív medál tökéletes elem ajándékba szeretteinek születésnapján vagy évfordulóján, hogy megmutassa szeretetét és törődését iránta. A szív medálok felhasználhatók egy komplett nyaklánc készítéséhez, amelyet különleges alkalmakkor lehet viselni. Ha valaki vágyik arra, hogy másnak és stílusosnak tűnjön, akkor ezek a szívfüggők kielégíthetik ezt az igényt. Tehát, ha buja megjelenést szeretne kapni személyiségében, akkor bármelyik szív medált kiválaszthat, és készen áll arra, hogy megragadja a körülötte lévő népek tekintetét.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80