Alpha meditationsteknikker

Alle har hørt om de vidundere ved meditation og meditative teknikker som Pranic healing og Reiki, der ofte betragtes som meget lig med ‘magi’. Men næsten alle, der ikke har set denne ‘magi’ på egen hånd, synes i første omgang at være skeptiske over for dens kræfter. Men ikke bekymre dig, når du mestrer alfa -meditationens kunst, vil du være i stand til at øve disse vidundere over din helt egen krop!

alfa -meditation

Alpha -meditation hæver dit sind til det niveau, der ligger mellem at være helt vågen og næsten sove. Det bremser dine hjernebølger og giver din sjæl mulighed for at transcendere til et højere astralt plan. For nogle vil alt dette lyde som gibberish talt af sigøjnere og åndelige healere osv., Der viser sig at være falske.

Alfa -meditation er imidlertid videnskabeligt bevist for at hjælpe dit sind med at helbrede din krop og dens sygdomme! Ved at bremse dine pulser tager det din hjerne til en afslappet, behagelig tilstand. Dette er den tilstand, der står på tærsklen til en dyb søvn, en som giver dig mulighed for at vågne udhvilet og sige “Nu er det en smuk morgen!” Alpha -meditation bruger denne sindstilstand til at opnå tricks, som du ikke engang kan drømme om!

Det første trin i alfa -meditation er at opnå den sindstilstand. For at gøre dette skal du sætte dig i en behagelig position og tage dybe indåndinger ind og ud for at rodfinde dig selv. I de typiske trin i simpel meditation begynder du at koncentrere dig om dine vejrtrækninger. Ind og ud, ind og ud, kontinuerligt. Og mens du ånder ud, skal du forestille dig, at al din stress og bekymringer forlader dit sind. På denne måde rydde dit sind af alle dets spændinger og bekymringer.

Denne proces får det meste af din spænding til at løbe langt. Men når dit sind er klart, kan du tage kontrol over disse spændinger og løse dine problemer uden at lade dem forårsage stress. Således opnår du ved hjælp af denne teknik et åndeligt center, der hjælper dig med at balancere dine problemer.

Alfa -meditation gør brug af dette åndelige center. Når du er nået dertil, kan du bruge visualiseringsteknikker til at sende dine hjernesignaler. Alpha -meditation gør hovedsageligt brug af det underbevidste for at nå sine mål.

En af teknikkerne er at forestille sig tallet tre, tre gange, efterfulgt af tallet to og derefter en, der hver forekommer tre gange. Dette aktiverer en del af din hjerne, der sjældent bruges. Det er meget som at strække en gammel udgået muskel.

Efter denne øvelse kan du fortsætte med at forestille dig den situation, du ønsker at udføre. Forestil dig, at du på arbejdspladsen opnår succes, forestil dig, at din hovedpine forsvinder, eller du har den bedste times søvn på få minutter!

Når du forestiller dig, hvor det er, du vil have dig selv, skal du kalde dine mål højt. Du informerer dybest set din underbevidsthed om, hvad dine mål er. Disse billeder skal være som virkelige begivenheder for dig. Når du er færdig med dette, skal du begynde at tælle tilbage fra fem til en. Åbn derefter langsomt dine øjne, og lad dig selv komme tilbage til den normale verden.

Alpha -meditation tager kontrol over al den skjulte kraft i dig, mobiliserer den og giver den en retning. Det giver dig mulighed for at lede dit underbevidsthed, som har en tendens til at afvige fra dine sande mål, til dit mål i livet. Dette øger dine chancer for at opnå dem i høj grad!

Ved at praktisere alfa -meditation dagligt kan du ikke kun forbedre din krops fysiske og åndelige tilstand, men du kan også forbedre dit liv og dets tilstand. Mens du før stod over for en stak fejl og skuffelser, vil du nu føle, at hjulene drejer, når formuen giver dig en bedre hånd. Men er det virkelig formue? Eller er det denne kunst, der giver dig mulighed for at handle og forbedre dit liv?