Kristne meditationsteknikker

Meditation er en praksis, der hjælper en med at berolige sit sind og opnå fuldstændig fred. Ved hjælp af meditation kan du rense dit sind for alle dets bekymringer et lille stykke tid og give det den genstart, som det desperat kræver. Det er en slags udrensningsprocedure, der er tæt forbundet med at bede. De tre hovedprincipper for meditation er enkelhed, stilhed og stilhed. Som mange andre religioner har meditation også vist sig mange gange i kristne ritualer. Men denne praksis er langsomt forsvundet fra minderne om præster i dag.

Kristne meditationsteknikker:

Men i nyere tid er praksis med kristen meditation blevet genopdaget. John Main var den fremmeste lærer i denne praksis. Efter hans død blev hans arv videreført af The World Community for Christian Meditation, som blev grundlagt i 1991.

kristen-meditation

Kristne munke og nonner har praktiseret meditation, ført sit enkle liv i nøjsomhed og fulgt alle dens principper. Traditionen med at bruge meditation til at anvende Jesu radikaler og evangelier er blevet bragt ned til vores generation af de kristne munke, ørkenfædre og mødre. John Main den primære genopliver af denne tradition undervist i skrifterne og lærdommen fra netop disse munke.

Nøglen til meditation er enkelhed og sindsro. Dit miljø skal være roligt og fredeligt. Sid ned med ryggen lige og øjnene lukkede. Hvis du ønsker det, kan du spille lidt blød musik i baggrunden. Så skal du synge et mantra eller ord, gerne det kristne bønord – maranatha.

Når du synger ordet, kan du prøve at glemme resten af ​​verden. Koncentrer dig kun om ordet, og lad det gå gennem din krop. Føl alle stavelserne, mens du siger det igen og igen, indtil hver tanke, god eller dårlig, har forladt dit sind. Og på denne måde opnår du stilhed, stilhed og enkelhed, som er meditationens tre centrale S’er.

Udøvelsen af ​​denne form for meditation hver dag vil hjælpe dig med at blive et bedre menneske og håndtere dine problemer bedre. Når det praktiseres om morgenen, får det dig til at føle dig mere forfrisket og mere positiv omkring resten af ​​din dag. Mediter derefter igen om natten, og det giver dig mulighed for at nyde den mest fredelige og beroligende søvn, som giver dig mulighed for at vågne og føle dig mere forynget. På denne måde vil et par minutters hverdag dedikeret til meditation hjælpe med at balancere din krop og sjæl bedre og vil dermed give dig mulighed for at møde alle dine livsproblemer med et stærkere sind.

Så spørgsmålet er, hvordan er meditation relateret til tro eller religion? Når du virkelig tænker på det, er dette et af de spørgsmål, hvis svar stirrer os i ansigtet.

Meditation kræver fokus og loyalitet. Det åbner fælles grundlag mellem alle slags kulturer og tro. Det hjælper os med at fjerne vores opmærksomhed fra os selv, hvilket er hvad enhver religion, især kristendommen forkynder. Det bringer også fællesskaber sammen. Verdenssamfundet for kristen meditation er det bedste eksempel på dette.

Meditation uanset om den er kristen eller af en anden form, hjælper med at samle mennesker fra forskellige kulturer og baggrunde. Meditation hjælper med at forbinde dit sind med dit hjerte. Det ændrer den måde, du lever på, din måde at se verden på.

Således er den eneste konklusion, vi kan drage her, at John Main var en stor mand for at have bragt denne hellige og vidunderlige tradition tilbage til os. Hans lære tillod masser af mennesker at begynde at genopdage deres liv. Det inspirerede mennesker til at forbedre deres sindstilstand, og det hjalp endda med at samle fællesskaber! John Main er således en sand helt i nutidens verden, og kristen meditation er den bevægelse, som han forbedrede verden med.