Om meditationsteknikker og fordele

Om meditation fokuserer på Om mantraet, der har været i gang blandt forskellige religioner og kulturer fra generation til generation.

Om mantra er en dyb erkendelse af virkeligheder, der eksisterer i hvert enkelt af vores liv, men vi undlader at forstå dem de fleste gange, da vi ikke er opmærksomme på vores indre. Verden var engang bare en person, og tanken var at gøre den til mange, det var da en vibration blev hørt. En vibration førte til sidst til en lyd ‘Om’. Lyden af ​​Om er kendt som Pranava, hvilket betyder, at den opretholder liv gennem vejrtrækning. Det repræsenterer de fire tilstande med ‘øverste væsen’, og de tre lyde A-U-M (om) står for vågner, drømmer i dyb søvn og stilhed, der er rundt. Det er derfor, symbolet på ‘Om’ anses for at være helligt.

Om meditationsteknikker:

om meditation

Meditation om Om:

  1. Vælg et roligt sted.
  2. Hvor behagelig lukker og føler sig helt afslappet.
  3. Luk øjnene, og lad dine muskler og nerver slappe af.
  4. Fokuser på rummet mellem dine øjenbryn og bevar roen.
  5. Lad dit bevidste sind være tavs og tænk ikke over noget, bare koncentrér dig.
  6. Begynd at synge ‘Om’ mentalt, når du tænker på ideer om evighed, udødelighed, uendelighed, lykke. Tænk abstrakt. Du bør få dig selv til at føle, at du er uendelig og altomspændende.
  7. Du skal huske betydningen af ​​Om, bare at gentage det giver dig ikke de ønskede resultater.
  8. Du vil snart føle dig ren og perfekt. Du ville føle, at du ved alt, og du er blevet frigivet som en fugl.
  9. Hver del af din krop bør rystes op med disse ideer, så ikke kun dit sind, men også din krop, dine sanser får følelsen.
  10. Hold regelmæssighed i praksis og gå langsomt og stabilt med tro, oprigtighed, entusiasme og udholdenhed. Det bedste tidspunkt at øve på er tidligt om morgenen, solnedgange og aftener.

Fordele:

1. Om meditation er kendt for at helbrede sygdomme. Når hele din krop vibrerer, får du dig til at føle dig positiv, og du tager livet meget mere alvorligt.

2. Det får en åndelig side frem i dig, hvor du kommer tættere på Gud.

3. Chanting Om fjerner alle verdslige tanker og lader dig ikke blive distraheret.

4. Hvis du er deprimeret, bør du tage en hurtig timeout til meditation. Chant Om 50 gange, og du vil føle dig bedre. Det er en stressbuster og får din hjerne til at falde til ro.

5. Om mediation gør underværker for mennesker, der har brug for at øge deres selvværd.

6. Du ville have en kraftfuld og sød stemme, når du bliver ved med at synge Om. Det finder du ud af inden for et par uger. Den rytmiske gentagelse af ordet ville holde dit sind fokuseret.

7. Du føler, at du får en anden kraft i dig. Du har evnen til at bekæmpe dine problemer, og du er klar til at tage verden til sig. Det vil reflektere fra dine øjne og ansigt.

8. Ordet Om har en kosmisk energi, der giver os positive vibes og får os til at føle os rene. Det vigtigste, du får fra meditation, er at lade tankerne passere og forbedre koncentrationen.

Punkter at huske:

1. Vælg et ordentligt miljø, hvor du er helt afsondret til at koncentrere dig og mægle bedre.

2. Du kan udtale ordet som Om eller Aum.

3. Du skal understrege udtalen af ​​M mere end O, mens du chant det.

4. Chanting af dette mantra giver en positiv energi i din surround. Du vil mærke de vibrationer, det skaber, hver gang du synger det, og du vil mærke forskellen.