Osho Meditationsteknikker og fordele

Osho har fastlagt teknikker til meditation, som han råder alle meditationssøgere til at følge og gå igennem for at få deres ønskede resultater. Han beder dem om at prøve forskellige metoder og fortsætte med at lege med metoderne. Spil en metode i mindst 3 dage, og så ville de føle en vis grad af affinitet og sundhedsforbedring. Når du har vænnet dig til en metode, der passer dig bedst med din krop og sind, skal du bare holde dig til den i mindst 3 måneder.

osho meditation

Oshos dynamiske mægling:

Oshos dynamiske meditation er den mest populære teknik blandt alle andre teknikker. Denne teknik hjælper dig med at få en individuel oplevelse, og du bør derfor være uvidende om menneskerne omkring dig. Det er en meditation, som har brug for din koncentration og bevidsthed for at være opmærksom og opmærksom. Du kan ikke blive drevet væk med tanker.

Her er trin for trin instruktioner til Osho -meditationsteknikker og fordele for dig:

Scene 1:

Træk vejret hurtigt gennem din næse og fokuser på udånding. Åndedrættet skal bevæge sig ind i dine lunger, og dit bryst vil ekspandere, når du indånder. Hold ikke din krop stram; sørg for, at din nakke og skuldre er afslappede. Bliv ved med at trække vejret dybt, indtil det bliver kaotisk, og lad energien bevæge din krop. Du bevæger dine arme for at øge energien. Energien bliver ved med at bygge op, og du må ikke bremse farten. Dette bør fortsættes i 10 minutter.

Trin 2:

Lyt til din krop, lad den udtrykke og eksplodere. Lad det tage fuldstændig kontrol og slip de ting, der sandsynligvis forstyrrer sindet. Opfør dig lidt anderledes, syng, skrig, grin, råb, hop, dans, lad bevægelserne overtage og bare gør det, du elsker. Hold din krop i bevægelse, og lad ikke sindet være en hindring. Dette skal også fortsætte i 10 minutter.

Trin 3:

Løft dine arme, mens nakke og skuldre er afslappede, og lad ikke albuerne låse sig fast. Med løftede arme springer du op og ned og råber ‘Hoo … Hoo … Hoo!’ Råber dybt fra maven og lander på dine fødder med et dunk. Lad denne hamrende lyd gå dybt ind i sexcenteret. Lad dig blive udmattet i 10 minutter, endnu en gang.

Trin 4:

Stop dig selv i den position, du lander. Arranger ikke din krop, da selv en hoste kan sprede energistrømmen, og al din indsats vil forgæves. Vær vidne til, hvad der sker med din krop og sind. Hold roen i 15 minutter på denne måde.

Trin 5:

I de næste 15 minutter dans med lidt musik, udtryk og føl dig livlig. Du vil være positiv tænkt ud af dagen.

Fordele:

  1. Du føler en indre ro og stilhed. Din opmærksomhed og fokus er stærkere, og du er et roligere menneske end før.
  2. Det lader dig komme væk fra afhængighed, som når du gradvist tager meditation alvorligt; du vil bemærke, at det også er, at du bliver afhængig. Du vil gerne forlade rygning, drikke og andre dårlige vaner.
  3. Dine prioriteter ændrer sig, og du leder efter fred mere end at lede efter jordisk besiddelse. Livet er blevet så konkurrencedygtigt, at stressen for at tjene penge, blive succesrig, tage ansvar er blevet en større byrde. Efter meditation i et par uger vil du se, at tingene bliver glattere og lettere at håndtere.
  4. Vi er mindre stressede, og vi holder os fjernt fra ting, der har en tendens til at gøre os utilfredse.
  5. Da vores krop har brug for en balance mellem god mad og motion for at holde den ren og sund, har selv vores sind brug for en vis rensning. En følelse af evighed, et strejf af spiritualitet, som modtages gennem regelmæssig meditation.
  6. Du forbliver positiv og får også folk omkring dig til at absorbere de positive stemninger.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80