Raja yoga meditationsteknikker

Yoga står for forbindelse og den mentale forbindelse mellem ens sjæl og den Højeste Sjæl ved at huske ham som en del af meditation er kendt som Rajyoga. Rajyoga hjælper din sjæl med at få forbindelse til Gud, hvilket giver dig fred og befri dig fra fortidens synder. Yoga skyller alle slags urenheder væk som at bade i en flod, og sjælen renses, når du er i kontakt med Supreme Soul.

Raja Yoga Meditationsteknikker

Her er de bedste Raja yoga meditationsteknikker og fordele.

Metoder:

1. Hold 10 til 20 minutter bortset fra din travle tidsplan hver dag for Rajyoga, enten tidligt om morgenen eller om aftenen.

2. Vælg et afsondret sted og slap af. Du kan bruge blød musik til at opbygge den korrekte atmosfære.

3. Sid behageligt på gulvet eller stolen, og hold ryggen oprejst.

4. Hold øjnene åbne og stirre på noget foran dig.

5. Stop ikke med at tænke, bare observer og prøv at koncentrere dig. Hvis du får forstyrrende tanker, skal du bare undgå dem.

6. Du vil begynde at føle dig fredelig, og derefter kan du skabe en tanke for dig selv. Prøv at forbinde din sjæl med Guds Højeste Sjæl. Prøv at forestille dig den smukke jord, som han har skabt. De grønne træer, de blå oceaner, de farverige fugle og mangfoldighed alt, der lever sammen.

7. Når du prøver at opbygge et forhold til Gud, vil du bemærke, at du føler dig positiv, og at du er mere medfølende. Du har en følelse af bevidsthed og viden, som du manglede bare et par dage før.

8. For at afslutte din meditation, mediter i et par minutter med at holde øjnene lukkede og lad ingen tanker komme op.

Fordele:

Tolerance:

Yoga øger din magt til at tolerere. Folk skal stå over for en masse situationer og komme igennem med al den verdslige vrøvl, problemer, irritation, depression osv. Når du er i en lettere sindstilstand, kan du tackle situationer meget bedre, end du var før. Dette gør igen dine forhold glattere, da du har det højere for at få situationer under kontrol.

Dømmende:

Meditation gør dit sind bevidst, og du har en klarere vision for livet. De beslutninger, der virkede tvivlsomme og vage indtil for et par dage siden, ville virke helt i orden nu, og du ville være klar til at foretage nøjagtige bedømmelser, som ville komme fra dit sind. Du vil være i stand til at bedømme dig selv bedre, men prøv ikke at dømme andre.

Forskelsbehandling:

Ligesom en guldsmed kan skelne mellem ægte og kunstige smykker i en håndvending, har vi også evnen til at skelne mellem, hvad der er rigtigt, og hvad der er forkert. Du kan finde ud af forskellene mellem sandheder og løgne, du kan forstå forskellen mellem midlertidig og evig, forskel mellem overfladisk og subtil osv..

Tilbagetrækning:

Med fuld bevidsthed om, at din sjæl er forskellig fra din krop, kan du trække dig tilbage fra sanserne. Ligesom en snegl trækker sig tilbage i sin skal for at undgå evige kræfter eller bare for at hvile, vil selv mennesket være i stand til at trække sig tilbage til deres eget selv fra enhver situation for at føle sig beskyttet.

Varige strabadser:

Meditation hjælper dig med at udholde strabadser. Når du har styrken og troen på din spiritualitet, og du ved, hvad du laver er rigtigt, vil du have viljestyrke og dedikation til at arbejde hårdt og gennemgå vanskelige situationer problemfrit.

Fokuseret:

En menneskelig hjerne har mange tanker spredt om alt det, de er relateret til. Disse er bundet til at stresse dem på et tidspunkt, og det er, når meditation bliver en healer. Når du begynder at tænke lige, forbliver du fokuseret. Dette bringer dig til lys, frihed og frigør dig fra spændinger.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80