Sahaja meditationsteknikker

Sahaja Yoga er en unik form for meditation, der er baseret på oplevelsen kaldet Self Realization eller Kundalini awakening. Dette er blevet lært af Shri Mataji Nirmala Devi, der har arbejdet hele vejen igennem for at transformere liv. Når du starter Sahaja Meditation, indser du snart, at du er ved at blive forvandlet, og du er blevet en person med mere integration, moral og fokus. Sahaja -meditation er enkel, hvis den følges i den rigtige teknik.

Sahaja meditationsteknikker

Trin for trin proces med Sahaja -meditation:

1. Inde i os alle har vi en åndelig energi, som elsker os meget. Det er ligesom vores egen mor, lærer og guide. Vi vil dedikere vores fokus til den energi, så den lader os komme i kontakt med den.

2. Tag skoene af, og sid dig godt tilpas i en stol. Lad dine fødder falde fladt ned på jorden og placer dem separat uden at røre hinanden.

3. Læg din venstre hånd på dit skød og vend håndfladen opad.

4. Læg din højre hånd på venstre side af dit hjerte og begynd at tale med din indre sjæl. Spørg energien: “Mor, er jeg den rene evige ånd?” (navngiv en guddom, du tilbeder) Gentag det tre gange.

5. Tag din højre hånd og læg den en håndsbredde ned. Niveau det med din solar-plexus, men forbliv stille på venstre side af dit bryst. Gentag derefter dette tre gange: “Mor, er jeg min egen mester?”

6. Tag nu din højre hånd og læg den en håndsbredde ned lige over din hofte. Gentag dette nu 6 gange, “Mor, giv mig venligst ren viden.”

7. Flyt din højre hånd op igen i en håndsbredde, og sig indeni med fuld tro: “Mor, jeg er min egen mester”. Gentag dette for 10 gange.

8. Flyt nu din højre hånd op igen i en håndsbredde, hvilket ville jævne dit hjerte igen. Sig nu dette med fuld tro og gentag det 12 gange, “Moder jeg er Ånden!”

9. Drej hovedet til højre, tag din højre hånd på venstre side af din nakke eller skulder og sig: “Mor, jeg er skyldløs”. Gentag det 16 gange.

10. Læg din højre hånd på din pande og hold fingrene sammen. Begynd at klemme dine tindinger, hvis dine fingre ikke når, så prøv at klemme så meget som du kan. Vær nu oprigtig og sig fra dit hjerte ud: “Mor, jeg tilgiver alle”. Gentag, indtil du er tilfreds. Tænk på de mennesker, der har gjort dig uret, og tilgiv hver enkelt af dem.

11. Bedst nu vigtigst om tilgivelse fra den guddommelige magt. Du skal bare spørge, og for det skal du bare tage din højre hånd og lægge den på bagsiden af ​​dit hoved. Vip det tilbage og spørg fra dit hjerte: “Mor, hvis jeg har gjort noget forkert, tilgiv mig venligst”. Gentag, indtil du er tilfreds.

12. Tag din højre hånd og læg nu midten af ​​din håndflade på dit hoved. Spred dine fingre bredt og vend dem baglæns, så de går ned bag på dit hoved. Skub den ned med tryk, og drej med uret. Spørg nu fra bunden af ​​dit hjerte: “Mor, giv mig venligst forbindelsen til mit sande jeg og lad mig føle det inde i mig selv” eller sig “Mor, giv mig venligst selvrealisering”. Gentag dette for 7 gange.

13. Tag dine hænder ned, og hvil dem på skødet med håndfladen opad. Luk øjnene, og sid i et par minutter i stilhed.

Fordele:

1. Forbedrer sundheden

2. Får dig væk fra afhængighed

3. Forbedrer kommunikationsevner

4. Gør dig fokuseret og koncentreret bedre

5. Lindrer stress.