Sådan mediteres dybt – teknikker og hemmeligheder

Sådan mediteres dybt teknikker og hemmeligheder

Dyb meditation praktiseres, efter at du regelmæssigt har praktiseret normal mægling i et godt tidsrum. Det er det næste trin, der følges efter normal meditation, som normalt inkluderer meditation, er en meget lavere profil, for eksempel at fokusere på et objekt, en lyd eller ved at tænke på noget særligt. Du har måske hørt meditatorer, der ønsker at tage deres meditation til et andet niveau, hvor de ønsker at uddybe deres meditation.

Sådan mediteres dybt:

Trin 1: En ordentlig dyb meditation kræver minimum 20 minutter, men i første omgang rådes du til ikke at gå ud over 5 – 10 minutter. Rummet, hvor du ville meditere, skulle enten være mørkt eller have svagt lys, som ville hjælpe dig med at koncentrere dig. Tag en lige rygstol fra din spisning, og hold en selvudløser i hånden.

Trin 2: Når du har indstillet din timer, skal du sidde på stolen og lukke øjnene. Tag en dyb indånding og læg dine hænder på dit skød. Mens du trækker vejret ud, lad dine skuldre langsomt falde ned og slappe af, gør dette i næsten tre gange. Efter dette skal du fokusere på en af ​​dine hænder, alt efter hvad der er mere dominerende, og her betyder fokusering følelse. Det lyder måske underligt, men det er vigtigt, fordi du kan gå tabt i dine tanker, mens du mediterer, når du fokuserer på din hånd og vender tilbage til din nuværende tilstand frem for at blive omdirigeret.

Trin 3: Fokuser på tommelfingeren på din dominerende hånd. Hvis du ikke kan mærke det, så prøv at flytte det lidt for at få den nøjagtige følelse og koncentration. Efter tommelfingeren skift din koncentration til den første finger og derefter til den anden. Efter dette gør du det samme med din anden hånd. Dette kan også gøres med dine fødder, men hænderne er perfekte til at begynde med.

Trin 4: Når du er færdig med dine fingre, skal du starte med din pande. Du behøver ikke nødvendigvis at gøre det på den samme session, men du kan gradvist gå op på det næste niveau, som vil omfatte dette. Du skal fokusere på din pande, og det kan i første omgang få dig til at se et mørkt rum og senere afsløre et lys. Du er nødt til at se gennem dit sind i stedet for at stresse på dine øjne for at fokusere et objekt.

Trin 5: Nu skal du tilbage til din hånd og koncentrere dig både om din hånd og pande. Du er igen begyndt med din tommelfinger og fokuserer til gengæld på alle fingrene en efter en og tænker også igennem dit sind med stress på din pande. Når du har mærket alle dine fingre på den ene hånd, skal du skifte til den anden hånd. Du kunne også slutte begge dine hænder lagt på dit skød, hvilket ville få din højre og venstre tommelfinger til at røre hinanden; din første ringefinger ville røre din første venstre finger og alle de andre på samme måde. Koncentrer dig om to fingre ad gangen og ikke alle sammen på én gang.

Hvordan ville du have det?

Mens du forsøger at bevare en balance i din koncentration og meditation, kan du støde på et øjeblik, hvor du ville gå tabt i dine egne tanker. Bare rolig, da du snart ville begynde at stresse tilbage på panden og bare meditere. Det er som en konstant kamp, ​​der ville fortsætte. På den anden side ville du også føle dig meget rolig og stille, når dit sind vil være stille og frit.

Resultater:

Du vil sikkert føle dig mindre stresset af det, du følte for 30 minutter siden. Dit sind ville være opmærksom, og du ville føle dig afslappet. Dyb meditation forvandler det indre dig.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80