Twin Heart Meditationsteknikker

Twin Heart er en kraftfuld meditationsteknik, som blev introduceret af stormester Choa Kok Sui i 1980’erne. Det er kendt for sine helbredende egenskaber og fylder også praktiserende læge med kærlighed, kraft og lys. Det hjælper dig med at opnå en tilstand af fred og reducerer alle former for stress, spændinger og angst fra din krop. Denne form for meditation handler om udrensning og tilbyder en lang række fordele for alle. Oversigten og resuméet af dette emne er blevet analyseret i de følgende afsnit.

Twin Heart Meditationsteknikker

Twin Heart Meditationsteknikker:

1. Fysisk træning:

Det første trin til tvillingehjerte -meditation er at lave nogle fysiske øvelser. Dette vil rense og forberede dig til det næste niveau. Gør det i cirka fem minutter, så lidt gråligt stof udstødes fra kroppen. Dette vil påkalde subtile energier og få dig klar til det næste trin.

2. Den guddommelige velsignelse:

dobbelt hjerte meditationDet næste trin er at bede og tilbede Gud for at påkalde velsignelser. Hver religion har forskellige guder, og du får også ret til at søge velsignelser fra troen for at høre til. Du bør bede om hjælp, beskyttelse, enhed og lyksalighed. Med dette trin er du klar til at udføre det tredje trin.

Tilslutning af din tunge til ganen:

Nu skal du forbinde din tunge med ganen. Dette vil afslutte forbindelsen mellem det første og det bageste energiniveau og af auraen og begynde cirkulationen af ​​energi gennem hele meditationen. Dette trin er det tredje og betragtes som vigtigt for alle dem, der dyrker Twin Heart Meditation.

3. Velsign Jorden:

Tryk derefter på kronechakraet med fingrene i et par sekunder. Dette vil hjælpe med koncentration. Du skal også velsigne verden med en følelse af kærlighed, venlighed og generøsitet i dit hjerte. Prøv at føle den guddommelige energi omkring dig og tal ord om lykke, glæde, fred og harmoni.

4. Meditation:

Når du er færdig med dette, kan du begynde med din meditation. Dette kan først ske, når kronen er blevet aktiveret. Du skal forestille dig et gyldent lys med dine hænder, der går ned mod jorden og fylder det med en masse kærlighed og lys. Velsign jorden også med venlige ord.

5. Chant Om:

Nu er det tid for dig at synge Om. Vær opmærksom på stilheden i verden omkring dig og forsigtigt synge om. Du kan også bruge Amen, hvis du vil. Fortsæt med at gøre dette i cirka ti minutter og derefter slappe af. Glem ikke at se på hovedet på en blid og kærlig måde.

6. Frigiv al overskydende energi:

Når du er igennem meditationen, skal du frigive al overskydende energi. Gør dette ved at løfte begge hænder i vejret med håndfladerne udad. Slip energi ved at velsigne jorden med kærlighed, fred, glæde og ro i dit hjerte. Gør dette i cirka flere minutter, indtil din krop er normaliseret. Du kan også velsigne dine familiemedlemmer eller dem, du også elsker.

7. Tak:

I slutningen af ​​det hele skal du takke det Højeste Væsen for hans åndelige vejledning og guddommelige velsignelser. Dette vil bringe en ende på Twin Heart Meditation.

8. Fysiske øvelser og massage:

Den sidste ting du skal gøre i Twin Heart Meditation er at massere de forskellige dele af din krop eller lave nogle gode fysiske øvelser i cirka fem minutter. Dette vil rense din krop og give dig åndelig energi. Du vil føle dig lys og stærk og helet efter dette.