10 felkapott hagyományos Gorintaku dizájn kézhez 2021

Ki nem szereti Mehendit a kezén és a lábán? A hagyományos megjelenés, szépség és báj, ami Mehendi kezében van, nem fejezhető ki. A telugu kultúrában hagyományos Gorintaku minták is léteznek, amelyek az idősebb generációkban is divatban voltak. A gorintaku hagyományosan hennalevelekből készül, amelyeket őrölnek és hagyományosan jól összekevernek, hogy élénk természetes vörös színt kapjanak.

Gorintaku Paste Designs

Ezeket a gorintaku mintákat továbbra is leginkább a fesztivál vagy különleges kulturális alkalmak során részesítik előnyben. Hiteles telugu megjelenést hoznak, és ki nem szeret időnként hagyományosnak tűnni? Menjünk végig, és nézzük meg újra a gorintaku design modell emlékeit. A teljes öregségi vintage hagyományos dizájntól a kortárs, mégis etnikai megjelenésig mindent lefedtünk!

10 egyszerű és legjobb Gorintaku Designs kép:

A felső örökké kedvenc és gyönyörű Gorintaku minták a következők:.

1. Egyszerű kerek pont kialakítás:

gorintaku chandamama mehndi tervez

Ez a legalapvetőbb és hagyományos egyszerű gorintaku minták a telugu kultúrában. Gyakran észrevesszük ezt az idősebbek kezében, és aligha szánunk rá időt. Legyen szó bármilyen hagyományos eseményről vagy fesztiválról vagy templomi poojáról; ez a gorintaku ideális és kulturális megjelenésű design minden nőnek és lánynak minden korosztályban.

2. Könnycsepp Gorintaku Design:

Könnycsepp Gorintaku Design

Ez egy másik hagyományos gorintaku design, amellyel már találkozhatott. Egyszerű, pontozott és kerek kialakítás helyett néhány bonyolult félkör és kúp alakú kialakítással rendelkezünk, amelyek könnyen hozzáadhatók a megjelenéshez és a stílushoz. Azonban az általános gorintaku kialakítás alapvetőnek és nagyon hagyományosnak tűnik. Ez ideális azok számára, akiknek kifogy az idejük, és rövid időn belül meg kell szerezniük az alapvető kulturális megjelenést. Mit gondol erről?

3. Csillag alakú Gorintaku Design:

gorintaku képeket tervez

Szeretjük ezt a gorintaku tervek között. Ez a gyönyörű henna Mehendi dizájn szupergyors és könnyen tartható. Egy nagy csillag, több ponttal a terek körül és az ujjak közelében, kitölti a kezét és a tenyerét, és felemeli a megjelenést és nagyon hagyományos, mégis kényelmes értelemben vett megjelenést. Nagyon jól illik különféle alkalmakhoz, legyen az fesztivál, ima vagy esküvő.

4. Hagyományos vörös telugu Gorintaku minta:

Hagyományos piros Telugugorintaku minta

Ez az aaku gorintaku kialakítás ismét egyszerű. Miután elkészítette a Mehendit vagy a hennát, mindössze egy fogpiszkálóra vagy vékony pálcára van szüksége a kúp vagy háromszög alakú minták felhordásához az ujjak és a tenyerek közelében. Ez egy nagyon bonyolult és gyönyörű, mégis klasszikus telugu népszerű gorintaku design és minta stílus a mai napig. Mit gondol ezekről a telugu gorintaku mehndi mintákról??

5. Hagyományos és régi Gorintaku alaptervezés:

régi gorintaku minták

Ez az ősi gorintaku tervek között van, amely népszerű az idősebbek és a nagyszülők között. Könnyű megtenni, és mindössze annyit kell tennie, hogy otthon készített hennát vagy gorintakut és kézujjakat készít a körök és félkörívek tervezéséhez. A virágos alap megjelenésű gorintaku design ideális a hagyományos összejövetelekhez és otthoni rendezvényekhez.

6. Egyszerű és gyors Gorintaku ötlet:

Egyszerű és gyors Gorintaku ötlet

Itt vannak más gyors és egyszerű tervek gorintaku -val. Ez a kör és a kerek alakú hagyományos mehndi és gorintaku minta nagyon gyakori stílus a telugu háztartásokban. Egy másik kör kis pontok vagy félkörök, amelyeket a sugár körül adtak hozzá, pillanatok alatt ilyen gyönyörű és szép mintát hozhat. Ez egy újabb, mégis alapvető megjelenésű kialakítás.

7. Gorintaku Design kúpokkal:

gorintaku kezeket tervez

Tudod, ki is lehet próbálni az alapvető és kedves mehndi mintákat, amelyeket a gorintaku fáról szedtek és egy kúpot helyeztek el. A henna dizájnt viszonylag könnyű kipróbálni. Adja hozzá a mehndit egy kúpba, és rajzolja meg ezt az egyszerű kerek formát körökkel és levélmintákkal, hogy elérje ezt a hasonló megjelenést. Ez a kedvenc gorintaku kúp terveink között van jelenleg.

8. Virág és levél Gorintaku tervezési minta:

Virág és levél Gorintaku Design Pattern

Ez nem teljesen telugu hagyományos henna design; ez azonban kortárs stílus és minta, anélkül, hogy a hagyományos megjelenés eredetiségét választaná. Ezek a gorintaku levélminták virágdíszekkel nagyon aranyosak és kedvesek, és jelenleg a legkedveltebbek közé tartoznak. Viszonylag könnyű megtenni, és a trükk az, hogy ujjlenyomatokkal rajzoljuk le ezt a mintát! Hát nem menő?!

9. Egyszerű virágos Gorintaku minta:

Gorintaku tervez modellt

Ez egy még alapvető gorintaku mehndi tervezés virágmintákban és formatervezésben. Vegye ki a hennát, és próbáljon mindkét kezére levél alakú virágkompozíciót rajzolni kúp vagy vékony botok vagy fogpiszkálók segítségével. Töltse ki a köztük lévő hézagokat, és már indulhat is. Ezt még jó kipróbálni naponta, és még mindig jól néz ki.

10. Fény Mehndi minta:

legjobb gorintaku minták

Végül ismét a legfontosabb és legnépszerűbb gorintaku egyszerű minták közé tartozik. Először csak egy kis kört kell tennie, és megpróbálhat pontokat tenni vékony botokkal vagy fogpiszkálókkal. Húzzon le néhány réteg pontot, és a többit tartsa a helyén. Kérjük, tegye ugyanezt az ujjak közelében, és ennyi! Hát nem egyszerű és hagyományos is?

Végső gondolatok:

Ezek a hagyományos gorintaku telugu minták és minták meglehetősen népszerűek az itteni háztartásokban. Legyen szó fesztiválról vagy egyszerű alkalomról; széles körben foltosak. Miközben a mainstream és a modern mehndi most átveszi a trendet, mégis jó érzés kipróbálni a régi jó formaterveket és hagyományosnak tűnni. Mit gondolsz róluk? Ossza meg velünk gondolatait is! Szeretünk hallani rólad.