10 førende Mehndi -kunstnere i Ahmedabad

Mehndi er en kunstform, der glorificerer en kvindes udseende ved mangfoldige. Mehndi eller henna er blevet brugt siden årtier, og det er specielt anvendt til alle festivaler, bryllup eller lykkebringende lejlighed for at afspejle lykken.

Mehandi betragtes som hellig og ren og er meget populær i det nordlige Indien, Rajasthan osv. På grund af tilstødende område og indflydelse heraf, Ahmedabad har fået inspiration, og mange store og vidunderlige mehendi -kunstnere stammer herfra. De anvender fabelagtig og fantastisk mehndi til enhver lejlighed og tilføjer mere farve til kvinders hænder.

Førende Mehndi -kunstnere i Ahmedabad

Populære Mehndi -kunstnere i Ahmedabad med priser:

Lad os se på de 10 bedste Mehndi -designere i Ahmedabad.

1. Zakiya Professional Bridal Mehndi Artist:

Zakiya Professional Bridal Mehndi Artist

Zakiya og team vil anvende fremragende mehendi -designs til enhver lejlighed som bryllup eller enhver funktion. Han er blevet tildelt den bedste “Professionelle Mehndi -kunstner” af Ahmedabad Mirror, Times of India for sit forbløffende design. Hans gebyr starter fra Rs 3, 500/-og fremefter for forskellige typer mehandi-design.

 • Internet side: @ZakiyaMenhdiArt følger ham på ansigtsbogen.
 • Kontaktoplysninger: +(91) -8866056584.
 • Adresse: Moti Makeriwad Colony, Relief Road Ahmedabad-380001.

2. Chetan Panchal Mehndi -kunstnere i Ahmedabad:

Chetan Panchal -kunstner i Ahmedabad

Chetan Panchal har ekspertise i brudefigurativt design, og hans designs er simpelthen fantastiske. Han bruger tredobbelt filter mehendipulver og olie af høj kvalitet, og hans pakke starter fra Rs 6000/- og fremefter. Han er klar til at rejse til andre dele af Gujarat, Maharashtra og endda Rajasthan for at anvende mehandi.

 • Internet side: @ChetanPanchalMehndiArtist følger ham på ansigtsbogen.
 • Kontaktoplysninger: +(91) -9825269374.

3. Famina Mehndi -kunstner i Ahmedabad:

Famina Mehndi -kunstner i Ahmedabad

Famina og hendes team vil lave smukt og indviklet mehendi -design til alle slags funktioner som bryllup, husopvarmning osv. De er ekspertise inden for designs som brudefigur mehandi, arabisk, Color og zardosi mehendi og mange flere. De accepterer kontanter for deres tjenester, og det starter fra Rs 2.500 og fremefter.

 • E -mail -id: [email protected]
 • Kontaktoplysninger: +(91) -9737300668, 9924754379.
 • Adresse: Shahpur, Ahmedabad.

4. Karishmas Creation i Ahmedabad:

Karishmas Creation i Ahmedabad

Karishma er en velprofessionel mehndi -kunstner i Ahmedabad, hun og hendes team er specialiseret i figurative mehandi, indo -vestlige Mehendi, traditionelle mehendi -designs, tatoveringsdesigner samt i brude mehandi. De opkræver pr. Hånd Rs 250, og deres stirreområde til enhver lejlighed er Rs 8000/- og fremefter.

 • Internet side: www.karishmascreations.in/
 • Kontaktoplysninger: +(91) -9375183651.
 • Adresse: Maruti 4 Flats, Pratapkunj Society, Vasna Ahmedabad-380001.

5. Dharshan Mehndi -kunstner:

Dharshan Mehndi kunstner

Dharshan i en af ​​de bedste og fantastiske mehendi -kunstnere, der har ubegrænsede ideer, og han vil anvende mehandi på en meget anderledes og attraktiv måde. Han anvender alle former for mehandi -designs og har en oplevelse især inden for brude mehndi -designs, og han er også en stor rangoli -kunstner.

 • Internet side: www.darshanart.com/
 • Kontaktoplysninger: +(91) -9998726113.

6. Veer og Vinod Mehndi -kunstner:

Veer og Vinod Mehndi -kunstner

Både Veer og Vinod er uddannet og er en professionel mehndi -kunstner med vaseerfaring i mehendi -design. De har mange andre tjenester, som omfatter skønhedssaloner, skønhedssaloner for damer, Zardosi Mehandi -kunstnere, brude Mehendi -kunstnere, skønhedsspa’er til kvinder, ayurvediske skønhedssaloner.

 • Internet side: www.mehandi.com
 • Kontaktoplysninger: +(91) -8980065047.
 • Adresse: Stueetagen, Iscon Circle, Sarkhej Gandinagar Highway Ahmedabad-380055.

7. Brude Mehndi -kunstner i Ahmedabad:

Brude Mehndi -kunstner i Ahmedabad

Kunstneren er berømt for at anvende smuk mehndi til brude såvel som ved enhver anden lejlighed. De har god ekspertise i vestlige og også i traditionelle mehndi -designs. De anvender smukke motiver på hænder og fødder, og de accepterer kun kontanter for deres tjenester. De andre detaljer er som følger:

 • Kontaktoplysninger: +(91) -9510128788.
 • Adresse: Butik nr. 5, stueetage, Prince Prabhat Shopping, Jamalpur Ahmedabad-380001.

8. Soniya – Bedste Mehndi Designer i Ahmedabad:

Soniya Mehndi -kunstner i Ahmedabad

Soniya er en velprofessionel mehndi og også en tatoveringsdesigner, hun har 18 års erfaring med mehendi og tatoveringsdesign. Hun foretrækker at anvende forskellige former for farverigt brude mehndi -design, hun laver også brudesminke. Hendes pakke starter fra 3.500 Rs og fremefter.

 • Internet side: www.flickr.com/

9. Bindu Shah Creative Mehndi i Ahmedabad:

Bindu Shah Creative Mehndi i Ahmedabad

Bindu Shah mehandi -kunst er meget unik fra andre, hun holder al sin indsats for at holde de gamle traditionelle designs i live. Hun træner endda mange mehendi -kunstnere og anvender alle slags mehndi -design som brude, traditionel, skraveret, jardoshi osv. Hun har bred tilfredse kunder, og hun rejser til andre lande for at deltage i sine kunder.

 • Internet side: www.bindushah.com
 • Kontaktoplysninger: +(91) -9824443821.
 • Adresse: 11 B Surya Nagar Society, Atmajyoti Ashram Road, Ellora Park, Vadodra-390023.

10. Sensimonial Touch Bedste Mehndi -kunstner i Ahmedabad:

Bedste Mehndi -kunstner i Ahmedabad

Her kommer en passioneret kunstner, der er forelsket i henna og kan anvende forskellige former for mehandi -design. Hans ekspertiseområde er, at han anvender temabaseret mehndi -design og har vundet prisen for international Henna Art -færdiggørelse. Han arrangerede også regionale kloge henna -workshops, hvor han lærer og også underviser i forskellige henna -kunst.

Alle de ovennævnte professionelle mehndi -kunstnere i Ahmedabad er bedst på markedet med nyeste og unikke ideer, det er bare påkrævet at fortælle dem, hvilken type mehandi -designs kvinderne leder efter. De vil give de enestående mehendi -designs til hænder og ben, som bare vil fascinere af alle. Vent ikke mere til de næste lejligheder; få de trendy og traditionelle mehandi -designs udført af disse professionelle mehndi -kunstnere.