10 imádnivaló Bajuband Mehndi dizájn képekkel!

Bajuband Mehndi

A Bajuband vagy Armlet mehndi minták nagyon népszerűek minden generáció körében, mivel élénk és stílusos megjelenést kölcsönöz egy nőnek. A bajuband a fel- és az alsó karon is viselhető, választása szerint. Az ókorban a királynők ékszerként viselték őket, de most mehendi alkalmazásával újították fel. Ezek a formatervezések extravagánsnak tűnnek, és ha gondosan megtervezik, „wow” hatást kölcsönöz másoknak.

Egyszerű és legújabb Bajuband Mehndi minták:

Vessünk egy pillantást a bajuband mehndi top 10 dizájnjára a trendben.

1. Mango Leaves Wide Bajuband Mehndi Design:

Mango levelek széles Bajuband Mehndi Design

A kialakítás meglehetősen széles méretű, és lefedi a teljes karokat, így csillogó és látványos megjelenést kölcsönöz. A dizájn két részre oszlik: a mangólevelek, valamint a görbék és az egymást átfedő kis vonalak kortárs stílusúvá teszik, és az egyik legnépszerűbb dizájn.

2. Ganesha Bajubandh Designs:

Ganesha Bajubandh Designs

Ez a fajta karfalat tökéletes azok számára, akik vallási hajlamúak, vagy valami mást és mennyei megjelenést szeretnének a karjukon. A karokon egy kis Ganesha motívumként van kialakítva, így a karok sercegő és látványos megjelenést kölcsönöznek. Ez lesz a legjobb design indiai fesztiválokra.

3. Gyönyörű páva stílusú Baju Band Mehandi Design:

Páva stílusú Bajuband Design

A páva stílusú bajuband mehndi minták nagyon gyakoriak, mivel jól ismert szépségéről és eleganciájáról. A karok kialakítása nagyon lenyűgözőnek tűnik, a pávatollak pedig apró ívekkel és vonalakkal vannak tele, ezáltal elbűvölő megjelenést kölcsönöz személyiségének. Ez a legjobb bajuband design minden alkalomra.

4. Ékszerminta Baju Mehndi Design:

Ékszerminta Bajuband

Ez a fajta bajuband nagyon egyszerűnek tűnik, de megjelenést kölcsönöz az ékszereknek. Az ősi időkben a királynők hasonló bajbandot viseltek valódi aranyból és kövekből, fűzővel. Tehát most könnyen alkalmazhat mehndit, és megkaphatja azokat a királyi és ízléses megjelenéseket.

5. Virágos Bajuband Mehndi minták:

Virágos Bajuband Mehndi Designs

A virágmintákat mindig is nagyon díszítették a nők. A virágok széles körben elterjedtek a karokon, vastag körvonalakkal és kis vékony vonalakkal és ívekkel a virág közepén. A három motívum jól néz ki, ha újonnan házasok tervezték, és a minták nőiesnek és romantikusnak tűnnek.

6. Smiley virágos stílusú Bajuband dizájnnal Mehndiben:

Smiley with Flowers Style Bajuband

Ez a fajta kialakítás ideális választás fiataloknak a karon. A kis smiley -t úgy tervezték, hogy a felső és az alsó oldalon aranyos virágok tűzzenek ki. Ez a fajta dizájn teljesen sziporkázónak és forrónak tűnik, ha megfelelően tervezték a karokon, ez az egyik legjobb karmantyús mehndi tervezés lányoknak.

7. Geometriai alakzat Bajuband Mehndi Design:

Geometriai alakzat Bajuband Design

Ez a fajta gyémánt alakú bajuband mindenkinek kellemes megjelenést kölcsönöz, mindkét végén húrok vannak rögzítve, amelyek elfedik a karokat, és a gyémántot finom vonalak és ívek díszítik anélkül, hogy túl ügyetlenné tennék. A belső kialakítás enyhe árnyékot adott, hogy kiemelje a mehendi dizájnt.

8. Finom Lotus stílusú Bajuband minták:

Finom Lotus Style Bajuband

Mivel a virág lótusz a szépséget, a nőiességet és a tisztaságot jelöli, a lótusz jó módja annak, hogy megjelenítse ugyanazt. Ezt a fajta bajuband mintát szeretik a nők, akik nem szeretik a nagy méretű dizájnt, ez az egyik egyszerű bujaband mehndi design, de mélyebb jelentéssel bír.

9. Virágok és levelek ihlette Bajubandot:

Virágok és levelek ihlették Bajubandot

A dizájn elegáns alkalmazást kapott, és a természet ihlette. A bajuband teljesen másképp néz ki, és a virágok és levelek minden sora kifinomult és tökéletes alakú. A leveleken lévő vonal fölött és alatt gondolkodásra késztették, hogy szebb legyen a design.

10. Függő lánc Bajuband Design:

Függő lánc Bajuband Design

Ez a lógó lánc stílusú bajuband mehendi dizájn remekül néz ki, és a korábbi idők terveit is ábrázolja. A láncon néhány csillogást megszórnak, és a hullámszerű vonalak, apró pontozott virágok és levélcseppek csak a dizájnt és a karokat emelik ki. Ez az egyik egyedi kivitel.

A hennából vagy mehndiből készült karfellép nagyon figyelemre méltó, és rendkívüli és szenzációs megjelenést kölcsönöz az embernek. A bajubandok ideiglenesek, de nagyon kellemesek a szemnek, és sok kulturális jelentőséggel bírnak. A fiatal lányok általában értékelik és szeretik tervezni a fenti egyszerű bajuband mehendi mintákat, mivel ez látványos megjelenést kölcsönöz nekik, ékszerek nélkül a karon. Óriási igény mutatkozik a menyasszonyi bajuband mehndi minták iránt is Indiában.