10 legújabb gyűrűs Mehndi dizájn 2021 -ben

A mehndi alkalmazása a kezekre és lábakra nagyon népszerű az indiai kultúrában, és megkülönböztető megjelenést kölcsönöz, és ha gyűrűs stílusú mehendit alkalmaz, akkor ez egyedülállóan hangzik, és eltér a mehandi más mintáitól.

A gyűrűs henna minták nagyon félelmetesen néznek ki, és páratlan megjelenést kölcsönöznek a tenyérnek. Ebben a mintában a tervezés a tenyérből indul ki, és hihetetlen és kiemelkedő módon takarja el az ujjakat, így látványos megjelenést kölcsönöz. Ez a mehandi minta hagyományos megjelenést kölcsönöz, és jól illik minden alkalomra vagy szertartásra.

Ring Mehndi Designs

Hagyományos és divatos gyűrűs Mehndi minták:

Nézzük gyorsan a 10 legjobb gyűrűs mehndi mintát 2021 -ben, és válasszunk egyet.

1. Eljegyzési gyűrű ceremónia Mehndi Designs:

gyűrű mehndi tervez

Ez a fajta gyűrűs mehandi tökéletes az eljegyzési szertartásokhoz, ahol a virágzó virágok motívumai a levelek mellett az ellenkező végén vannak kialakítva. A dizájn látványosan meghosszabbodik az ujjak felé, ahol egy gyűrű van kialakítva, így tökéletes mehendi dizájn erre a szertartásra.

2. Tervező gyűrűstílus Mehndi Design:

Tervező gyűrű stílusú Mehndi Design

A fiatalok nem szeretik a bonyolult és nehéz mehendi mintákat, így ez a fajta stílusos, hatalmas kinézetű gyűrűs stílusú mehndi design ideális választás számukra. A kis pont kis ívekkel és vonalakkal teszi ezt a formatervezést gyönyörűnek a kezeken.

3. A legújabb nyugati mintás Mehndi gyűrűs minták:

Legújabb nyugati mintás gyűrű Mehndi Design

A közelmúltban a nyugati országokban a mehandi egyre népszerűbbé válik elbűvölő megjelenése miatt. Ez a fajta egyszerű, mégis ízléses mehendi minták az ujjakon felülmúltságot kölcsönöznek, és számos redővel javítják megjelenését.

4. Kör alakú gyűrűs stílusú Mehandi Design:

Kör alakú gyűrűs stílusú Mehndi Design

Ez egy másik tökéletes és mesés gyűrűs stílusú mehendi kialakítás, kör alakú mintával az ujjak felé. Az ujjakon az ujjak hegyén lévő kis görbe vonalak egyszerűnek, de gazdag mehndi kialakításnak tűnnek minden alkalomra.

5. Aranyos szív stílusú gyűrű Mehndi Design:

Aranyos szív stílusú gyűrű Mehndi Design

Ez a rendkívüli és aranyos kivitel nagyon vonzónak tűnik a szem számára, ha ujjakon tervezik. Nagyon egyszerű kialakítás és a kis aranyos szív az ujjakon, kis lineáris görbékkel körülvéve fantasztikus megjelenést kölcsönöz az egész koncepciónak.

6. Egyedi Ujjgyűrű Mehndi Designs:

Egyedi gyűrűs stílusú Mehndi Design

Ez a fajta gyűrűs stílusú mehndi kialakítás modern személyiséget kölcsönöz a személyiségének. A mehandi vonal vastag, és kis pontozott láncon elképesztő megjelenést kölcsönöz, a kulcsot úgy tervezték, hogy csodálatos és stílusos megjelenést kölcsönözzön a személyeknek.

7. Arab stílusú gyűrű Mehndi Design:

Arab stílusú gyűrű Mehndi Design

Ez a fajta arab stílusú gyűrűs mehendi hatalmasnak tűnik, és általában nagy motívumokkal vagy miniatűrökkel tervezték, így csodálatosnak és nagyon vonzónak tűnik a szem számára. A virágmotívumokat a kezek oldalán tervezték, az ujjakat csekk mintával töltötték fel.

8. Egyszerű gyűrűs Mehndi minták:

Egyszerű Gyűrű Mehndi Designs

Ez a fajta gyűrűs mehndi kialakítás nagyon egyszerűnek tűnik, és nagyon könnyen alkalmazható. A virágos és leveles minta minden alkalomra felvihető, és csodálatos megjelenést kölcsönöz a kezeknek és az ujjaknak. A gondolatban pontozott művészet a design kiemelésére adott.

9. Modern gyűrűs Mehndi tervek a kezekhez:

Modern gyűrűs Mehndi Designs for Hands

Ez egy másik modern és csillogó gyűrűs mehndi design. Ez a fajta kialakítás bármilyen rituálén és alkalmi napon is alkalmazható. Az ujjakon aranyos szőlőmintát és pöttyöket terveztek, amelyek vonzónak tűnnek, és dicsőséges megjelenést kölcsönöznek az ujjaknak.

10. Geometriai alakú gyűrűs stílus Mehndi Design:

Geometriai alakú gyűrűs stílus Mehndi Design

Ez a típusú gyűrűs mehndi kialakítás meglehetősen gyakori, és olyan nők díszítik, akik szeretik a teljes kezeket, amelyek a mehendi dizájnt takarják. Az ujjakon a bonyolult kis görbék és vonalak kör alakúak, így nagyon szépnek és vonzónak tűnnek.

A gyűrűs mehndi tervek jól néznek ki és gélek minden nő kezében. Ez a mehendi stílus nagyon egyszerű, és gond nélkül alkalmazható a tenyéren, ezért nagyon népszerűvé vált a fiatalok körében. Most egy új trend alakult ki a gyűrűs mehndi művészet tervezésére minden alkalomra vagy rituálékra. Sokféle rajz rajzolható, amelyek tetszés szerint választhatók vagy testreszabhatók.