10 legújabb nyugati Mehndi dizájn 2021 -ben

Sok trend jön és megy az idő múlásával, néhány örökké tart. Mehndi egy közülük; ez a tendencia az idő múlásával folyamatosan fejlődik, és nem csak a keleti országokra korlátozódik. Ezeket a mehendi mintákat a nyugati kultúra is értékeli. A gyönyörű illat és a megjelenés a legfontosabb jellemző, ráadásul nem állandó. Így minden hölgy folyamatosan változtathatja a terveket az alkalmak alapján.

A legújabb nyugati Mehndi tervek 2020 -ban

A legjobb 10 imádnivaló nyugati Mehndi dizájn a kezekhez:

Itt vannak a legjobb nyugati mehndi minták az összes ruhájához.

1. Arab nyugati Mehandi:

Arab nyugati Mehndi

Mehendi nem korlátozódik Indiára; a nyugat -ázsiai országokat arabnak nevezik. Ez egyenes folt mintázatú, és nagyon sűrű, dekoratív körvonalakkal, és leginkább a tenyéren, nem pedig a csuklón alkalmazzák. Ezek a formatervezési minták még a vállra is felvihetők, így jól illik a nyugati ruhákhoz.

2. Indiai nyugati Mehndi formatervezési minták:

Indiai nyugati Mehndi

Az indiai Mehandi tervek kissé összetettek. Vannak karaktereik, pávájuk, virágaik és sok bonyolult kialakítású ívük. Ez egy bonyolult kialakítás, nem hagy sok helyet a kettő között. Ez a fajta kialakítás a ruháknak megfelelően alkalmazható.

3. Indo-arab nyugati Mehandi Designs:

Indo-arab nyugati Mehndi

Az indo-arab Mehendi az indiai és arab Henna stílus kombinációja. Ez az arab alapja, az indiai művészet bonyolult íveivel, a páva és a virágmintával. Ez a kialakítás mindkét kezével kitöltve készül, ami jó lehetőség lesz esküvőre.

4. Pakisztáni Best Western Mehndi Design:

Pakisztáni Best Western Mehndi Design

A pakisztáni mehndi design kiegyensúlyozott virágos, geometriai és paisley elemeket tartalmaz. Ez pakisztáni és arab mehendi kombinációja. A geometriai tervek tökéletesen készülnek, ami vonzó megjelenést kölcsönöz a kezeknek.

5. Egyszerű nyugati Mehndi Design:

Egyszerű nyugati Mehndi Design

A mehndi alkalmazása kissé bonyolult lehet saját otthon, de az egyszerű Mehandi minták gyorsak és könnyen alkalmazhatók. Ezt a formatervezést ékszertervezésnek nevezik, medál és gyöngyös lánc, ez az egyszerű és elegáns művészetet jelenti.

6. Nyugat -Mehndi tetoválása:

Tetoválás Nyugat -Mehndi

A Mehendi egy ideiglenes tetoválás, amelyet a tenyéren, a kezeken, a karokon, a vállon és a háton lehet alkalmazni. A hennaporból mehndit készítenek, amely természetes termék; így bárhol alkalmazható a testen, allergia nélkül.

7. Marokkói nyugati Mehndi:

Marokkói nyugati Mehndi

A marokkói mehendi a Közel-Keletről származik. Ez a fajta mehndi geometriai mintázattal rendelkezik. a színnek nem lesz virágja és íve, ezek a geometriai minták pedig nagyon klasszak és elegánsak, ami egyedi is lesz.

8. Glitter Western Henna Designs:

Csillogó nyugati Mehndi

Mindannyiunknak szüksége lenne egy kis ragyogásra az életében. Ez a mehndi stílus csillog a dizájnban. Többnyire arab mintával rendelkezik, tele a mintákkal és csillogókkal a szegélyeken, és alkalomhoz illően fog kinézni, ez könnyen mosható vízzel.

9. Mughlai Western Mehandi:

Mughlai Nyugat -Mehndi

A Mughlai mehndi részletes, apró és ügyes kialakítású. Itt minden görbe és pont merész, és ez a legrégebbi trend is. Ez a fajta kivitel tökéletes lesz a menyasszonyok számára. Gyönyörűen néz ki kis kezeken, és kiemelkedő megjelenést kölcsönöz mind az indiai, mind a nyugati ruháknak.

10. Többszínű nyugati Mehndi:

Többszínű nyugati Mehndi

A többszínű Mehandi egy másik új trend, amelyet a fiatalok szeretni fognak. Ezek a minták különböző színekkel vannak tele, amelyek alkalmazhatók a megfelelő ruhákkal. Ezek a színek meglehetősen tisztességesek és egyediek a csillogó szín mehndi kombinációjával, és ez a legjobb nyugati mehendi design több színben.

Indiában egyetlen funkció sem teljes tánc, édesség, virág és Mehendi nélkül. Ez megmutatja az érzelmek mélységét a finom tervek révén. A Mehandi nem korlátozódik az indiai funkciókra, és az érdeklődés alapján bármikor alkalmazható; vannak egyszerű tervek, amelyek még jól is mutatnak a munkában. Ez az új nyugati mehndi tervezési irányzat minden ruhához és megjelenéshez passzol.