10 nyeste Ring Mehndi -designs i 2021

Anvendelse af mehndi på hænder og fødder er meget populær i indisk kultur, og det giver et karakteristisk udseende, og hvis du anvender mehendi i ringstil, lyder det unikt og forskelligt fra andet mønster af mehandi -design.

Ringhenna -designs ser meget fantastiske ud og giver håndfladen et uovertruffen udseende. I dette mønster starter designet fra håndfladen og dækker fingrene på en utrolig og fremragende måde, hvilket giver et spektakulært udseende. Dette mehandi -mønster giver et traditionelt udseende og passer godt til enhver lejlighed eller ceremoni.

Ring Mehndi Designs

Traditionelle og trendy Ring Mehndi Designs:

Lad os hurtigt se på de 10 bedste mehndi -designs i 2021 og vælge en til dig.

1. Forlovelsesring Ceremoni Mehndi Designs:

ring mehndi designs

Denne type ring mehandi er perfekt til forlovelsesceremoni, hvor motiver i blomstrende blomster er designet i modsatte ender sammen med blade. Designet forlænges på en spektakulær måde mod fingrene, hvor i en ring er designet, hvilket gør det til et perfekt mehendi -design til denne ceremoni.

2. Designer Ring Style Mehndi Design:

Designer Ring Style Mehndi Design

De unge elsker ikke indviklede og tunge mehendi -designs, så denne form for stilfuldt mehndi -design i ringformet look er det ideelle valg for dem. Den lille prik med små kurver og linjer får dette design til at se smukt ud på hænderne.

3. Seneste vestlige mønster Mehndi Ring Designs:

Seneste vestlige mønsterring Mehndi -design

For nylig vinder mehandi i vestlige lande popularitet på grund af det fascinerende udseende. Denne type enkle, men stilfulde mehendi -designs på fingre giver en superlativ samt forbedrer dit udseende med mange folder.

4. Cirkulært mønster Ring Style Mehandi Design:

Cirkulært mønster Ring stil Mehndi Design

Dette er et andet perfekt og fabelagtigt mehendi -design i ringstil i et cirkulært mønster, der strækker sig mod fingrene. På fingrene ser små kurvelinjer på spidserne af fingrene enkle ud, men et rigt mehndi -design til enhver lejlighed.

5. Cute Heart Styles Ring Mehndi Design:

Cute Heart Styles Ring Mehndi Design

Denne form for ekstraordinært og sødt design ser meget tiltrækkende ud for øjnene, når det er designet på fingre. Det er et meget enkelt design og det lille søde hjerte besat på fingrene omgivet af små lineære kurver linjer giver et fantastisk look til hele konceptet.

6. Unikke fingerring Mehndi -designs:

Unikt Mehndi -design i ringstil

Denne type mehndi -design i ringstil giver en person moderne snurren til deres personlighed. Mehandi -linjen er tyk og på den lille prikkede kæde giver et fantastisk look, nøglen er designet og giver et vidunderligt og stilfuldt udseende til din person.

7. Arabisk stilring Mehndi Design:

Arabisk stilring Mehndi -design

Denne type arabisk stil ring mehendi fremstår enorm og er generelt designet med storslåede motiver eller miniaturer, hvilket får den til at virke fantastisk og meget tiltrækkende for øjnene. Blomstermotiverne er designet på siden på hænderne, og fingrene er fyldt med checkmønster.

8. Simple Ring Mehndi Designs:

Enkle ring Mehndi -designs

Denne type ring mehndi -design ser meget enkel ud og er også meget let at anvende. Blomstermønsteret og bladmønsteret kan påføres ved enhver lejlighed og giver et vidunderligt udseende til både hænder og fingre. Tænk prikket kunst har givet for at fremhæve designet.

9. Moderne Ring Mehndi -designs til hænder:

Moderne Ring Mehndi -designs til hænder

Dette er et andet moderne og sydende ring mehndi -design. Denne type design kan anvendes på alle ritualer såvel som på enhver afslappet dag. På fingrene er søde vinmønstre og prikker designet, så det ser attraktivt ud og giver fingrene et herligt udseende.

10. Geometrisk form ring stil Mehndi design:

Geometrisk form ring stil Mehndi design

Denne type ring mehndi -design er ret almindelig og prydes af kvinder, der elsker fulde hænder, der dækker mehendi -design. På fingrene er indviklede små kurver og linjer designet i et cirkulært mønster, så det ser meget smukt og attraktivt ud.

Ring mehndi -designs ser godt ud og geler på enhver kvindes hænder. Denne mehendi -stil er meget let og er helt problemfri at anvende på håndflader, på grund af dette er den blevet meget populær blandt unge. Nu har en ny trend sat til at designe ring mehndi -kunst ved enhver lejlighed eller ritualer. Der er tegnet mange typer designs, der kan vælges eller tilpasses efter deres præferencer.