10 nyeste single line Mehndi -designs med billeder

For at forbedre det smukke udseende er mehndi den ideelle og slående måde. Mehndi eller henna blev engang påført hænder eller fødder i længere tid og får damer til at se smukke og charmerende ud hele dagen.

Der findes forskellige typer mønstre i mehendi -design, hvoraf mehendi -designs med én linje er et design, som alle kvinder vil elske at anvende på hænderne. Det vil herliggøre hænderne i vid udstrækning med disse enkle og lette mehndi -designs med én linje og blive suppleret ved enhver lejlighed.

Single Line Mehndi -designs med billeder

Traditionelle og enkle Mehndi -designs med én linje til hænder:

Lad os se på de 10 mest populære mehndi -designs til kvinder til kvinder.

1. Heart Shape Single Line Mehndi Design:

Heart Shape Single Line Mehndi Design

Dette er et af de mest ekstraordinære og unikke mehandi -designs med en enkelt linje med hjerteform. Et hjerte i stor størrelse tegnes, og den inderste del er fyldt med en lille indviklet linje, og den er skitseret med tykke prikkede kanter på samme måde er en anden hjerteform designet på håndleddet.

2. Paisley Line Single Mehndi Design:

Paisley Line Single Mehndi Design

Paisley er en meget sjælden, men en unik kunst, der findes i mehandi -design. I dette mønster påføres flere buede linjer, hvilket får det til at se fantastisk ud og ser godt ud på en kvindelig personlighed. Denne type design ser meget attraktiv ud og fanger let andres opmærksomhed.

3. Peacock Mehndi Designs Single Line:

Peacock Single Line Mehndi Design

Påfuglfuglen beundres af mennesker for sit smukke udseende; det fantastiske påfuglemotiv designet på håndfladen får det til at se fantastisk ud. Enkeltlinjeformede påfugldesign er meget efterspurgt, da det meget let kan anvendes og tager mindre tid.

4. Curvy Single Line Mehndi Designs Hænder:

Curve Line Single Line Mehndi Design

Enkelt linje buet mehendi -design kommer ud på en fantastisk måde og giver et nyt look til hænderne og sidder meget godt på håndfladen. Der findes forskellige former for kurver med mehandi -motiv, og det vil hjælpe med at dekorere for at få vidunderlige designs på hænderne.

5. Leaves Pattern Single Mehandi Design:

Efterlader Mønster Single Line Mehndi Design

Denne type enkeltlinjede snoede blade -designmønster kommer smukt ud på bagsiden på hænderne. Selvom dette design er meget enkelt, men det ser ekstremt æstetisk ud, er det grunden til, at det er meget prydet af alle kvindernes.

6. Kontrollerer Mehandi -designs med én linje:

Kontrollerer Mehandi -designs med én linje

Denne type check line single mehndi -design kommer meget smukt frem og ser meget trendy ud på både håndflader og fødder. Tjekmønsterdesignet passer til enhver aldersgruppe af kvinder og ser strålende ud, og passer til enhver lejlighed eller festival.

7. Cute Single Line Mehndi Design:

Sød Single Line Mehndi Design

Single line mehndi -designs værdsættes af de mennesker, der elsker at dekorere hænder, men ikke ønsker at bruge meget tid på at ansøge. Denne type sødt og enkelt enkelt design er et godt valg for dem og fremstår meget sødt og trendy på håndfladerne.

8. Moderne Type Single Line Mehendi Design:

Moderne Type Single Line Mehendi Design

Denne type mehendi er det mest ekstraordinære og stilfulde single mehendi -design, der er designet bag på hænderne. Designet påføres i det cirkulære mønster med de små kurver og linjer fremhæver skønheden i det.

9. Let enkelt linje Mehandi Design:

Let Mehandi -design med en enkelt linje

Denne type single line mehandi ser meget slående og meget tiltalende ud. Designet er meget let at anvende og kan øjeblikkeligt dekorere håndfladerne på en smuk og kunstnerisk måde. Dette er det bedste arabiske mehndi -design med en enkelt linje til bryllupper.

10. Blomstrende blomst enkelt linje Henna designs:

Blooming Flower Single Line Henna Designs

Blomst eller blomsterdesign er meget almindeligt og anvendes siden årtier. Selvom designet er meget enkelt, men ser bemærkelsesværdigt og fantastisk ud på hænderne. I dette design er små og store blomster inkluderet for at give håndfladen et æstetisk udseende.

Mehendi -design vinder popularitet blandt alle aldersgrupper, da det forbedrer personligheden og udsøgtheden hos damer. Single line mehndi er meget let at anvende, da det kan anvendes en enkelt bred linje designet med lette motiver, hvilket giver et stilfuldt, men traditionelt udseende. Denne type design passer til enhver lejlighed eller festival og kan endda anvendes på en afslappet dag.