10 seneste vestlige Mehndi -designs at prøve i 2021

Mange tendenser kommer og går med tiden, nogle varer evigt. Mehndi er en blandt dem; denne tendens bliver ved med at udvikle sig med tiden, og den er ikke begrænset til kun østlandene. Disse Mehendi -designs er endda værdsat af den vestlige kultur. Den smukke lugt og udseendet er nøglefunktionerne, plus det er ikke permanent. Så alle damerne kan blive ved med at ændre designs baseret på lejlighederne.

Seneste vestlige Mehndi -designs at prøve i 2020

Top 10 yndige vestlige Mehndi -designs til hænder:

Her er de bedste vestlige mehndi -designs til alle dine outfits.

1. arabisk vestlig mehandi:

Arabisk vestlig Mehndi

Mehendi er bare ikke begrænset til Indien; landene i det vestlige Asien er kendt som arabiske. Det er lige lappemønster og er meget tæt med en dekorativ kontur, og de foretrækkes mest at anvende på håndfladerne og ikke meget på håndleddet. Disse designmønstre kan påføres selv på skuldrene, så det går godt med vestlige outfits.

2. Indiske vestlige Mehndi -designs:

Indisk vestlig mehndi

Indiske Mehandi -designs er lidt komplekse. De har karakterer, påfugle, blomster og masser af kurver med indviklet design. Det er et kompliceret design, der ikke efterlader meget plads imellem. Denne type design kan anvendes i henhold til outfits.

3. Indo-arabiske vestlige Mehandi-designs:

Indo-arabisk vestlig Mehndi

Indo-arabisk Mehendi er kombinationen af ​​indisk og arabisk stil af Henna. Det har base af arabisk med indviklede kurver af indisk kunst med påfugl og blomstermønster. Dette design er afsluttet fyldt på begge hænder, hvilket vil være en god mulighed for et bryllup.

4. Pakistansk Best Western Mehndi Design:

Pakistansk Best Western Mehndi Design

Pakistansk mehndi -design har afbalancerede blomster-, geometriske og paisley -elementer. Det er en kombination af pakistansk og arabisk Mehendi. De geometriske designs vil blive udført med perfektion, hvilket vil give et tiltalende look til hænderne.

5. Enkelt vestligt Mehndi -design:

Enkelt vestligt Mehndi -design

Det kan være lidt kompliceret at anvende mehndi derhjemme, men enkle Mehandi -designs er hurtige og nemme at anvende. Denne form for design er kendt som smykkedesign har en vedhæng og perlekæde, dette vil stå for enkel og elegant kunst.

6. Tatovering vestlig Mehndi:

Tatovering vestlig Mehndi

Mehendi er en midlertidig tatovering, som kan anvendes på håndflader, hænder, arme, skulder og ryg. Henna pulveret vil blive brugt til at forberede mehndi, som er et naturprodukt; dermed kan den bruges overalt på kroppen uden bekymring for allergi.

7. Marokkansk vestlig Mehndi:

Marokkansk vestlig Mehndi

Marokkansk mehendi kommer fra Mellemøsten. Denne type mehndi har geometrisk mønsterdesign. farve har ingen blomster og kurver, og disse geometriske mønstre er meget klassiske og elegante, hvilket også vil være unikt.

8. Glitter Western Henna Designs:

Glitter Western Mehndi

Vi alle ville have brug for noget glans i deres liv. Denne mehndi -stil har glitter i designet. Det har for det meste arabisk mønster fyldt med designs og glitter i grænserne, og det vil se meget passende ud til lejligheder, dette kan vaskes let med vand.

9. Mughlai Western Mehandi:

Mughlai vestlige Mehndi

Mughlai mehndi er detaljeret, minutiøst og pænt design. Her er hver kurve og prikker fed, og det er også den ældste trend. Denne type design vil være perfekt til brude. Det ser smukt ud på små hænder, og det giver et enestående look med både indisk og vestligt tøj.

10. Flerfarvet vestlig Mehndi:

Flerfarvet vestlig Mehndi

Multi-color Mehandi er en anden ny trend, som vil blive elsket af de unge. Disse designs er fyldt med forskellige farver, som kan anvendes med de matchende outfits. Disse farver er ret anstændige og unikke med mehndi-kombination af glitterfarve, og det er det bedste vestlige mehendi-design i flerfarver.

I Indien er ingen funktion komplet uden dans, slik, blomster og Mehendi. Det viser dybden af ​​følelser udtrykt gennem de udsøgte designs. Mehandi er ikke begrænset til indiske funktioner, og det kan bruges når som helst baseret på interessen; der er enkle designs, der endda ser godt ud på arbejdet. Denne nye vestlige mehndi -designtrender kan passe til alle tøj og udseende.