10 smukke Marathi Mehndi -designs med billeder

Siden oldtiden har mehndi sin egen betydning, mens den fejrer enhver form for funktion eller lejlighed. De anses for at være en from begyndelse for ethvert nyt skridt i livet. Men med ændringen i mode og kunstneriske tendenser greb mehendi -designs også nye ideer og mønstre.

I dag har kvinderne mange designs at vælge som indiske Mehndi-designs, arabiske mehndi-designs, indo-arabiske mehndi-designs, marokko mehndi-designs og meget mere. Blandt dem har et Marathi mehandi -design sin egen charme og betydning.

Marathi Mehndi Designs

2020 Seneste Marathi Mehndi -designs:

Lad os gå igennem nogle meget brugte Marathi mehandi-designs til at dekorere hænderne.

1. King and Queen Marathi Mehndi Design:

King and Queen Marathi Mehndi Design

Et bredt accepteret brude Marathi mehndi -design er dronningen og kongens henna -kunst. Mehandi indeholder små kurvedesign, der omgiver billederne af en konge og en dronning i midten af ​​håndfladerne. Fingre, håndled og underarm har givet et meget tungt design, herunder spiral, paisleys og blomstermønster.

2. Patola Zari Work Marathi Mehndi Design:

Patola Zari Work Marathi Mehndi Design

Vil du give hænderne et lignende design, der matcher det tøj eller den saree, der skal bæres på bryllupsdagen, Marathi mehendi, der får lignende designs, som patolaen eller sareen ville blive dekoreret med i zari -arbejde. Det er også kendt som broderi mehndi -designs, der har en enorm dille omkring dette design.

3. Sort Henna Marathi Mehandi Design:

Sort Henna Marathi Mehandi Design

Dette er et andet mehandi -mønster, der er lavet med en sort farvet henna mehndi -kegle. De mørke sorte farveblade giver et behageligt udseende til brudene mest til Raja Rani -designs. De kurvede mønstre ser fint præget ud på hænderne for at gøre dem stærkt designet og give en fantastisk cool.

4. Grafiske Marathi Mehndi Designs:

Grafiske Marathi Mehndi -designs

Dette er et ret kontinuerligt design i Marathi mehendi -designs, der er lavet med grafiske designs som cirkulære prikker, firkanter, trekanter osv. Bredt kendt som Jaali Mehendi Design, det er for det meste påført benene fra fødderne til knæene til bruderne. Denne type designs vil være god til bryllupper.

5. Ancient Full Hands Marathi Mehandi Designs:

Ancient Full Hands Marathi Mehandi Designs

Vil du give bruden et gammelt præg med mehendi -designs! Marathi -henna -kunsten i denne kategori indeholder former inspireret af billederne af Gud og gudinde, bruden og brudgommens designs er udvalgt blandt smykker og meget mere. Designet følger en vinstrømning på hånden med tykkelsen af ​​designet.

6. Brede Marathi Mehendi -designs:

Brede Marathi Mehendi -designs

Hader at anvende de behagelige mehandi designs! Leder du efter noget med et moderne eller arabisk design touch! Hænderne på applikatoren forbliver tomme med få huller fra mehndi, og derfor er det et åbent og gratis design. Inspireret fra de arabiske designs, er det lavet af blomstermotiver med flere andre charme.

7. Peacock Inspired Marathi Mehandi Designs:

Peacock Inspired Marathi Mehndi Designs

Påfugldesign betragtes som de ældste designs i mehandi. De er nu bare moderniseret med enkle kurver uden et ordentligt påfuglflade. Designet er i høj grad inklusiv Marathi mehendi -designs i små kurver og bittesmå charme til et snuggled design, der er strakt til håndleddet.

8. Underarm Marathi Mehandi Designs:

Underarm Marathi Mehandi Designs

Dette design er på bagsiden af ​​hånden: fingrene er fuldstændigt dækket af designet med forlængelsen mod håndleddet er dækkende. Det andet punkt at bemærke i dette design er, at selvom designets grundmønster er det samme, adskiller designs sig væsentligt fra hinanden for at give et yndigt look.

9. Motiv Marathi Mehendi Designs:

Motiv Marathi Mehndi Designs

Motivdesignerne er et af de nyeste designs i Marathi Mehndi, de er designet separat og giver huller i håndfladerne, håndleddet og også på underarmen med blomstermønstre. Designet indeholder også knop- og venedesign i dobbelt farveeffekt for at få det til at se mere elegant ud, dette vil være velegnet med traditionelt slid.

10. Kombiner Heart Marathi Mehndi Designs:

Kombiner Heart Marathi Mehndi Designs

Mehandi -designs i kategorien Maharashtrian giver en kunstnerisk kombination af designet, hvor et enkelt design er opdelt i to dele til begge håndflader. Designet er lavet med et stort hjerte, der er omgivet af mange små designs, som let vil blive anvendt og også vil være godt til små lejligheder.

Konklusion:

Marathi Mehndi -designs giver generelt et strejf af de traditionelle former. Der er stadig nogle landsbyer i Maharashtra, der designer mehendierne på hænderne ved hjælp af pinde frem for kogler, der giver dem den mørkeste farve. Vælg mellem forskellige marathimotiver for at pryde ankler, ryg, midriff, arme og endda håndled for at få et mehndi -design til denne bryllupssæson.