10 specielle Mehndi -designs til Hartalika Teej 2021!

Mehndi Designs til Teej Festival

Mehndi er en obligatorisk ting under teej. Damer vil det helt sikkert. Det er så vigtigt, at en særlig kategori af teej mehndi -designs er blevet holdt til side til denne særlige festival. Damer elsker at få hænder og fødder farvet i henna og bruger timer på at anvende det. Derfor, for at hjælpe alle disse smukke damer med at klæde sig ordentligt op til lejligheden, og ikke glemme, hvor vigtig deres mehndi er for dem, har vi fundet på nogle nyeste mehndi -designs, der får dig damer i et dilemma om, hvilken man skal vælge. Du kommer til at ville have dem alle.

Hvad er Teej -festivalen, og hvornår er den:

Festivaler er de dage, vi indianere bliver ved med at vente på. Ikke at vi får fri, men på grund af den måde, vi samles på for at fejre hver festival smukt. Teej er en af ​​dem, den eneste ulempe er, at den kun er til damerne. Teej byder monsunerne velkommen. Det er primært dedikeret til gudinde Parvathi og hendes forening med Lord Shiva.

Det er den tid, hvor kvinder nyder mest. De er alle klædt ud i lyse sareer, henna-farvede hænder, smykker, armbånd osv. Og tilbringer festivalen med at danse, synge, møde deres venner og sladre, lave mad delikatesser og vigtigst af alt, bede om deres mands velbefindende og børn. Lad os se de 10 nyeste mehndi -designs til teej -festivalen.

Smukke Mehndi -designs til Teej Festival:

1. Arabisk stil Mehndi Design til Teej:

Arabisk stil Mehndi Design til Teej

Dette er et smukt blomstret mehendi -design til teej. Den har store blomster ledsaget af små blade, kviste og knopper. Det bedste aspekt ved dette særlige design er, at det er let og kan gøres på ingen tid. Vi siger dette, fordi vi forventer, at du skal være god til at tegne enkle blomster.

2. Glitter Teej Mehndi Design:

Glitter Teej Mehndi Design

For at fuldføre glam -looket skal man tilføje et strejf af glimmer og glitter. Så for alle dem, der elsker at gnistre om natten, har vi også mehndi -designs med glitter. Når du er færdig med dit grundlæggende design, skal du anvende glitter til fast fyld eller skitsere nogle elementer i din mehndi. Det ville hellere være bedre, hvis du brugte mere end én farve, men husk på, at du skal passe på farvekombinationer. I tilfælde af at du får lavet et blomstret design, har du smukke glitrende farver til at fylde kronbladene i blomsterne i dit design. Dette ville få din mehndi til at se anderledes ud og give dig en fordel i forhold til andre.

3. Stone Work Teej Festival Mehndi:

Stone Work Teej Festival Mehndi

Stenværket er det, kvinder kan dø for. Du har måske set damer købe tunge stenhugger og sareer til juletiden. De er bekymrede, selv om de små sten deres smykker har. Så for alle dem, der elsker Kundan -arbejde og alt det andet, ville du ikke være glad for at vide, at selv dine hænder kan få udført stenarbejde? Ovenstående billede er af et mehndi -design med rhinestones. Til dette design skal du udfylde området, derfor vil du have en sten med glitter, tage stenen eller kundan og trykke den på det glitrede område, så den passer ind og bliver.

4. Rajasthani Style Teej Mehndi:

Teej Festival mehndi hænder

Dette er et billede af Rajasthani -stil mehndi -design. Rajasthani -designs skildrer deres kultur og traditioner. Rajasthani ansigter, påfugldesign osv. Er nogle af elementerne i disse designs. Skønheden ved denne designtype er, at den dækker din hånd helt uden huller. Derfor kræver det meget tid, tålmodighed og fine færdigheder at lave disse designs.

5. Easy Teej Special S Shape Mehndi Design:

Easy Teej Special S Shape Mehndi Design

Arabiske designs er elsket for det trendy og stilfulde look, de giver. I modsætning til den ortodokse indiske stil med at fylde hele hånden med designs, værdsætter denne mehndi -stil rum og huller. Arabiske designs dækker ikke hele hånden eller håndfladen. De starter fra din pegefinger og tager en kurve ned ad din håndflade, der giver en S-form til dit mehndi-design. Det udeladte område giver et kontrastudseende.

6. Freehand Mehandi Design til Teej:

Freehand Mehandi Design til Teej

Freehand mehndi -designs er for dem, der elsker at få adgang. Disse er meget enkle designs, som du kan tegne uden at have brug for en mehndi -kunstner.

7. Peacock Face Mehndi Design til Teej:

Traditionel Mehndi Hands Teej Festival

Påfugle er storslåede. De er en af ​​de smukkeste kreationer af natur. Påfugle inkluderet i mehendi -designs forstærker det i det omfang, du bare ikke kan stoppe med at beundre dine hænder.

8. Mandala Hand Teej Mehendi:

Mandala Hand Teej Mehendi

Nu er dette et fantastisk design vist på billedet. Vi kalder det kombinationen mandala og armbånd. Det cirkulære design tegnet i midten af ​​hånden er mandalaen, og den på håndleddet er armbåndet. Dette design kræver ikke armbånd, ringe, armbånd osv.

9. Box Special Mehndi Design til Teej:

Fuld hånd Teej Mehendi design

Dette er en ny trend, kaldet det boxede mehndi -design. Dette design har firkanter fyldt med mønstre tegnet tilfældigt hist og her. Vi er enige om, at det ikke lyder tiltalende, men når du får det gjort, vil du ikke fortryde det.

10. Casual Freehand Teej Mehndi Design:

Casual Freehand Teej Mehndi Design

Dette design er mere på den afslappede stil. Hvis du ikke er en meget fantasifuld person og foretrækker at holde det enkelt, er dette det bedste for dig. Det ser ikke overdrevet ud.

Tips til Teej Mehndi:

  • Undgå at bruge sæbe eller kemikalier ved hånden i et par timer efter fjernelse af mehndi for at få en god plet.
  • Du kan vælge et motiv fra dit outfit og også bruge det i dit teej mehndi -design til at give dit personlige præg.
  • Brug en lime- og sukkerblanding på din tørrede henna, så den forbliver på dine hænder de næste par timer, hvilket giver dig en god plet.

Oversigt:

Med respekt for en kvindes kærlighed og følelser for mehndi er det lykkedes os at bringe dig det bedste af mehndi -designs og det også udelukkende til teej. Så nu behøver du ikke at have ondt af at gå gennem forskellige kataloger eller hundredvis af designs på nettet og søge efter det perfekte design, der passer til lejligheden eller for at supplere dit outfit. Du skal bare gennemgå de 10 bedste designs, og det er op til dig enten at replikere dem eller tilføje noget af din kreativitet.

I håb om at vi har formået at fjerne en af ​​dine store festivalspændinger, ønsker vi dig en meget glad og farverig teej.

Anbefalede artikler:

  1. Særlige Mehndi -designs til piger
  2. Bedste Mehndi -designs til børn
  3. Seneste Mehndi -designs i fuld hånd