10 vezető Mehndi művész Ahmedabadban

A Mehndi egy művészeti forma, amely sokrétűen dicsőíti egy nő megjelenését. A Mehndit vagy a hennát évtizedek óta alkalmazzák, és kifejezetten minden fesztiválra, esküvőre vagy kedvező alkalomra alkalmazzák, hogy tükrözze a boldogságot.

A Mehandit szentnek és tisztának tartják, és nagyon népszerű Észak -Indiában, Rajasthanban stb. A szomszédos terület és ennek hatása miatt, Ahmedabad ihletet kapott, és sok nagyszerű és csodálatos mehendi művész innen származik. Mesés és csodálatos mehndit alkalmaznak minden alkalomra, és több színt adnak a női kezeknek.

Vezető Mehndi művészek Ahmedabadban

Népszerű Mehndi művészek Ahmedabadban az árakkal:

Nézzük meg a 10 legjobb Mehndi tervezőt Ahmedabadban.

1. Zakiya Professional Bridal Mehndi Artist:

Zakiya professzionális menyasszonyi Mehndi művész

Zakiya és csapata kiváló mehendi mintákat alkalmaz bármilyen alkalomra, például esküvőre vagy bármilyen funkcióra. Az Ahmedabad Mirror, a Times of India legjobb „hivatásos Mehndi művészeként” díjazták elképesztő dizájnjáért. A díja 3 500 Rs-tól kezdődik, különböző típusú mehandi kivitel esetén.

 • Weboldal: @ZakiyaMenhdiArt követi őt a facebookon.
 • Elérhetőségeit: +(91) -8866056584.
 • Cím: Moti Makeriwad Colony, Relief Road Ahmedabad-380001.

2. Chetan Panchal Mehndi művészek Ahmedabadban:

Chetan Panchal művész Ahmedabadban

Chetan Panchal szakértelemmel rendelkezik a menyasszonyi figurális tervezésben, és a tervei egyszerűen fantasztikusak. Kiváló minőségű hármasszűrős mehendi port és olajat használ, és csomagja 6000 Rs-től kezdődik. Készen áll arra, hogy Gujarat, Maharashtra és még Rajasthan más részeire is elutazzon a mehandi alkalmazása miatt.

 • Weboldal: @ChetanPanchalMehndiArtist követi őt a facebookon.
 • Elérhetőségeit: +(91) -9825269374.

3. Famina Mehndi művész Ahmedabadban:

Famina Mehndi művész Ahmedabadban

Famina és csapata gyönyörű és bonyolult mehendi tervezést végez mindenféle funkcióra, például esküvőre, házmelegítésre stb. Szakterületük olyan mintákban van, mint a menyasszonyi figura mehandi, arab, színes és zardosi mehendi és még sok más. Készpénzt fogadnak el a szolgáltatásukért, és ez 2500 Rs -től kezdődik.

 • Email azonosító: [email protected]
 • Elérhetőségeit: +(91) -9737300668, 9924754379.
 • Cím: Shahpur, Ahmedabad.

4. Karishmas Creation Ahmedabadban:

Karishmas Creation Ahmedabadban

Karishma egy professzionális mehndi művész Ahmedabadban, ő és csapata a figurális mehandi, az indo western mehendi, a hagyományos mehendi minták, a tetoválás minták és a menyasszonyi mehandi szakosodott. Kézenként 250 rubelt fizetnek, és bámulási tartományuk minden alkalomra 8000 rúpia.

 • Weboldal: www.karishmascreations.in/
 • Elérhetőségeit: +(91) -9375183651.
 • Cím: Maruti 4 Flats, Pratapkunj Society, Vasna Ahmedabad-380001.

5. Dharshan Mehndi művész:

Dharshan Mehndi művész

Dharshan az egyik legjobb és félelmetes mehendi művész, akinek korlátlan ötletei vannak, és ő nagyon más és vonzó módon fogja alkalmazni a mehandit. A mehandi tervek minden formáját alkalmazza, és tapasztalattal rendelkezik, különösen a menyasszonyi mehndi tervekben, és nagy rangoli művész is.

 • Weboldal: www.darshanart.com/
 • Elérhetőségeit: +(91) -9998726113.

6. Veer és Vinod Mehndi művész:

Veer és Vinod Mehndi művész

Veer és Vinod is képzett, és professzionális mehndi művész, váza tapasztalattal a mehendi tervezésében. Számos egyéb szolgáltatásuk van, beleértve a szépségszalonokat, a hölgyek szépségszalonjait, a Zardosi Mehandi művészeket, a menyasszonyi mehendi művészeket, a nők szépségfürdőit, az ájurvédikus szépségszalonokat.

 • Weboldal: www.mehandi.com
 • Elérhetőségeit: +(91) -8980065047.
 • Cím: Földszint, Iscon Circle, Sarkhej Gandinagar Highway Ahmedabad-380055.

7. Nászutas Mehndi művész Ahmedabadban:

Nászutas Mehndi művész Ahmedabadban

A művész híres arról, hogy gyönyörű mehndit alkalmaz a menyasszonyra, valamint bármilyen más alkalomra. Jól ismerik a nyugati és a hagyományos mehndi terveket is. Gyönyörű motívumokat alkalmaznak a kezeken és a lábakon, és csak készpénzt fogadnak el a szolgáltatásukért. A többi részlet a következő:

 • Elérhetőségeit: +(91) -9510128788.
 • Cím: Shop no 5, Ground Floor, Prince Prabhat Shopping, Jamalpur Ahmedabad-380001.

8. Soniya – A legjobb Mehndi tervező Ahmedabadban:

Soniya Mehndi művész Ahmedabadban

Soniya egy professzionális mehndi és egy tetováló tervező is, aki 18 éves tapasztalattal rendelkezik a mehendi és a tetoválás tervezésében. Inkább különböző típusú színes menyasszonyi mehndi formatervezést alkalmaz, és menyasszonyi sminket is készít. Csomagja 3500 rubeltől kezdődik.

 • Weboldal: www.flickr.com/

9. Bindu Shah Creative Mehndi Ahmedabadban:

Bindu Shah kreatív Mehndi Ahmedabadban

Bindu Shah mehandi művészete nagyon egyedi másoktól, mindent megtesz azért, hogy életben tartsa a régi hagyományos mintákat. Még sok mehendi művészet is képez, és mindenféle mehndi formatervezést alkalmaz, például menyasszonyi, hagyományos, árnyékos, jardoshi stb. Széles elégedett ügyfelei vannak, és más országokba utazik, hogy részt vegyen ügyfelein.

 • Weboldal: www.bindushah.com
 • Elérhetőségeit: +(91) -9824443821.
 • Cím: 11 B Surya Nagar Society, Atmajyoti Ashram Road, Ellora Park, Vadodra-390023.

10. Sensimonial Touch A legjobb Mehndi művész Ahmedabadban:

A legjobb Mehndi művész Ahmedabadban

Itt jön egy szenvedélyes művész, aki szerelmes a hennába, és a mehandi tervezés különböző formáit alkalmazhatja. Szakterülete az, hogy téma alapú mehndi tervezést alkalmaz, és elnyerte a Nemzetközi Henna Art befejezés díját. Rendezett regionális bölcs hennaműhelyeket is, ahol tanul, és különböző hennaművészeteket is tanít.

A fent említett professzionális mehndi művészek Ahmedabadban a legjobbak a piacon a legújabb és egyedi ötletekkel, csak meg kell mondani nekik, hogy milyen típusú mehandi mintákat keresnek a nők. Kiemelkedő mehendi formatervezést adnak a kezeknek és a lábaknak, amelyeket mindenki elvarázsol. Ne várjon tovább a következő alkalmakra; szerezze be a divatos és hagyományos mehandi terveket, amelyeket ezek a profi mehndi művészek készítenek.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

  Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80