10 yndige Bajuband Mehndi -designs med billeder!

Bajuband Mehndi

Bajuband eller Armlet mehndi designs er meget populære blandt hver generation, da det giver en kvinde et levende og stilfuldt look. Bajubanden bæres på både over- og underarme afhængigt af ens valg. I oldtiden brugte dronninger dem som smykkeform, men nu er det blevet genskabt ved at anvende det med mehendi. Disse designs ser ekstravagante ud, og hvis de er omhyggeligt designet, giver det en “wow” -effekt for andre.

Enkle og nyeste Bajuband Mehndi -designs:

Lad os se på top 10 designs af bajuband mehndi i trend.

1. Mango Leaves Wide Bajuband Mehndi Design:

Mango Leaves Wide Bajuband Mehndi Design

Designet er ret bredt og dækker hele armene, hvilket giver et sydende og spektakulært look. Designet er opdelt i to dele: mangobladene sammen med kurver og små linjer, der overlapper hinanden, får det til at se moderne ud og er et af de mest populære designs.

2. Ganesha Bajubandh Designs:

Ganesha Bajubandh designs

Denne type armlets er perfekt til dem, der har en religiøs bøjning eller ønsker noget andet og himmelsk udseende på deres arme. En lille Ganesha er designet på armene som motiver, hvilket giver armene et sydende og spektakulært udseende. Dette vil være det bedste design til indiske festivaler.

3. Smukt påfugl stil Baju Band Mehandi Design:

Peacock Style Bajuband Design

Påfugl stil bajuband mehndi designs er meget almindelige, da det er kendt for sin skønhed og elegance. Designet på armene ser meget imponerende ud, og påfuglefjerene er fyldt med små kurver og linjer, hvilket giver et fascinerende udseende til ens personlighed. Dette er det bedste bajubanddesign til enhver lejlighed.

4. Smykkemønster Baju Mehndi Design:

Smykkemønster Bajuband

Denne type bajuband fremstår meget enkel, men giver smykkens udseende. I gammel tid bar dronninger en lignende slags bajuband lavet af ægte guld og sten med snore fastgjort. Så nu kan du nemt anvende mehndi og få det kongelige og klassiske udseende.

5. Floral Bajuband Mehndi Designs:

Floral Bajuband Mehndi Designs

Blomstermotiver har altid været meget smukke af kvinder. Blomsterne spredes bredt på armene med en tyk kontur og små tynde linjer og kurver i midten af ​​blomsten. De tre motiver ser godt ud, når de er designet af nygifte, og designene fremstår også feminine og romantiske.

6. Smiley med blomsterstil Bajuband -design i Mehndi:

Smiley med blomster stil Bajuband

Denne type design er et ideelt valg for unge på armen. Lille smiley er designet, hvor søde blomster på oversiden og undersiden er besat. Denne type design ser absolut sydende og varm ud, hvis den er designet korrekt på armene, dette er et af de bedste armlet mehndi -designs til piger.

7. Geometrisk form Bajuband Mehndi Design:

Geometrisk form Bajuband Design

Denne type diamantformet bajuband giver et behageligt udseende til alle, i begge ender er der fastgjort strenge, der dækker armene, og diamanten er dekoreret med sarte linjer og kurver uden at gøre det for meget klodset. Det indvendige design har givet en mild skygge for at fremhæve mehendi -designet.

8. Delikate Lotus Style Bajuband Designs:

Delikat Lotus Style Bajuband

Da blomsterlotus betegner skønhed, femininitet og renhed, er lotus således en god måde at vise det samme på. Denne type bajuband -designs er elsket af kvinder, der ikke kan lide stort design, dette er et af de enkle bujaband -mehndi -design, men som har en dybere betydning i det.

9. Blomster og blade inspireret Bajuband:

Blomster og blade inspireret Bajuband

Designet har en elegant applikation og er inspireret af naturen. Bajubanden ser helt anderledes ud, og hver linje af blomster og blade er designet med finesse og er perfekte i formen. Ovenstående og under linjen med blade er blevet tænkt bare for at vise designet smukkere.

10. Hængende kæde Bajuband Design:

Hængende kæde Bajuband Design

Dette hængende kæde -stil bajuband mehendi -design ser godt ud og viser også tidligere design. På kæden drysses nogle glitter, og de bølgelignende linjer, små prikkede blomster og med bladdråber fremhæver bare designet og også armene. Dette er et af de unikke designs.

Armlet designet i henna eller mehndi ser meget bemærkelsesværdig ud og giver en person et ekstraordinært og sensationelt udseende. Bajubanden er midlertidige, men meget behagelige for øjnene har en stor kulturel betydning. Unge piger værdsætter og elsker generelt at designe ovenstående lette bajuband -mehendi -designs, da det giver dem et spektakulært udseende uden smykker på armene. Der er også en enorm efterspørgsel efter brude bajuband mehndi designs i Indien.