15 aranyos és egyszerű fekete Mehndi dizájn fényképekkel

A Mehndi nem más, mint egyszerű henna tetoválás. A fekete mehndi a henna és más vegyi anyagok különleges keveréke, amely sötétebb színt kölcsönöz neki, mint az általános vörösesbarna. Ez az, amit lehetőleg esküvőkön és más hasonló funkciókban használnak. A fekete mehndi minták lehetnek kifinomultak és egyszerűek, vagy kidolgozottak és díszesek. A sötétebb szín világosabb képet ad a mintáknak, így a tetoválás kiemelkedőbb és szebb lesz. A mehndi minták többsége virágmintákat, absztrakt mintákat és bizonyos esetekben állati mintákat is tartalmaz! Íme a tizenöt legjobb fekete mehndi terv, képekkel, amelyek színesebbé teszik az életed.

Fekete Mehndi Designs

A legjobb fekete Mehndi minták:

1. Fekete Mehndi tervek kidolgozása:

Fekete Mehndi tervek kidolgozása

Ezek a minták a tipikus arab és ázsiai mehendi minták, karperecekkel, virágokkal és spirálokkal, amelyek a tenyeredtől a könyöködig terjednek. Ezek a tervek sok bonyolult részletet tartalmaznak, ami bonyolultnak és lélegzetelállítónak tűnik. Az ujjai vége tele van fekete színnel, ami egyfajta szegélyt biztosít az egész elrendezéshez.

2. Páva fekete Mehandi minták a kezekhez:

Páva Fekete Mehandi Designs for Hands

Bizonyos mehndi sportállatok arcát tervezi. Ezeknek az állatformáknak hagyományos megjelenésük is van. Testük olyan, mint a tervek minden más formája, és tele vannak bonyolult részletekkel is! A páva a legelterjedtebb ezen tervek között. Fejük segítségével megkülönböztethetők, amelyek elválasztják őket a minta többi részétől.

3. Gyönyörű virágos fekete Mehandi minták:

Gyönyörű virágos fekete Mehandi minták

A tipikus arab és keleti mehendi mintáknak mindig vannak virágmintáik, valamint bizonyos egyéb részletek. A virágoknak azonban kevésbé hagyományos és modernebb megjelenést kölcsönözhet. Absztrakt virágok lehetnek levelekkel, és semmi más nem fut át ​​a tenyerén és a kar teljes hosszában. A mehndi fekete színe kiemelkedik a bőr világosabb tónusával szemben, és kiemelkedőbbé teszi a dizájnt.

4. Gyönyörű alkar fekete Mehndi minták:

Alkar fekete Mehndi Designs

A legtöbb mehandi minta a tenyerétől a könyökéig fut. Így az egész alkarját kis fekete virágok és spirálok borítják. A keresztező vonalak és más geometriai formák is időnként mutatják a fejüket.

5. Elegáns fekete Mehandi minták:

Elegáns fekete Mehandi minták

Vannak, akik unatkoznak a virágok túlzott használatára, innovatívakká válnak, és mehndi tetoválásukat csak geometriai formákkal, például gyémántokkal tervezik. Az összes teret kitöltheti arányos gyémánt formákkal, majd folytathatja ezeknek az alakzatoknak a kitöltését más mintákkal. Csak feltölthet alternatív gyémántokat fekete színű mehndivel is.

6. Egyszerű fekete Mehendi minták:

Egyszerű fekete Mehendi minták

Az egyszerű mehandi minták nem sok fanfárral, és csak néhány ível és vonallal az ujjaid mentén, a tenyered közepén és talán egy virággal a hátán is jól néznek ki. Ezek kevesebb időt vesznek igénybe, és többet fednek fel a bőrödből.

7. Mintás fekete Mehndi Design:

Mintás fekete Mehndi Design

Az absztrakt minták pávaarcokkal, körök és háromszögek, valamint más geometriai alakzatok kiváló mehndi mintákat alkotnak. Ezek kevésbé bonyolultnak tűnnek, annak ellenére, hogy egyáltalán nem hiányoznak a bonyolultságok. Nagyobb formájuk kevésbé díszes megjelenést kölcsönöz nekik.

8. Láb fekete Mehendi Design:

Láb fekete Mehendi Design

A Mehndi tetoválásmintákat nemcsak a tenyerén és alkarján, hanem a lábán is viselik. A bokája körül szegélyezett egyszerű fekete virágok csinosak és nőiesek. Ezeket a fekete mehndi mintákat széles körben használják számos ázsiai országban, ahol a mehndi a kultúrájuk fontos része.

9. Intelligens fekete Mehendi formatervezési minták:

Intelligens fekete Mehendi formatervezési minták

Bár az általános mehndi tervek kézre keleti stílusú virágmintákat tartalmaznak, amelyek tipikusan hagyományos megjelenésűek, a mehndi minták geometriai formákat és okosabb megjelenésű mintákat is tartalmazhatnak. Az ilyen minták absztrakt és funky megjelenésűek. A fiatalok választják őket, mivel megjelenésük modernebb.

10. Nászutas fekete Mehndi:

Menyasszonyi Fekete Mehndi

Ennek a törékeny kivitelnek a menyasszony és a vőlegény ölelése mindkét kezében tükrözi az esküvő rövid eseményét az indiai zenészekkel, valamint a menyasszony és a vőlegény rokonai, akik boldogan táncolnak az esküvői esemény és a legboldogabb megvalósítása érdekében. A menyasszonyi fekete mehndi mintákat kézzel többnyire a szakemberek rajzolják, akik meghatározott összeget kérnek, ami hatalmas, mint bármely más tervezési minta.

11. Finger Design in Black Mehndi:

Finger Design fekete Mehndi

Ez egy arab fekete mehndi dizájn, amely fekete mehndi kúppal készült, azaz belefoglalható a fekete körvonalú mehndi mintákba, a körvonalait fekete kúp és normál mehndi kúppal kitöltött terek segítségével rajzolják. Ez a mehndi gyorsan felkelti a figyelmet a fekete körvonalak miatt, mint a többi mehndi.

12. Teljes kéz Mehndi:

Full Hand Mehndi

Ez a teljes kézzel fekete kúp mehndi kialakítás, vagyis a teljes kezet lefedi a karjától az ujjakig. Ez az arab fekete mehndi dizájn, amely elejétől a végéig össze van kötve, karjától ujjáig. A fekete arab mehndi minták a leggyorsabban elkészíthető tervek, mivel nem fedik le az egész kezet, mégis gyönyörűen néznek ki, és perceken belül elkészíthetők.

13. Kis Mehndi Design:

Kis Mehndi Design

Ez egy apró kényes kialakítás, amelyet a kéz hátoldalára rajzolnak. Ez egy gyönyörű kivitel, amely két oldalra van osztva, és néhány alapvető alakzat segítségével csatlakozik az ujjához, de nagyon szép módon van elrendezve. Ez a kialakítás úgy néz ki, mint egy kézi ékszer, amely összeköti a csuklót és az ujjakat. A kis mehndi minták apró rajzok, amelyek nagy koncentrációt igényelnek.

14. Férfi Mehndi minták:

Férfi Mehndi Designs

Ez a mehndi design jó azoknak a férfiaknak, akik szeretnek mehndit rajzolni a kezükre. Ez a dizájn többnyire a népművészet, ez egy egyszerű mehndi, amelyet alakzatokkal rajzolnak, beleértve a háromszög nyílvonalakat és pontokat. A karra és a csuklóra rajzolt formák rajzolhatók össze. A férfiak fekete mehndi dizájnja is alapvető formákból készült, mégis kreatív.

15. Kids Mehndi Designs:

Gyerekek Mehndi Designs

Egy kisgyerek, akinek nagyon kicsi a tenyere, és mehndi mintákkal szeretné díszíteni a kezét, ez a mehndi alkalmas tőlük, mivel egyszerű, különböző formájú és belül töltött forma. Még az is segít, aki mehndit szeretne rajzolni a gyerekek tenyerére, mivel nem fog stabilan ülni, így a design nem lesz hatással, mivel nem függ, és csak egy egyszerű formatervezést csatlakoztat. A gyerek mehndi kialakítása szintén egyszerű, ami csinosnak tűnik apró kezükön.

Ezenkívül a mehndi természetesen rendelkezésre álló mehndi levelekből és eukaliptuszolaj keverékéből készül, még akkor is, ha jó illata van. A mehndi rajz gyönyörű művészet, és Indiában a mehndi rajz a boldogság szimbóluma, és főleg a legboldogabb alkalmakkor történik, beleértve az esküvőt, fesztiválokat stb. A megszáradt Mehndi gyönyörű piros vagy narancssárga színt vesz fel. Egy menyasszonyt ugratják, hogy ha a mehndi rendkívül vörös lesz, az azt jelenti, hogy a vőlegénye egészen holdig szereti őt, és hát azt gondolta, hogy a mehndi tényleges színe a test belső hőségétől függ. A Mehndi design kreativitás része, minél kreatívabb vagy, annál egyedibb és gyönyörűbb a mehndi.

Tetoválás mehndi is történik manapság, amely magában foglalja a rajz egy kedvenc rajzfilmfigura vagy bármilyen tetoválás madár.

Ezeket a fekete mehndi mintákat különböző típusokba sorolják. Személyenként különbözik, mint a mehndi -vel borított teljes kezek, míg mások elégedettek az arab mintával, míg mások csak egy hatalmas ponttal a kezükön, de igen a mehndi névvel a kezükön.