15 bedste skyggefulde Mehndi -designs med billeder

Mehndi -designs er ofte lavet til at se mere detaljerede og smukke ud ved at tilføje lidt skygge til det. Nogle gange udføres skygge mehndi -design i en anden farve for at forbedre designens tiltrækningskraft. Skygge teknikkerne, der bruges af kunstnere, har udviklet sig ganske meget i de sidste par år. Kreative nye teknikker bruges af nutidens kunstnere til at få designet til at se endnu bedre ud! Selve skyggen er let at gøre, men kunstneren skal være kreativ nok til at indse, hvor meget skygge, der skal bruges. Her er de 15 bedste skyggefulde mehndi -designs, der er tilgængelige med billeder til dig.

Bedste skraverede Mehndi -designs med billeder

Wonderful Shaded Mehndi Designs 2020:

1. Floral Motif Shaded Mehndi Design:

skraverede mehndi -designs

Et skyggefuldt mehndi -design til hænder med fremtrædende blomstermotiver er smukt. Denne form for mehandi -designs er ganske let at lave og vælges således af mange. Blomsterne er almindelige med blade og andre elementer, der ledsager dem for at fuldføre designet. Skyggen udføres ved at tilføje flere linjer, der varierer i tykkelse samt mellemrummene mellem dem. Mehandi -keglerne trækkes uden helt at slippe meget af hennaen for at opnå de ekstra tynde kanter af de skraverede linjer. Når du får styr på det, er denne teknik virkelig let at mestre.

2. Smukke skraverede Mehndi -designs til hænder:

Smukke skyggefulde mehndi -designs

Et smukt skraveret mehendi -design er et, der har et indviklet dekoreret bånd, der løber hen over håndfladen og to godt skyggefulde blomster på begge sider af det. Blomstenes store kronblade hjælper med at gøre skyggen tydelig. Skyggen tilføjer dybden af ​​kronbladene, så det ser mere udsøgt ud. Ved brug af linjer af varierende tykkelse er bladene og andre elementer i designet også skraverede.

3. Farverige Shading Mehndi -designs til hænder:

Farverige skyggefulde mehndi -designs

Mehendi -designs kan til tider være skraveret med glitter eller andre farver. Dette gør designet mere levende og iøjnefaldende. Brugen af ​​farver skal være fornuftig, og man skal have forstand på at bruge de perfekte kombinationer. Selvom de perfekte blandingsfarver gør designet mere attraktivt, kan brugen af ​​for chokerende nuancer gøre designet prangende og noget stramt.

4. Arabisk skraverede Mehendi -designs:

Arabisk skraverede mehndi -designs

Arabiske mehendi -designs til hånden med tynd skraveret baggrund og tykke linjer af et blomstermønster ser fremragende ud! De tykke linjer gør blomsterne mere fremtrædende, mens skyggen i baggrunden hjælper med at tilføre dybden til designet. Disse typer designs er mere attraktive, når der er skygge.

5. Seneste Shaded Mehndi Designs:

Skraveret blomstret mehndi -design

De fleste af de skraverede mehndi -designs inkluderer blomster, der er mest egnede til skygge. Abstrakte mønstre og geometriske former kræver ikke skygge for at øge dens dybde. Blomster på den anden side ser bedre ud med skygge, hvilket giver det et mere realistisk udseende. En smuk blomst, der er stor nok til skygge, vil se fremragende ud og pryde din hånd.

6. Udførligt skraverede Mehndi -designs til fulde hænder:

Udførligt skraverede mehndi -designs

Skraverede mehndi -designs til fuld hånd behøver ikke at være enkle og enkle med enkelte eller to tre store blomster. Disse designs kan gøres komplicerede ved brug af flere mønstre og former. Skyggen af ​​blomsterne i mønstrene giver kun en hånd til at gøre designet mere detaljeret og dekorativt.

7. Single Color Shaded Mehendi Design:

Enkelt farve skraveret mehndi design

Mehandi -designs med blomster, blade, spiraler og andre sådanne udsøgte mønstre ser endnu bedre ud, når designet er vævet sammen med skyggen af ​​en anden farve. Farven gør mehandi mere iøjnefaldende og smuk. Glittering kan også udføres i sådanne mønstre, da det giver et yndigt udseende til hånden.

8. Skraverede Shadi Mehndi Designs:

Skraverede mehndi -designs til bryllupper

Skraverede shadi mehndi -designs er mere detaljerede end dem, der bruges til andre begivenheder. Mehendi anses for at være lovende i den indiske kultur og er dermed en vigtig del af de fleste indiske bryllupper. Bryllup mehndi designs er komplicerede og stærkt ornamenterede. De får hånden til at se smukkere ud, hvilket passer godt til de dyre smykker.

9. Leafy Thick Shaded Mehandi Design:

Leafy Thick Shaded Mehandi Design

Mehendi’s får dine hænder til at se fantastiske ud. Der er mange skyggende mehndi -designs til hænder, men dette grønne, tykke, skyggefulde design er enestående. Dette design har strenge af bladdesign, der løber fra venstre mod højre. Det indre rum på hvert blad er skraveret, hvilket får det til at se tykkere ud. Denne type mehandi -designs kan anvendes på enhver festival.

10. Tilbage håndskyggede Mehandi -designs:

Tilbage håndskyggede Mehandi -designs

Normalt når det kommer til mehendi, foretrækker vi at anvende på forsiden af ​​armen, og bagsiden forbliver blank. Hvis du vil vise dine smukke mehandi -designs, skal du anvende det på bagsiden. Her er det nyeste skraverede mehandi -design til baghånd. Dette design ligner bare en tatovering. Hvis du er en tatoveringselsker og ikke vil føle smerte, er dette design perfekt til dig.

11. Fælles håndskygget Mehndi -design:

Fælles håndskygget Mehndi -design

Den måde, vores tøjstil ændrer sig på med de nyankomne, ændrer mehandi -designs på samme måde også. Nu er der rigelige mehendi -designs, der skal anvendes ved forskellige lejligheder. De skyggefulde mehndi -designs er i trend og ser dejlige ud. Dette design er lavet på den ene side har et spejlbillede på den anden side, og dermed bliver designet på den ene side færdiggjort på den anden side. Denne fælles hånd skraverede mehendi er et kreativt og unikt design.

12. Tikka Style Shaded Mehandi Design:

Tikka Style Shaded Mehandi Design

Selvom tikka -stilen er en af ​​de ældste stilarter i mehandi -design, men stadig er i trend. Denne tikka -stil skraverede mehendi har et meget komplekst indre design, der ser storslået ud. Skyggen udføres meget pænt, så den ikke blander sig. Normalt er fingertoppene dækket med henna, og rummet tilbage på håndfladen er fyldt med meget små designs. Nogle gange er det samme design, der er lavet inde i tikkaen, lavet på fingre.

13. Red Shaded Mehndi Design:

Rødskygget Mehndi -design

Rød farve er favorit blandt alle. Dette arabiske skygge mehndi -design har rød farve. Den har hvirvelstruktur, og hver del af de kronblade, der er skraveret, er farvet rød. Selvom skygge også kan udføres med sort farve, men det gør mehandi kedelig, mens rød farve giver et glædeligt udseende og forbedrer mehendis skønhed.

14. Tyk Bordered Mehndi Shading Design:

Tyk kantet Mehndi -skygge -design

De unge elsker normalt Shaded Arabic mehendi -designet til hænder. Efter påføring af mehendi på hånden vil der være mellemrum mellem designene, som kan udfyldes med en sådan skygge. Det tykke kantede design gør, at hver eneste kunst ved hånden kan skelnes fra andre designs. Der er en fordel ved tykke kanter, dvs. hvis linjerne ved en fejl er skæve, kan de gøres bedre, mens de fortykkes.

15. Simple Shaded Mehndi Design for Palm:

Simple Shaded Mehndi Design til Palm

Unge piger og kvinder anvender mehendi til albuerne, hvilket ser smukt ud på dem, men på børn og kontorarbejdere ser det ikke godt ud. De bør begrænses til håndfladen eller i det mindste op til håndleddet. Dette let skraverede mehendi -design er en af ​​slagsen, og det kan forlænges lidt, hvilket giver et anstændigt udseende til hånden.

Mehandi er en naturlig matrice, der påføres hænder og fødder. De er ikke skadelige for huden; faktisk giver de en kølende effekt. Mehendi anvendes af både unge og ældre. Der er mange mehendi -designs, der får dine hænder til at se smukke ud. De skraverede mehendi -designs ligner ikke rutinemæssige mehandi -designs; de giver et fascinerende look og vil være iøjnefaldende ved enhver lejlighed.