15 fremragende mehndi -designs med fotos

Mehndi er en væsentlig del af den indiske kultur, den bruges som dekorationsprodukter og er en meget sofistikeret måde at forskønne og pleje hænder, ben og andre dele af kroppen. Under festivaler eller ægteskaber anvender kvinder mehendi på håndfladen, hvilket giver dem en unik glød og et smukt udseende.

våben mehndi designs

Mehandi Designs omfatter lotus, elefanter og påfugle og mange andre designmotiver. De er smertefrie, sunde og en fantastisk måde at fremvise kropskunst på. Der er et stort galleri med Mehandi -designs til rådighed, selvom det kan blive virkelig svært at vælge det bedste. Således har vi tilmeldt nogle gode mehendi -designs til enhver bekvemmelighed og fordel. Her er de 15 nyeste Arms mehandi -designs 2020 sammen med billeder.

Bedste arme Mehandi -designs:

1. Attraktive Mehndi -designs med fuld arm:

Attraktive Mehndi -designs med fuld arm

Har du nogensinde tænkt på et design, der ser så kreativt og stilfuldt ud, at alle mennesker kommenterer et stykke tid på at se på mehndi -tatovering? Dette attraktive arm -henna -design har så mange farver og mønstre, der ser ud til at se feminint, smukt og tiltalende ud. Det indeholder sten og glitter for at gøre designet mere elegant.

2. Glitrende Arm Mehendi Design:

Glitrende Arm Mehendi Design

Dette glitrende Mehendi -design på armen ser fed, farverigt, skarpt og meget attraktivt ud, hvilket giver et tatoveringsudseende. Den store del er, at der ikke vil være nogen smerte, når du anvender dette mehandi -design. Glitter farvekombination kan ændres baseret på de matchende outfits, der vil være mere attraktive.

3. Bridal Mehndi Designs Full Arms:

Bridal Mehndi Designs Full Arms

En brud forventes at se smukkere ud på hendes bryllupsdag. Hendes tilstedeværelse er slående, og hendes venner, familie, herunder brudeparret, vil have hende til at se bedst ud. Dette Mehendi -design får hende til at se unik og vidunderlig ud; Mange foretrækker blomster- og bladmønster, da det er yndet for mange damer.

4. Arabisk Arm Mehandi Design:

Arabisk arm Mehandi Design

Kunsten at anvende mehendi stammer fra arabisk for omkring 5000 år siden eller mere. Arabiske Mehndi -designs ser smukke, forunderlige og tiltalende ud. Tilstedeværelsen af ​​en velformet blomst sammen med indviklede påfugldesign og prikkede mønstre tilføjer sin charme og tiltrækningskraft til denne henna -kunst.

5. Peacock Mehndi Arm Designs:

Påfugl Mehndi Arm Designs

Påfuglen er Indiens nationalfugl. Det er smukt, elegant og har de bedste fødder i verden. En dansende påfugl med lange fjer har dekoreret med indviklede designs og med spiralmønster er meget unikke tanker, og det giver et tungt og spektakulært udseende til hænderne med dette mehendi -design.

6. Simple Arm Mehndi Design:

Enkelt Arm Mehndi Design

Det er ikke påkrævet at altid gå efter et rigt eller tungt design for at få Mehendi -tatoveringen til at se godt ud. Enkle mehandi -mønstre vil give et elegant look til hænderne, det har blomstret, hjerteformet og paisleys mønster, der starter fra pegefinger og strækkes til underarmen, det vil give kunstnerisk udseende.

7. Floral Arm Mehndi Design:

Floral Arm Mehndi Design

Mehendi -designet med blomsterarm ser smukt, elegant og feminint ud. Det har givet et meget enkelt strejf af mehandi -design med en rosenblomst og bladmønster. Dette er et af de mest populære mehandi -designs, der anvendes af mange kvinder og vinder mere popularitet dag for dag.

8. Stilfuld smuk arm Mehndi Design:

Stilfuldt smukt arm Mehndi -design

Dette er en af ​​de stilfulde arm mehandi -designs, der indeholder nogle blomster- og linjemønstre, intet af designet rører den anden, denne type henna -kunst vil være mere attraktiv på skulderen. Dette kan gøres alene eller gøres med et matchende design på håndfladen.

9. Full Arm Mehndi Design:

Fuldarm Mehndi -design

Et mehendi -design med fuld arm er virkelig smukt og unikt, dette design vil se fantastisk ud for alle. Enkelt mønster er blevet brugt fra designens start til pegefingeren blev bearbejdet. De vil blænde huden og gøre tilstedeværelsen slående og tydelig, forskellige mønstre kan bruges, afhængigt af eget valg.

10. Fjer Mehndi Arms Design:

fjer-mehndi-arme-til-design

Plumes er det nye kryds mellem sædvanlige udskrifter og dejlige tatoveringer. Typisk for en forfatterpen, den fungerer beundringsværdigt, uanset om den er tegnet på arme eller ben. Du kan ligeledes integrere det mesterligt i en større plan ved at ændre dens form og komponenter for at toppe et sprækkeregion.

11. Leafy Crest Mehndi Design for Arms:

Leafy Crest Mehndi Design for Arms

Ved en chance, der skal gå efter noget grundlæggende eller noget i lokalområdet for tatoveringen for familiens spids-sult-sult-adspredelse, ser dette mehendi-design på arme dejligt og avanceret ud, denne henna-kunst er desuden enkel at gøre og kan bruges til top fra eventuelle sprækker med en større kontur.

12. Blomstermønster til arme:

Blomstermønster til arme

Et rigt blomstermønster, der er meget enkelt at fortolke på det tidspunkt, hvor mehendien pletter huden med sin dybe kastanje- eller espressoskygge, synes blomsten praktisk talt at vågne i al sin storhed. Det begyndte med den grundlæggende cirkel fyldt mehndi og er blevet lavet med forskellige mønstre.

13. Rose Arm Mehndi Designs arabisk:

Rose Arm Mehndi Designs arabisk

Armene mehandi -design som arabisk har været igennem ubegrænsede ændringer. Mehendi -håndværk begyndte med hænder og kom derefter til benene. Den indeholder rosenblomster og kronblade, der giver skygge indeni, og perlekæden forlænges indtil det komplette design. Folk, der elsker at anvende blomster, kan foretrække denne kunst.

14. Extended Bridal Arm Mehndi Design:

forlænget-brude-arm-mehndi-design

Damernes hænder ser ekstreme ud, når de er fyldt med forvirrende konturer, dette blomster- og tunge mehendi -design på hænderne ser elegant ud med et indviklet design ved hjælp af mesh, paisleys, blomster- og bladmønster. Dette brud mehndi -design med fuld arm ser smukt ud og gør bruden smukkere.

15. Lotus Mehndi Design til Arm:

Lotus Mehndi Design til Arm

Dette er et af de enkle, men elegante mehandi -designs på armen, som omfatter lotus, der kommer ud af vandet med sine blade og stilke. Kunstneren har begæret det meget utroligt at give et ekstremt look til designet; dette er et af de nyeste og unikke mehandi -design, som ikke kræver nogen smykker.

Mehandi -designs er et typisk mønster blandt de unge teenagere og kvinder i form af de nuværende omstændigheder. Uanset om det er et bryllup eller hvad den lovende begivenhed er, betragtes fuldførelse af denne mehndi med fuld arm på ens arm som et himmelsk tegn hele vejen over Indien. Disse dejlige, forbløffende temaer ser utvivlsomt imponerende ud, når de vidunderligt tegnes på en håndflade af en professionel Mehendi -kunstner. Kvinder er faktisk glade for at samle forskellige slags Mehendi -konturer og lave lige omkring et arrangement af designet for at stræbe efter hver glad og hellig begivenhed, der kommer i deres liv.