15 fremragende samlinger af Diwali Mehndi -designs 2021 !!

Diwali er lysets festival, og den kan gøres lysere med yndefulde Mehandi -designs. Alle foretrækker at klæde sig ud i traditionel slid under denne festival, mehndi tilføjer ekstra glamour til det overordnede look. Formålet med at anvende Mehandi er udelukkende det, at det forskønner kvinders kroppe.

Samlinger af Diwali Mehndi -designs

Asiatiske lande har en meget berømt skik at pryde mehndi på Diwali. Kvinder foretrækker at anvende Mehandi, inden de starter med ritualer i Diwali, anvendelse af mehndi på festivaler bringer altid held og lykke, velstand og velstand.

15 specielle Diwali Mehndi -designs:

Vil du have de bedste mehndi -designs til Diwali? Her får du de bedste billeder af Diwali mehndi -designs til at dekorere dine hænder på denne særlige festival.

1. Indisk Mehendi Design til Diwali:

Indisk Mehendi Design til Diwali

Indiske mehndi -designs er lidt komplekse. Mønstrene er hovedsageligt med påfugl, blomster sammen med unikke kurver. I dette design er der ikke meget plads imellem, selvom det afhænger af Mehendis design. De fleste mennesker kan lide at anvende det under lejligheder for sine variationer i stil.

2. Mehndi -designs i arabisk stil til Diwali:

Arabisk stil Mehndi -designs til Diwali

Dette mønster af Mehandi vil være en god mulighed for denne Diwali. Arabisk Mehendi med mørk sort farve ser fascinerende konturer ud, der er meget dekorative og attraktive, og håndleddet fremhæves med armbåndstypemønster, og også dette design er meget let at tegne. Især dette design giver et unikt look til hånden.

3. Enkelt Mehndi -mønster til Deepavali:

Enkelt Mehndi -mønster til Deepavali

Dette særlige mønster er en enkel indisk Mehendi. Dette mehndi -design med baghånd kan altid være en af ​​de bedste muligheder for alle, der ønsker at få traditionelle mehndi -designs til denne Diwali. Blomstermotiver på fingrene er bare perfekte.

4. Floral Mehndi Design til hænder:

Floral Mehndi Design til hænder

Designet er en blandet kultur i indisk og arabisk stil, det starter med et stort blomstermønster i bunden, og det når håndleddet ved at dække hele længden indviklet med forskellige mønstre som blomster og paisleys. Dette mønster vil være det bedste valg, hvis du leder efter charmerende mehndi -designs. 

5. Cirkulær Mehandi -kunst til Festival Diwali:

Cirkulær Mehandi -kunst til Festival Diwali

Denne stil af Mehendi er populær på grund af sin enkelhed; håndled er blevet lavet som en cirkulær enkelt enhed med en mere eller mindre blank central sektion, der kun er dækket af buede enkelt blomster og grene. Fingrene er dækket af paisleys og prikket mønster. Dette særlige design betragtes som det mest traditionelle og trendy design.

6. Mehndi -design i blomsterstil:

Floral stil Mehndi Design

Dette design har et traditionelt præg; det vil passe godt til ethvert etnisk slid på grund af chicness i designet. Den har et blomstret vinstokdesign, der er blevet forlænget fra håndflade til håndled; dette er et af de bedste designs til denne festival for at gøre kvindernes hænder lysere.

7. Flerfarvet Mehendi-design:

Flerfarvet Mehendi-design

I tidligere dage var mehandi kun tilgængelig i en enkelt farve, men med tidsændringen er den kommet med mange forskellige farver. Designet i den øverste sektion dækker den øverste del af hånden samt alle fingrene fuldstændigt. Mange kvinder accepterer bredt dette design, da de kan matche det med deres tøj.

8. Marokkansk stil Diwali Mehndi -mønstre:

Marokkansk stil Diwali Mehndi -mønstre

Dette design kaldes dybest set et marokkansk mønster. Det er dækket med blomstret, ovalt og cirkeldesign. Designene er også til stede og dækker bunden af ​​neglen, der fuldender udseendet af langfingerdesign, og som rører ved mønsteret. Dette design vil være det bedste traditionelle design nogensinde.

9. Glitter Mehndi Design til Diwali:

Glitter Mehndi Design til Diwali

I denne Mehandi laves konturer med originale Mehendi -produkter, og det eneste gør det specielt til at bruge glitter få steder for at få det til at se lysere ud. Denne stil følges som den nyeste mode i nyere tid, kan bruge dette mønster med en anden kombination af farve med matchende outfits vil gøre Diwali mere farverig.

Få flere designs:

Diwali Mehndi -designs til hænder

blomst Diwali Mehndi Design

påfugl Diwali Mehndi Designs

efterlader Diwali Mehndi Designs

baghånd Diwali Mehndi Design

tilbage fuld hånd Diwali Mehndi Design

Alle disse er Diwali nyeste mehndi designs, der er håndplukket til alle kvinderne bare for at gøre denne Diwali mere farverig med denne henna kunst. Pas ekstra godt på hænder og ben til denne festival, og kombiner med etnisk slid, der får alle damerne til at se mere fantastiske ud under denne lovende lejlighed.