15 imádnivaló virágos Mehndi tervek kézre és lábra képekkel

Mehndi fontos helyet foglal el a legtöbb közel-keleti és délkelet-ázsiai országban, legyen szó házasságról, eljegyzésről vagy fesztiválokról. Kötelező ünnepelni a mehndi alkalmazásával a kezünkön és a lábunkon. A virágmintás Mehndi minták nagy igényt mutatnak mind a kezek, mind a lábak számára, mivel a virágok a természet részeként tükrözik a természet szépségét különböző formájú és méretű szirmok formájában. Ez a mehndi virágminták népszerűek és mindenki kedveli őket, és a legtöbb hagyományos mehndi mintában használják. A Mehndit most alternatív választásként használják az ideiglenes tetoválásokra nők és lányok. A virágtervezés örökzöld és mindig igényes. A formatervezés lágy részletei feltűnőbbé teszik őket a szokásos mehndi minták közepette!

virág mehndi tervez

Az alábbiakban bemutatjuk a 15 legjobb virágos mehndi mintát a kezek, a tenyerek és a lábak számára.

Gyönyörű és divatos virágos Mehndi Design lányoknak

A Virág Mehndi Designs minden idők kedvence a hölgyeknél. Itt van a legújabb virágos henna művészeti minták gyűjteménye képekkel.

1. Virágos Mehndi Design lábakhoz:

Virágos Mehndi Design lábakhoz

Az egyszerű virágos mehndi minták varázslatosnak tűnnek, és mindig nem kell bonyolultnak lenniük ahhoz, hogy csinosak legyenek. Ez a varázslatos kialakítás a legmegfelelőbb a lábak számára ívelt vonalaival, pöttyével és a virágszirmok formájával. A virágos kivitelben pontok és szirmok vannak a lábujjakon, így a lába finomnak tűnik, annak ellenére, hogy csak két lábujjon történik. A formatervezésnek köszönhetően a részlet egyszerűen néz ki anélkül, hogy zűrzavaros lenne. Ez az egyszerű mehndi kialakítás a lábakon fesztiválok és funkciók számára is elvégezhető, ha időhiány van.

 • Alkalmas: Fesztiválok és rendezvények.
 • Párosítsa: Etnikai ruházat.

2. Egyszerű virág Mehndi Design:

Egyszerű virág Mehndi Design

A virágos mehndi minták többnyire egy könnyebb kivitelből állnak, összehasonlítva a tenyerével, ahol bonyolultabb és részletesebb. Az egész kialakítás tele van görbékkel, amelyek fél virágszirmokkal és pontokkal vannak bélelve, hogy finom megjelenést biztosítsanak. A lábujjak leveles kialakításúak, hogy illeszkedjenek a virágmintához. Ez a kialakítás meglehetősen egyszerű, és nem igényel sok erőfeszítést. Ez a kialakítás elvégezhető egyszerű funkciókhoz és fesztiválokhoz.

 • Alkalmas: Fesztiválok és kötetlen rendezvények.
 • Párosítsa: Etnikai ruhák.

3. Virágos Mehndi minták esküvőkhöz:

Virágos Mehndi minták esküvőkre

Az elefánt, amely a kezet szegélyezi ebben a virágos mehndi dizájnban, királyi érzést kölcsönöz a dizájnnak. A virágos kivitel bonyolultan készült az alkaron, és tökéletes kifinomultságot ábrázol. Ez egy teljes kézi kialakítás, ahol az ujjbegyén lévő virágokat árnyékolták, hogy feltűnőbb legyen. Ez a kialakítás sok türelmet igényel bonyolult grafikája miatt. Ez a kialakítás a tenyéren is elvégezhető, és ideális esküvőkhöz és eljegyzési funkciókhoz.

 • Alkalmas: Esküvők.
 • Párosítsa: Menyasszonyi öltözék.

4. Arab virág Virág Mehndi Designs for Hands:

Arab Virág Mehndi Designs for Hands

Ezt a fajta arab mehndi virágmintát nagymértékben befolyásolják Perzsa és a Közel -Kelet ősi kultúrái. A mehndi minták finom virágos motívumok kombinációja, amelyeket szőlőként rajzolnak a tenyérre. Az arab mehndit többnyire virágos grafikák és szabadon folyó átlós ferde nyomvonalak uralják a tenyéren. Ezek a formatervezések nagyon stílusosak lehetnek, és gyorsan népszerűvé válnak. Ez a kialakítás ideális fesztiválokra és esküvőkre.

 • Alkalmas: Fesztiválok és esküvők.
 • Párosítsa: Lehengas.

5. Egyszerű virág Mehndi tervezés kezekhez:

Egyszerű virág Mehndi tervezés kezekhez

Ez egyike azoknak az egyszerű mehndi virágterveknek, amelyeket a kezdők könnyen elvégezhetnek. A design vonalak, görbék, pontok és egyszerű virágmotívumok kombinációja. A művészet egyszerű és kellemes a szemnek. Annak ellenére, hogy egyszerű kialakítású, a teljes kezet lefedi. Ezt a formatervezést a fiatalok kedvelik, és az egyszerűség növeli a design szépséghányadosát. A tenyér közepén a csuklóig ferdén futó virágok nagyon vonzóvá teszik. Ez a fajta kialakítás ideális lenne egyszerű funkciókhoz és fesztiválokhoz.

 • Alkalmas: Fesztiválok és alkalmi rendezvények.
 • Párosítsa: Etnikai viselet és egyszerű modern viselet.

6. Gyönyörű virág Mehndi Design:

Gyönyörű virág Mehndi Design

Ez az egyszerű arab virágos mehndi kialakítás ideális a kézfejen. A dizájn egyszerűsége teszi vonzóvá. Ez egy virágos kivitel, leveles minták közepette. Ez a kialakítás kiegészíti a kezek szépségét, egy egyszerű gyűrűvel párosítva. Az arab mehndi a bel designra helyezi a hangsúlyt, leveles mintákkal és virágos motívumokkal. Ez a formatervezés alkalmi eseményekre viselhető, és népszerű az egyetemre járó lányok körében.

 • Alkalmas: Főiskolai viselet és otthoni funkciók.
 • Párosítsa: Informális öltözék.

7. Virágos Mehndi tervek a kezekhez:

Virág Mehndi Designs for Hands

Ez ismét egy példaértékű hátulról készült virágtervezés, amely hasonlít az arab virágos mehndi dizájnhoz. A tervezés a mutatóujjától kezdődik, és a csukló alatti részig folyik le. A középső ujjak mindegyikén kis, jól megtervezett virágmintás található. A többi ujj csupasz marad, tovább hangsúlyozva a mehndi szépségét. Ez a kialakítás fiatal lányoknak megfelelő, és fesztiválokra és alkalmi rendezvényekre is viselhető.

 • Alkalmas: Alkalmi rendezvények és fesztiválok.
 • Párosítsa: Informális öltözék.

8. Virágos Mehndi Design lábakhoz:

Virágos Mehndi Design lábakhoz

Ez a mehndi nagyon kreatív formája, amelyet gyalog végeznek. A gyönyörű virágos mehndi kialakítás a láb boka- és oldalsó részén történik. Ez olyan művészi módon történik, hangsúlyozva a virágok szépségét. A virágokon sötét és világos árnyalatok vannak a szirmokon, ami még látványosabbá teszi a nézést. Kifogástalan műalkotás látható ebben a kialakításban a virágmotívumokon és a levélmintákon. Ez a fajta kialakítás megfelel a fiatal lányoknak.

 • Alkalmas: Esküvők és eljegyzési funkciók.
 • Párosítsa: Etnikai viselet és lehengák.

9. Egyszerű virág Mehndi minták:

Egyszerű virág Mehndi Designs

Azok a lányok, akik nem szeretik, ha bonyolultan bonyolult mehndi van a tenyerükön, választhatnak ilyen egyszerű mintákat. Ez a kialakítás hasonlít az arab virágos mehndi dizájnhoz, amely egyszerűsége miatt egyre népszerűbb a fiatal lányok körében. A variációkat úgy lehet elvégezni, hogy a vonalakat vastag vagy vékonyra tervezzük, és ez nagyon csinos megjelenést kölcsönöz. Az ujjakon lévő virágmotívumok növelik a kéz szépségét. Ez megfelel az egyetemre járó lányoknak, és informális funkciókhoz is viselhető.

 • Alkalmas: Fesztiválok és rendezvények.
 • Párosítsa: Etnikai ruházat, salwar kameez.

10. Bájos menyasszonyi Mehndi tervezés kézhez:

Menyasszonyi Mehndi Design kézre

Ez a design ismét egy hátsó virágos mehndi design az arab mehndi design stílusában. A szokásos egyszerű kialakítással ellentétben ez egy kicsit bonyolultabb részletes munkát végez. A design nagy és kicsi virágmotívumokat tartalmaz. Ez a mehndi dizájn pompát mutat az elkészült alkotásban, és alkalmas menyasszonyokra. A két kéz kivitelezése eltérő, mivel a tervek nem azonosak. Annak ellenére, hogy a két kéz tervezése eltérő, a kétkezes kivitel tökéletesen illeszkedik. Ez a kialakítás esküvőkön használható, és a menyasszony számára is használható.

 • Alkalmas: Eljegyzés és esküvő.
 • Párosítsa: Lehengas és esküvői öltözék.

11. Virág Mehndi minták a hátlapon:

Virág Mehndi Designs on Back

Ez egy nagyon szép és egyszerű virágos mehendi minták a hátlapon. A hagyományos virágmintás levelekkel és szőlővel nem igényel sok erőfeszítést, és könnyen elvégezhető. A virágmotívumok nagyon egyszerűek. A virágokat körülvevő leveles minta fokozza a design szépségét. Ideális viselet a mélyen vágott blúz hátul, hogy jobban megjelenjen a design. Ezt a formatervezést fiatal nők viselhetik hivatalos és informális alkalmakkor.

 • Alkalmas: Formális és informális funkciók.
 • Párosítsa: Öltözék, ahol a hátul mélyen vágott nyak látható a dizájn megjelenítéséhez.

12. Rózsavirág Mehndi Design:

Rózsa virág Mehndi Design

A dizájnt egyedülállóvá teszi, hogy nagyon kezdőbarát kialakítás. Mindkét kezén egy gyönyörű rózsabimbó, valamint a tövisszár szépséget kölcsönöz az egész rózsavirág mehndi kialakításának. Ebben a kialakításban a modern fúzió elemei keverednek, és életerős. Ez egy szemet gyönyörködtető minimalista virágos mehndi dizájn, amely gyönyörű látványt nyújt, és biztosan második megjelenést kap a tömegben.

 • Alkalmas: Informális és főiskolai funkciók.
 • Párosítsa: Etnikai ruházat és nyugati viselet.

13. Virágos arab Mehndi minták a kezekhez:

Arab Mehndi Designs for Hands

Ez talán a mehndi egyik legnépszerűbb virágmintája, amelyet vastagon rajzolnak levélmintával körülvéve. Ezt a dizájnt a tizenévesek kedvelik. A formatervezés megjelenésének megőrzése érdekében tartsa távol a köröm színétől, hogy jobban kihangsúlyozza a mehndi dizájnt. Ezt a dizájnt népszerűvé teszi az, hogy nagyon könnyű megcsinálni, és a kezdők is könnyen végrehajthatják. Ezt fiatal lányok kötetlen alkalmakkor és fesztiválokon viselhetik.

 • Alkalmas: Főiskolai funkciók és családi funkciók.
 • Párosítsa: Informális és nyugati viselet.

14. Egyszerű virágos Mehndi minták gyerekeknek:

Virág Mehndi Designs for Hands for Kids

Minden gyermek szereti a virágokat. Ezért a rózsavirág mehndi design azonnal a kislányok kedvence lenne. Jól ismert tény, hogy nagyon nehéz rávenni a gyerekeket, hogy türelmesen üljenek a részletes, bonyolult mehndi tervekhez, ezért a könnyű virágos mehndi design jó választás a gyermekek számára. Ez a gyönyörű, mégis egyszerű mehndi design aranyos virágmotívumokkal, amelyek könnyen rajzolhatók, ideális kislányoknak.

 • Alkalmas: Gyerekek, bármilyen alkalomra.
 • Párosítsa a következővel:: Etnikai öltözék és informális gyerekviselet.

15. Kortárs virágos Mehndi minták a kezekhez:

Virágos Mehndi Designs for Hands

Ez egy vastag szegéllyel rendelkező kivitel, gyönyörű virággal a végén. Ez egy nagyszerű mehndi dizájn egy menyasszony számára, aki valami minimalista és modern megjelenést szeretne. Ez egy gyönyörű dizájn, amellyel mindenkit megragad, és elkülönül a tömegben. Ezt nevezhetjük a tenyéren az egyik legszebb teljes kézzel készített mehndi mintának a legújabb tervek között.

 • Alkalmas: Esküvők és eljegyzési szertartások.
 • Párosítsa: Informális és nyugati viselet.

További tippek:

 • A mehndi alkalmazása előtt végezzen gyantázást és súrolást.
 • A mehndi alkalmazása előtt tartsa tisztán a kezét.
 • Jó minőségű mehndit kell vásárolni.
 • Amikor a mehndi megszárítja a citrom- és cukros vízzel permetezett formatervezést, a mehndi hosszabb ideig tapad, és a Vicks vagy a mustárolaj éjszaka történő alkalmazása sötétebbé teszi.
 • A szárított mehndi eltávolítása után ne érintse meg a vizet 5-6 órán keresztül.
 • Ideális esetben a mehndit 24-48 órával a D-nap előtt kell alkalmazni.

A virágos mehndi minták a kezek számára egy újabb hagyomány és kötelező esküvő előtti szertartás. Az indiai esküvők nagy hangsúlyt fektetnek az olyan rituálékra, mint az esküvő előtti Mehndi -szertartás. Ez a szertartás az esküvői szertartás lényeges részévé vált. Egy menyasszony és szépsége állítólag hiányos nélküle. Elmúltak azok az idők, amikor a nővéreinkre, szomszédainkra és rokonainkra támaszkodtunk a mehndi elkészítésében szerzett szaktudásuk miatt, most inkább a professzionális mehndi művészekre összpontosít, akik a mehndi tervek művészetének legújabb trendjeire specializálódtak!!!