15 Képzett és hivatásos Mehndi művészek Indiában

A Mehndi egy művészeti forma, amely sokrétűen dicsőíti egy nő megjelenését. Ha valaki különlegesre vágyik, akkor szakértő segítségre van szüksége. Indiában sok jól ismert henna tervező van, akik gazdag és híres ügyfélkörrel büszkélkedhetnek. Mehendit ijedtnek és tisztának tartják, és nagyon népszerű Észak -Indiában, Rajasthanban stb. A szomszédos terület és ennek hatása miatt; mesés és csodálatos mehandit alkalmaznak minden alkalomra, és több színt adnak a női kezeknek.

Professzionális Mehndi művészek Indiában

Legyen szó esküvőkről, fesztiválokról, például Ganesh Chathurthi -ról, Diwali -ról, hasonlóan ahhoz, hogy elengedje az indiai nőket, akik csavarják a mehendi művészetet, hogy elérjék ezeket az eseményeket. Számos tehetséges mehndi művész van Indiában. Itt az alábbiakban felsoroljuk a 15 legjobb indiai mehndi művész listáját, akik híresek az egyedi mehandi tervekről.

A legjobb Mehandi tervezők Indiában:

1. Noor Jahan Mehndi tervező:

A legjobb Mehndi művészek Indiában-Noorjehan Hyderabad

Noor jahan tervezőként fokozatosan rendkívül egyedi lett, emellett elhatározta, hogy szakmát vált. Most szakosodott mehendi művész, és 15 éve dolgozik a jártas mehandi tervezés területén. Marwari mehandi mintákkal, arab, Dubai, indiai és fekete mehendi tervezéssel foglalkozik.

2. Pawan Mehandi Arts:

A legjobb Mehndi művészek India-Pawanban, Mumbaiban

A 15 éves tudás egyedülállóvá teszi a Pawan Artsot a Mumbai város mehandi művészetének egyik alappilléreként, ráadásul nem csak készség, de ő a legjobb ebben a hennában. Pawan indiai, mogul és arab tervezésre szakosodott. Csapattagjai is tapasztaltak a maguk területén; A pawan mehandi csoportnak saját öltözködési kódja van.

3. Bindu Shah Mehendi Designs:

Bindu Shah Mehendi Designs

Bindu Shah a hosszú teljesítménykatalógus és a nevére jutalmazás mellett kipróbált és tapasztalt előadóművész a mehendi művészet területén. Ezekben az években sok mehandi művészt és tanulót képezett irányítása alatt. Annak ellenére, hogy jól képzett ebben a bonyolult művészetben, és folyamatosan fejleszti készségeit az új technika mehndi tervezésének elsajátításával.

4. Jayshree Maru – Mehndi tervező:

Jayshree Maru - Mehndi tervező

Jayshree Maru Mumbai egyik leghíresebb és legkreatívabb mehendi tervezője. Mumbai környékén nem lesz senki, aki ne hallott volna róla. Tervei egyszerűen hibátlanok, és a mehandi tervezésért fizetett díjak megfizethetőek lesznek, sőt rugalmasan tud utazni más helyekre az ügyfelek igényei alapján.

5. Ekta és Usha Shah – Mehandi művészek:

A legjobb Mehndi művészek Indiában-Ekta és Usha Shah

Ez a kettő még a Kajolhoz és Aishwarya Rajhoz hasonló filmsztároknak is nyújtotta mehendi szolgáltatásait, és Nita Ambaninak is dolgozott. Az anya és lánya mellett Usha Shah jól ismeri a szokásos mehndi terveket, míg Ekta elsajátította a kortárs henna mintázat művészetét.

6. Anil Mehendi Art:

Anil Mehendi Art

Anil és csoportja Rajasthanból képezte ki Hyderabad egyik vezető menyasszonyi mehndi tervezőművészét. Híres a dekoratív tetoválásokról, a menyasszonyi & Arab Mehndi Designs. Kiváló portfólióval felfegyverkezve kerestek mehendi művészeket, akik a szokásos mehandi tervekről ismertek, és megrendelést fogadnak el Bikanervala kis üzletükben.

7. Veena Nagda Mehndi Designs:

Veena Nagda Mehndi Designs

Veena a világ vezető mehendi művésze, hosszú sikerlistával. Számos hírességnek nyújtott mehendi szolgáltatásokat filmjeikhez és esküvőikhez. Karishma Kapoor Twinkle Khanna és Liz Hurley jelenleg kevesen emlékezetes ügyfelei. Az üzleti világ koronanevei mellett dolgozik.

8. Rashmi Jain:

Rashmi Jain

Rashmi Jain mehndi művész Kolkatában; híres mehandi minták hatalmas gyűjteményét hozza. 12 éves korában kezdett részt venni a Mehendi tervekben. Nagyon gyorsan és szépen tud bonyolult terveket készíteni. A henna alkalmazása már nem csupán rituálé. Az ügyfelekkel szembeni viselkedése elismerésre méltó.

9. Egy Shriniwasan:

Egy Shriniwasan

Tehetsége soha nem maradt észrevétlen, és minden alkalommal, amikor a hírességek megérintik Delhi földjét, gondoskodnak róla, hogy gyorsan meglátogassák őt. Előkelő ügyfelei gyakran az ütemtervének nagy részét teszik ki, azonban nyitott a normális emberek számára is, és többségük inkább a Mehendit részesíti előnyben minősége és árazása miatt.

10. Geeta Patel:

Lábak Mehndi

Önjelölt művésznő, a megbízható nevek egyike, és két évtizede foglalkozik ezzel a szakmával, most pedig a menye is csatlakozott a vállalkozásához, a duó záporozó dicséretekkel járja a helyeket. Bonyolult tervezésüknek köszönhetően a legtöbb család csoportokba torkollik, hogy mehandi dizájnját tőle készítsék el.

11. Rahul Sonavane:

A legjobb Mehndi művészek Indiában-Rahul Sonavane

Rahul rendkívül innovatív; megközelítési módja teljesen különbözik attól, amit Mumbai Mehendi tervez. Magasan áll, 15 éves szakmai tapasztalattal és szakértelemmel rendelkezik a mehandi különböző alkalmakra való felhelyezésében, különböző mehndi minták gyűjteményével, különösen esküvők számára.

12. Prakash a Prakash Mehndi Artban:

A legjobb Mehndi művészek Indiában-Prakash

Prakash hagyományos stílusairól ismert, és évek óta ügyesen részt vesz a Mehandi tervezés területén. Rajasthani és Hyderabadi mintájáról híres a mehandi művészetről. Az egyik legeredetibb művészként jelölték meg, és a legtöbb vásárlója ismeri, és hozzáteszik, hogy az árai, amelyeket felszámítanak, jogosak.

13. Pushpa Mehandi Arts:

A legjobb Mehndi művészek Indiában-Pushpa

A Pushapa mehendi minták teljesen új szintet jelentenek, mivel mind a modern, mind az ortodox henna művészet halálos kombinációja. Az idők folyamán szolgáltatásaik sok ügyfél családi albumába kerültek a buliktól az eljegyzésig és a menyasszonyi Mehendiig. A legjobb értéket hozzák az ügyfeleknek.

14. Raju Mehendi művész:

A legjobb Mehndi művészek India-Raju-ban

1992 -ben jó úton halad, több évtizedes tapasztalattal, emellett minősített mehendi művészek és a sokoldalú szakértő a menyasszonyok segítésével hírnevet szerzett, például a jaipuri hagyomány Mehndi, a Bombay modern stílusú Mehendi, Shehnai Mehndi, Peacock Mehndi Designs, Rajasthani Mehndi, Paisleys és extra Mehndi tervek.

15. Manoj Mehandi Art:

A legjobb Mehndi művészek India-Manojban

Manoj a Famous Metropolis Mall bevásárlóközpontban található; nagyon szenvedélyes és kreatív a hivatása iránt, mint mehendi tervező, és készen áll egy impozáns összeállítással. Művészként alkalmazzák a tervezési képességeket, és ennek megfelelően alkalmazzák a menyasszonyi mehandi mintákat, és portfóliója elérhető a facebook oldalon.

A Mehandi a hennafestés hagyományos művészete Indiában és a Közel -Keleten. Az indiai mehendiben egy személy hagyományosan a mintákat alkalmazza egy nő kezére és lábára. A legkedvezőbb alkalom, amely megalapozza a mehandi műalkotásokat, az indiai esküvő, ahol a menyasszony és a vőlegény egyaránt alkalmazza a hennát, valamint a menyasszonyi parti több tagja. A fent említett mehendi művészek professzionális mehndi tervezők Indiában, bármilyen alkalomra felvehetik velük a kapcsolatot, és emlékezetesebbé tehetik.

Mehndi művészek Indiában